Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא שלי רוצה לעשות עסקת ליסינג - מכונית חדשה לשנתיים וארבעה חודשים והמחיר הוא אותו מחיר לכל הארבע.

השימושים ברכב הם לצורכי מחייה, עבודה, קניות, עירונית ובין-עירונית. בחמש השנים האחרונות הייתה לנו הונדה סיוויק 2004 שמאוד אהבנו, 120 קילומטר בחמש שנים, וזה כנראה ייפחת לשני שליש בגלל שאני מפסיק להשתמש ברכב. הדברים העיקריים שחשובים לה הם בטיחות, נוחות ישיבה, חסכוניות, שמירת הערך של האוטו, ומראה חיצוני. ארבעת המכוניות הם כדלקמן:

Subaru B3

Nissan Tiida

Suzuki SX4

Hyundai i30

אשמח לקבל עזרה מקיפה ככל האפשר ממי שמכיר ומבין.

תודה, ארבל

Auto Emoción

פורסם

גם אצלנו היתה התלבטות דומה עם עסקת ליסינג (של הוריי) ובסופו של דבר נבחרה ה i30 (כסופה, ESP, שש כריות אויר).

SO FAR הם מאוד מרוצים ועניין הירידת ערך לא מטריד אותם (שוב, עסקת ליסינג).

קיימת האפשרות לרכוש את הרכב בסוף החוזה בהנחה של 15% מהמחירון של לוי יצחק.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הטידה מכונית טובה אבל מכוערת רצח. B3 מרגישה פשוטה מדי ו-SX4 אפילו יותר. ה-I30 היא ככל הנראה הקנייה הטובה מבין הארבע. מומלץ לבצע נסיעת מבחן!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הטידה מכונית טובה אבל מכוערת רצח. B3 מרגישה פשוטה מדי ו-SX4 אפילו יותר. ה-I30 היא ככל הנראה הקנייה הטובה מבין הארבע. מומלץ לבצע נסיעת מבחן!

אני לא חושב כך, אבל לי מפריע יותר דבר אחר - טידה לא מספיק רחבה.

אם צריך לנסוע עם 3 אנשים במושב האחורי, תוותר על טידה.

אם הייתי צריך לבחור על מה לשלם מהכיס הפרטי 110 אלף ש"ח בין סובארו ליונדאי , בסופו של הדבר הייתי בוחר ב B3.

כאשר אין את העניין של ירידת ערך ותחזוקה (ליסינג תיפעולי ) מהרשימה הייתי בוחר ביונדאי I30 (איבזור , ביצועים).

אבל בלי ההגבלה של מסגרת ה- 4 שנבחרו - ברנו מגאן (מרחב פנים, נוחות, בטיחות, גודל הבגאז').

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...