Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

לאחר כמה חודשים של שקט(כמובן אחרי החלפת חיישן חמצן שהמליצו לי פה על מקורי.וכך עשיתי) נורת תקלת המנוע החלה לידלוק שוב.היום לקחתי את הרכב למוסך.אחרי בדיקה במחשב נאמר לי שחיישן a.g.r .(אני מקווה שאני הבנתי נכון).לא תקין.

בינתיים הוצאתי את הרכב מהמוסך.בגלל המחיר הגבוה של החלק.

שאלתי היא האם חלק זה יכול ליגרום לנזק?עוד מעט יש לי טסט יש מצב להיכשל בגלל חיישן זה?הגיוני שאני לא מרגיש שינוי בהיתנהגות של הרכב?

פורסם

EGR מיחזור גזי פליטה , צריך לטפל, אם נורית הצ'ק אנג'ין דולקת, הרי שיתכן שרמת הפליטה אינה תקינה (ויתכן גם שללא קשר), כך שעלולה להיות בעיה בטסט.

כדאי להתייחס לעניין.

לא אתפלא עד מאוד ,אם הרכב יעבור כך טסט, אך לא אתפלא באם יכשל.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכל החברים

היום הייתי במוסך אחרי שהחליפו לי כבר פעמיים חיישן egr.(משומשים).נורת תקלת מנוע דולקת שוב לסרוגין.חיברו מחשב שוב.

עדיין מופיעה אותה תקלה.היום במקרה, בדק אחד מבעלי המוסך את הרכב וטען שהבעיה נובעת מהממיר קטליטי.וגם אם נחליף

עוד מאה חיישנים לדבריו זה לא יעזור.דרך אגב הוא רוצה להחזיר את החיישן שלי.ולזכות אותי בכל הסכום.

האם נראה לכם הגיוני?

פורסם

שלום לכולם

אני בנתיים הוצאתי את הרכב מהמוסך.אני רוצה ללכת לעוד מוסך רק לבדיקה.כדי להיות בטוח שלא מחליפים לי סתם חלקים.

יש מקום מומלץ שאני יכול ללכת אליו (באזור ת"א).רק לבדיקה?כמובן בתשלום.

• תוכן חדש...