Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול, בזמן שהיינו עסוקים עם ראלי גרמניה נערך הסיבוב השמיני באליפות אירופה בראלי-קרוס. טוב, נערך זו קצת הגזמה יחסית למה שקרה שם .

המסלול ההולנדי בוולקנסוורט, בסמוך איינדהובן היה במצב גרוע והנהגים התלוננו כי הוא מסוכן . כנראה שהם יודעים על מה הם מדברים.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

בוקר טוב לכולם.

הנה לכם דוגמא מצויינת איך שנהגים כן יכולים לשלוט על מה שקורה בתחרות, ולא זו לא סתם תחרות זו אליפות אירופה, הגיע הזמן שכל הספורטאים שביננו יבינו שיש לנו כוח והרבה בכל מקום ובכל ספורט.

המשיכו לנהוג בזהירות זלמן

פורסם
הנה לכם דוגמא מצויינת איך שנהגים כן יכולים לשלוט על מה שקורה בתחרות, ולא זו לא סתם תחרות זו אליפות אירופה, הגיע הזמן שכל הספורטאים שביננו יבינו שיש לנו כוח והרבה בכל מקום ובכל ספורט.

תגידו, שמתם לב שכל שרשור פה (לא משנה כמה מקצועי הוא מתחיל) ישר מגוייס לצורך מלחמות היהודים ?

פעם זה היה אתר נחמד שהיה נעים ומרענן להיכנס אליו, היום ממש לא, חבל.

פורסם

אני די מסכים עם אורי במקרה הזה.

כולם מבינים את חשיבות הדאגה של הספורטאים לעצמם אבל לא חייבים בכל שרשור להיכנס לספורט המוטורי הישראלי שוב ושוב.

אנשים פה מספיק אינטיליגנטים לעשות את החישוב הזה בעצמם...

דובי

פורסם

לא כל כך קשור,, ראיתי באתר ראלי קרוס מיגוון גדול של מכוניות ראלי משומשות למכירה

מקטגטריות שונות ובמחירים שונים. נהגים בארץ מכינים מכוניות מרוץ בעמל רב (ובממון רב) .

לא עדיף לרכוש אחת מוכנה?

אופיר

אמפרזה 2.0R ידני.

פורסם

ראלי-קרוס, נכון לעכשיו אין בארץ ולכן קצת יהיה קשה למצוא להן תעסוקה.

בנוסף - כרגע עדיין לא עברה התקנה בחוק הספורט המוטורי שמכירה במכוניות מרוץ כציוד ספורטיבי ולכן המכס יהיה כל כך גבוה שממש לא יהיה כדאי להביא מכונית כזו.

בעתיד - ברור שהרבה יותר פשוט להביא משהו מוכן ומקצועי .

דובי

• תוכן חדש...