Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לישראל תודה רבה על התמונות. נקווה שבונדי יפתח את האוסף לציבור הרחב...

דב, האם הEH שמדובר עליו הוא זה:

2056115183_75b672dc04.jpg

התמונה מהאתר של צוף שבאדיבותו העליתי את התמונה של הדודג' סדרה C בהודעה קודמת. אם כך, זהו שיפוץ מהיר מאוד היות והתמונה בסך הכל מלפני שנתיים...

האם חסרים להם מנוע ותיבה? במידה ויש לך, לישראל או לאחרים שבפורום קשר עימם (בונדי ו\או בניו) והם רוצים, אוכל לשאול את אנשי ה ATHS בארה"ב על אפשרות מציאת מנוע\תיבה.

גמר חתימה טובה לכולם,

T\גיא

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נראה לי שאתה קצת טועה יכול להיות שיש עוד אחד כזה היום הם של דוד שלי מחולדה גם הקנוורט וגם הוויט..

לעידו שלום,

מותר לשאול באם יש לדודך תוכניות לשפץ את הוויט - אני לא חושב שנותרו יותר מדי יחידות של Road Commander II בארץ (גם בארה"ב המודל הולך ונכחד)?

האם המשאית עדיין מורשת ונוסעת?

בתודה מראש,

שנה טובה וגמח"ט,

T

נב: לצורך העניין משהו מקטלוג של RC II :

RC209-vi.jpg

wh4-vi.jpg

היתר כאן:

http://public.fotki.com/modeltrucks25thscale/truck_brochures/white/white-road-commande/

http://public.fotki.com/modeltrucks25thscale/truck_brochures/white/white_road_commande/

פורסם
לישראל תודה רבה על התמונות. נקווה שבונדי יפתח את האוסף לציבור הרחב...

דב, האם הEH שמדובר עליו הוא זה:

2056115183_75b672dc04.jpg

התמונה מהאתר של צוף שבאדיבותו העליתי את התמונה של הדודג' סדרה C בהודעה קודמת. אם כך, זהו שיפוץ מהיר מאוד היות והתמונה בסך הכל מלפני שנתיים...

האם חסרים להם מנוע ותיבה? במידה ויש לך, לישראל או לאחרים שבפורום קשר עימם (בונדי ו\או בניו) והם רוצים, אוכל לשאול את אנשי ה ATHS בארה"ב על אפשרות מציאת מנוע\תיבה.

גמר חתימה טובה לכולם,

T\גיא

שלום לך גיא, אכן זה המאק ששכב שנים במתולה עד שהחבר"ה מתעבורה ה""פיכו בו חיים""שנה טובה וחג שמח רוני

פורסם

אכן!

תמונה מרהיבה, רק הגפן נעלמה...

ואפשר לנחש איזו עבודה הושקעה.

כן, יש לי קשר עם אנשי המוזיאון וכן בהחלט, הם מעוניינים במנוע וגיר!

רק צריך להחליט אם מתקינים בו מנוע בנזין כמו שהיה בדגם המקורי (תבדוק?), או מנוע דיזל כמו שהיו ברוב הכלים האלה בבשנות השישים שעוד נסעו.

שלום לך גיא, אכן זה המאק ששכב שנים במתולה עד שהחבר"ה מתעבורה ה""פיכו בו חיים""שנה טובה וחג שמח רוני

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
זאת המשאית של דוד שלי היא הכי חזקה בארץ סחבנו איתה מכונות קידוח 120 טון קבלו תמונה ...

אהה וגם הוויט מקיבוץ רבדים שלו...

ילד תרגיע ,קבל רשימה מצומצמת של "אריות "חזקים מהT800 : כל מובילי הטנקים מהעשור האחרון כגון וולבו 540 610 והמרצדס 550.טוב נרגעת? באזרחות :2 וולבואים של שמעון ואלחנן מאיזור ירושלים T800 ששיך למפעל הטרומיים באלון תבור (שכחתי כרגע את שם הבעלים) ולסיום לסבב זה ובכבוד רב האוטוקר של תעבורה שלדעתי ה"חזק" מכולם ולא רק בזכות המנוע החזק אלא בגלל הסרנים העצומים שמורכבים עליו, נרגעת ילד? אני בטוח שיש עוד ואני מתנצל אם לא הזכרתי אותו .שנה טובה רוני

פורסם

שמח לשמוע שסוף סוף יש פה מוזיאון למשאיות

מקווה שתעבורה יצליחו לחלץ כמה שיותר משאיות ...

יש לי גם המון תמונות מהמגרש של אמנון מקריית שמונה חח שגם לו יש מעין מוזיאון קטן בחצר

הנה כמה תמונות שצילמתי לאחרונה

אולי אחת מהם גם תגיע בסוף לתעבורה

DSC00083.jpg

DSC00085.jpg

DSC00087-1.jpg

1-5.jpg

פורסם
שלום חברים, כבוד הוא לי להיות חבר בפורום מכובד זה .זו הודעתי הראשונה כאן. אני קרוב לנושא המשאיות כל חיי(43 שנה) ומשנת 91 עובד על סמי. אפשר לומר כי מקצועי הוא גם תחביבי.לכן אני מוצא עניין בפורום זה,ומאז תחילת שנת 2004 עוקב אחריכם בהנאה. ת ו ד ה ! לכולכם על האינפורמציה,התמונות-סרוליק! והערצה לגנאדי שאומר וגם עושה! מאחל לך שתמצא את כל הפריטים שבהם תחפוץ. כשיהיה לי מה לספר לכם אשמח לשתף. אולי קצת תמונות ואפילו ציורים-ד ב , אתה לא לבד.גם אני ציירתי בכיתה .כשאלמד איך להעלות את זה אז יהיה לי מה לתת... ש נה - ט ו ב ה חברים, המשיכו לתת כאן ביטוי איכותי לאהבה המשותפת שלנו .כל טוב, אלי.

בוך הבא לפורום!8) ותודה!:-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

רוני,

זה די הפתיע אותי היות וצוף צילם את ה EH רק ב 2007 - אצל בונדי כמובן לא מבזבזים זמן...

דב,

אשאל בשמחה אבל פרטים קצת יותר ספציפיים יעזרו כגון שנת יצור ומס. שסי (ייתכן ומוטבע ליד עיגון הקפיץ האחורי).

המנוע כמעט 100% היה בנזין, ה LANOVA היה לעניות דעתי ניתן להזמין רק בסדרת ה N הכבדה יותר, ובארץ רבים הרכיבו לילנד 400 מצ'יפטין או דומה. מנוע בנזין ותיבה נראה לי שיימצא רק בצפון אמריקה (אולי גם באוסטרליה) ויש לי תחושה שדווקא התיבה תהיה יותר סיפור היות ומנועי הבנזין של מאק באותו תכנון בסיסי אני חושב יוצרו עד שנות השישים ואם בתעבורה יהיו מוכנים להתפשר על אוריגינליות (מנוע משנה מאוחרת יותר) חיפוש יניב תוצאות. יש לי גם תחושה שניתן להשיג סטים לאוברול. התיבה זה סיפור אחר - אני לא יודע באם מאק לא עברו לתכנון אחר כבר בשנות החמישים.

מומלץ להם (וגם לאמנון) להתצטרף לאתר www.bigmacktrucks.com , יש שם אפילו שרשור מודבק מיועד לבעלי מאק מסדרת E בלבד (רשימת כל המאקים הללו שידוע עליהם בעולם) ושם תמצא את המומחים האמיתיים,http://www.bigmacktrucks.com/index.php?showtopic=1675 אך כאמור צריך להרשם (אינני חבר בפורום). אני נמצא בקשר עם הבחור שמנהל את השרשור והוא די הופתע מכך שהיו EH בארץ (הוא אוסטרלי).

אלי,

ברוך הבא לפורום.

שנה טובה וגמח"ט לכולם,

T\גיא

פורסם
לגבי הכבל גאז לקרגו:

בלי יותר מדי ציפיות, שווה לנסות גם:

- מוסך ניצנים בקרית מטלון בפ"ת

- מוסך מ.ש.א. ביהוד

- מוסך יוסי בסגולה פ"ת - לא בטוח בשם, אז אני יגיד איך מגיעים:

מצומת סגולה נוסעים בתוך איזור התעשיה עד לצומת סלע (שמאלה לתוך פ"ת, ישר המשך אז"ת סגולה) - פונים ימינה למטה ונוסעים ממש עד הסוף. מגיעים ל- T ימינה ושמאלה זה הרחוב הצפוני ביותר של איזור התעשיה, הולך במקביל לירקון שנמצא מעט צפונה ממנו. בין הרחוב הזה והירקון, עם דרך עפר קצרה, מעבר למוסך הידראוליקה, נמצא המוסך הזה, שגם נותן שירות ויש לו הרבה נסיון עם משאיות של פעם (גנאדי?).

רק מה, אותי הוא לא אוהב בגלל אי הבנה מפעם, אז לא להזכיר את שמי כלל.

דב

במוסך מ.ש.א יהוד יש גם אוטובוס וולבו משנות ה 70 שמור לחלוטין (מלבד חזית שזקוקה לשיפוץ וחלונות) ואני מקווה שמישהו יציל אותה וישפץ אותה מתישהו. היא פשוט שמורה ושלמה לגמרי מלבד החזית .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

לפני כמה ימים הנעתי את ה-D1210 שלי- אחרי משהו כמו חצי שנה, שלא נגעתי בו. לא יודע למה, אבל פעם שניה קוראת לי את אותה התופעה: לוקח לאוטו המון, אבל המון זמן סיבובי סטרטר, עד שהוא מניע! יש סולר, אין אוויר (ואפילו ניסיתי להוציא כמה פעמים- ולא ראיתי, שיש אוויר)- ועדיין! אם לפני זה תמיד הייתה לו בעיה חוזרת- אחרי הרבה זמן עמידה- הייתה נתקעת משאבת ההזרקה, ואז הייתי צריך להזיז אותה ידנית עד שתשתחרר- אז, עכשיו היא לא נתקעת, אבל יש את התופעה המעצבנת הזו, וזה הרבה יותר גרוע, כי זה מז^^ן לי את הסטרטר! מה נראה לכם? -אחרי, שמניעים סופסוף- המנוע עובד בסדר גמור, וגם מניע ישר! WTF?!?!:x:? אגב, עשיתי "סיבוב כבוד", לוודא שהאוטו עדיין לא שכח, איך לנסוע- מסתבר, שלא, טפו-טפו!:-) אגב, צבעתי לא את כל הגג ב"טמבור-מטאל רקוע"- לקראת הגשמים, וסתמתי את החורים הגדולים- החלטתי לא לרתך, אלא לצבוע קודם שכבה עבה של הצבע, לתת להתייבש, ולהרכיב תלאים של פחיות עם ברגי פח- ועוד הפעם לצבוע שכבה עבה. כמובן, לא הכי-מרצועי, אבל בכ"ז, יותר טוב מכולום...:roll::oops:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני חושב, שאין באוטו הזה חימום-קדם, לפחות אני לא מצאתי אותו, למרות שחיפשתי. עשן לבן- לא, לא משהו חריג מהרגיל, ככל ששמתי לב...:roll: חוץ מזה, הוא תמיד היה מניע לי בחצי-סיבוב, ועכשיו פתאום התחיל... בפעם האחרונה שהנעתי, לפני כחצי שנה- זה בדיוק מה שהיה גם כן...

פורסם
- ולהרכיב תלאים של פחיות עם ברגי פח- ועוד הפעם לצבוע שכבה עבה. כמובן, לא הכי-מרצועי, אבל בכ"ז, יותר טוב מכולום...:roll::oops:

בעת הרכבת הפחים לפחות תדאג למרוח סיליקון בין הפחים,

נסה להניע את הרכב עם אטר eter-

ההנעה תיהיה קלה יותר.

ירון מאיר

פורסם
אני חושב, שאין באוטו הזה חימום-קדם, לפחות אני לא מצאתי אותו, למרות שחיפשתי. עשן לבן- לא, לא משהו חריג מהרגיל, ככל ששמתי לב...:roll: חוץ מזה, הוא תמיד היה מניע לי בחצי-סיבוב, ועכשיו פתאום התחיל... בפעם האחרונה שהנעתי, לפני כחצי שנה- זה בדיוק מה שהיה גם כן...

גנאדי שלום.ברב המשאיות יש שסתום אל-חוזר על מנת למנוע מהסולר שנמצא באיג"קטורים ובמשאבה מלחזור למיכל הדלק היות והמיכל בדרך כלל נמוך מהם ולפי חוקי הגרויטציה הסולר שואף להגיע למקום הנמוך ביותר ,המלצה בדוק אם השסתום תקין.רוני

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...