Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבועים התקנתי קודן או איך שאמרו לי כוכב,לוח מקשים עם מספרים.

הדרישה באה מחברת הביטוח על מנת לבטח את הרכב שלי במקיף.

אתמול הלכתי לאותו מקום שהתקנתי את הקודן ועשיתי גם אזעקה לרכב מכיון שהאזעקה הקודמת

לא היתה תקינה.

היום נכנסתי לרכב וסתם אמרתי לעצמי לבדוק פיוזים.

כשהסתכלתי על ה"מוח" של הקודן שנימצא מתחת להגה בתוך הדשבורד.

ראיתי מדבקה מודבקת ורשום עליה את הפרטים של הקודן ובנוסף קוד מסטר ונקוד שלי.

פשוט מדבקה של היצרן.

המתקין בשיא טיפשוטו לא הוציא אותה.

לחשוב שאם היה גנב נכנס לרכב ופותח את המכסה מתחת בא לגעת ה"מוח"ורואה את הקוד,מקיש אותו והופהה...ניטרל את הקודן.

פשוט מצחיק.

פורסם

מה שבאמת מצחיק, גנב רכב מנוסה מנטרל את הקודן בלי לדעת את הקוד באותה המהירות כמו עם המדבקה שהמתקין השאיר.

העיקר שאתה מכוסה בביטוח מקיף ( בשביל מה הקודן, תשאל - בשביל שהמתקין ירוויח ונגד הגנבים המתחילים).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שבשביל מה קודן? בשביל להעשיר בעקיפין את חשבונות הבנק של 15 המשפחות הגדולות בישראל, שמחזיקות ב-75% מהמשק.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

קודן, איתורן, אזעקה, למי זה עזר? ראינו כולנו צילומים של גנבי רכב שמצליחים לפרוץ רכב ולהניע אותו בפחות משתי דקות.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

כמו שנכתב כאן, ועשיתי את זה כבר המון פעמים בעצמי, לגנב מיומן לוקח כמה עשרות שניות במקרה הרע לבטל את הקודן, גם בלי שתתן לו את המספר.

גם הלקוחות הם צדיקים קטנים מאוד, ואני יכול לומר לך שבמעל ל90 אחוז מהרכבים שמגיעים למוסך שלנו, הקוד של האיתוראן שלהם רשום על השלט של האיתוראן, או במדבקה יפה ומסודרת צמודה לקודן על הדש-בורד או כתוב על סך השמש.

קראתי איזו סטטיסטיקה שב85 אחוז ממקרי גניבת הרכב בישראל, לבעלים יש חלק כזה או אחר בגניבת הרכב, אם זה ברשלנות ואם זה בזדון.

פורסם

בוקר טוב, יש כאלו שלא רק ראו אלא גם חוו על בשרם את הנושא הכאוב הזה:

לי אישית גנבו ברלינגו, עם אזעקה וקודן.

לאבא של חבר טוב גנבו טויטה היילקס + כלי עבודה (אינסטלטור) בשווי לא מבוטל, מהחצר של הבית, עם המפתח של האוטו, עם האזעקה, עם הקודן ועם האיתורן !!! שטרחו לצלצל ב5 בבוקר לשאול למה האוטו נכנס לרמאאלה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

שמתי לב שלפעמים יש קודנים שהמספר שלהם דומה אחד לשני.

לגנב שרוצה את הרכב לא משנה עם יש קודן או אין.

• תוכן חדש...