Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון אני רואה המון רכבים שמגיעים ללא איתותי צד בכנף. אני יודע שהאיתות צד יכול להיות גם על מראות הרכב אבל אני מדבר על רכבים שאין להם בכלל איתותי צד כמו למשל הג'יפ החדש, גראנד צירוקי שאני רואה בכמויות של מאזדה 3 ולאף אחד אין איתות צד בכלל. תמונה:

2005_wk_180.jpg

וזה לא רק הרכב הספציפי הזה אלא עוד כמה שכרגע לא עולים לי בראש אבל בוודאות באים ללא איתות צד, לא בכנף ולא במראות.

עכשיו פעם בספר תאוריה הישן אני זוכר שהיה מצויין בוודאות שלרכב צריך להיות איתות מקדימה,מאחורה ומהצד. פתחתי חוברת תאוריה חדשה וראיתי שהורידו את הסעיף של האיתות בצד. מקריות או שבאמת התקנה הזאת בוטלה בלי ששמנו לב?

פורסם

לפי מה שזור לי, יש גם אמריקיות ישנות יותר שהיו בלי איתות צד.

ואם כבר אנו מדברים על זה, היה רשום בפרוש שאותותי הרכב צריכים להיות בצבע צהוב או לבן

(לגבי לבן לא בטוח, אבל צהוב ועוד משהו). ומה אם כל האמריקיות עם איתותים אדומים מאחורה?

בשברולט אימפלה 2000 האיתות צד היה על הפגוש, וממש קטן

יכול להיות שחוק בארופה שונה מזה של ארצות הברית

פורסם

אולי בגלל העובדה (ככל שהיא נכונה) שברכבים שאתה מציין, רואים את האיתות הקדמי, שמותקן בצד, גם מהצד, ועל כן אין צורך בפנס בכנף, שהרי הפנס בכנף נועד בכדי שיראו את האיתות גם מהצד..

השערה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לא רואים אצלהם את האיתות מהצד. זה לא כמו בסובארו dl שהאיתות שם בולט ולכן אין לה איתות בכנף.

לא משנה אבל מת"ח ענה לי על השאלה. באמת זה רק באמריקיות...כל הגיפים שלהם, ביואיק ועוד כמה ששמתי לב.

פורסם

אז רגע איך נדע עם רכב יוצא מהחנייה? במידה ולא רואים את איתות שמאחור?

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

• תוכן חדש...