Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, זו היא ההודעה הראשונה שלי בפורום אז לפני הכל אני רוצה לומר שלום.

ולעניין,

לגבי מגבר:

אפשרי להוציא לשני ערוצים 60W RMS [רמקולים קדמיים] ולשני הערוצים הנותרים 80W RMS [רמקולים אחוריים] כמובן אם המגבר מספק את עוצמת ה-RMS הכוללת, או שזו עוצמה שווה לכל ערוץ.

ואתם יכולים להמליץ לי על מגבר שיספק את הנתונים למעלה?

והאם כדאי להגביר רמקולים קדמיים? או להגביר אחוריים + סאב 400W RMS?

לגבי רדיו דיסק:

רכשתי לפני כמה ימים רדיו דיסק מסוג פיוניר פרימייר DEH-P600UB ב-1250 שקל כולל התקנה. מה דעתכם על המכשיר והאם המחיר שווה?

בתודה מראש,

יאיר.

HU: Alpine CDA-117 | Comp: Morel Hybrid Ovation II | AMP: SOUNDSTREAM LW.4.500 | Subwoofer: JBL GTO 1204BR

פורסם

קודם כל שלום גם לך.

תלוי יש מגברים ככה ויש מגברים ככה מה אתה מתכוון להגביר אולי גם עוצמה כוללת של 60 וואט לערוץ תספיק

עדיף שתגביר רמקולים קדמיים וסאב ושהאחוריים יהיו על הרדיו דיסק

ובקשר לרדיו דיסק תתחדש קודם כל, תמורה מצוינת למחיר אומנם יש יותר זול אבל זה לא משמעותי

בהצלחה ולילה טוב

פורסם

יש לך את המגבר הזה של ETON ב2900 ש"ח

http://www.cheaper.co.il/Product.asp?ProID=1338

שמספק עבור זוג הערוצים הראשון שלו 75 וואט לערוץ

ועבור זוג הערוצים השני שלו 145 וואט לערוץ

חוץ מזה ראיתי אולי רק עוד איזה מגבר אחד או שניים שעושים שני זוגות שונים של ערוצים בהספקים שלהם.

עדיף כבר לקנות שני מגברי שני ערוצים וזהו, זה פתרון שבא לחסוך חוסר מקום בעיקר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
קודם כל שלום גם לך.

תלוי יש מגברים ככה ויש מגברים ככה מה אתה מתכוון להגביר אולי גם עוצמה כוללת של 60 וואט לערוץ תספיק

עדיף שתגביר רמקולים קדמיים וסאב ושהאחוריים יהיו על הרדיו דיסק

ובקשר לרדיו דיסק תתחדש קודם כל, תמורה מצוינת למחיר אומנם יש יותר זול אבל זה לא משמעותי

בהצלחה ולילה טוב

להגביר את הקדמיים? אתה מתכוון אחוריים לא? האחוריים זה 80W RMS והרדיו מוציא רק 22W RMS. אז זה יותר זקוק להגברה.

ועוד שאלה,

אם אני קונה מגבר 100W RMS לערוץ בעל גישור לסאב, ואני מגביר שני רמקולים וסאב אז הסאב מקבל 200W RMS?

תודה :)

HU: Alpine CDA-117 | Comp: Morel Hybrid Ovation II | AMP: SOUNDSTREAM LW.4.500 | Subwoofer: JBL GTO 1204BR

פורסם

לא הוא מיתכון לקידמים.. המטרה של רמקולים אחרוים זה שהייה בס(במקראה שאין סאב) ולך יש אז אתה לא צריך את החורים כי הם לא מוספים הרבה אבל כדי שתישמע טוב מקדימה אתה צריך להגביר קידמיים

פורסם

הסיבה שמגבירים קדמיים לפני אחוריים, היא שרוצים לקבל יותר עוצמה מקדימה מאשר מאחורה (לא נתייחס לסאב שמחייב הגברה בכל מצב)

רמקולים אחוריים שמוצהרים 80 וואט, כנראה שיהיו נצילים מספיק כדי לספק עוצמה מספיקה על הגברה של הרדיו דיסק.

לעומת זאת חשוב יותר לקבל אות מוצא נקי מהרמקולים הקידמיים (שיותר קרובים אלינו ויוצרים את הבמה הקידמית) ואת זה נותן מגבר יותר טוב מרדיו דיסק (כמעט תמיד, חוץ ממגברים ממש נחותים ובהתקנה לקויה)

לכן על תקציב נתון, בד"כ מומלץ להגביר קדמיים וסאב, אם ניתן להשקיע בבניה לשיפור הבמה הקידמית, ורק לאחר מכן לשקול רמקולים אחוריים, עם/בלי הגברה לטובת היושבים מאחור/ צליל הקפי.

לגבי חיבור של גישור, על כל מגבר רשום מה ההספק שהוא נותן בגישור.

מתחדשת*

• תוכן חדש...