Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברצוני לבצע אינפוזיה עם תוסף K44, ביצעתי חיפוש מעמיק בפורום ולא כתוב באיזה קצב יש להזריק את התוסף.

אני מעוניין לבצע את האינפוזיה בעזרת מזרק גדול 60CC שיתחבר לסעפת יניקה.

נניח ואני ממלא את המזרק ב60CC תוסף ומחזיק את הסל"ד קבוע על 4Kסל"ד, בכמה זמן אני יכול להזריק 60CC בצורה המהירה ביותר במנוע שנפחו 1.8?

אני שואל כדי שאדע לא להגיע למצב של נעילה הידרוסטטית.

*בעבר כבר ביצעתי אינפוזיה לרכב של חבר, הזרקתי בצורה איטית .

ושביצעתי אצלו את האינפוזיה לא יצא עשן לבן בכלל או כל עשן אחר, זה היה עם תוסף 44K , יכול להיות שהתוסף היה מזוייף?

תודה.

פורסם

לא צריך 4000סלד! מספיק 1600-1800 או קצת יותר, מידי מס' דקות לתת גז, לא חזקות, רק העלת הטורים עד 3000-4000 סלד, לא במכה.

פחית שלמה 25-35 דקות. עשה חשבון.

אם בצעת לחבר ב 4000 סלד, נראה שזו הסיבה שלא הרחת שום ריח, וספק כמה היתה האינפוזיה במיטבה. (לא בגלל חוסר הריח.)

לא ברור לי איך באמצעות מזרק תשלוט על קצב הזרקה תקין ויציב. יש להזהר, ולשקול שנית באם יש בעיה בשיטה זו, שכן ציינתי בעבר שמכשיר ייעודי מצוייד ב"מעביר" מאובטח מכני, פשוט ויעיל.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני תודה על התשובה.

אצלך החבר ביצעתי את האינפוזיה, הרוב על 2000סל"ד בטיפטוף איטי לתוך יחידת ההזרקה (הזרקה חד נקודתית)

ועשיתי חלק על 4000סל"ד בהזרקה קצת מהירה

ושיחקתי קצת עם הסל"ד.

בכל מיקרה בשום מצב לא יצא עשן.

דני אני לא מבין למה אי אפשר לשלוט על קצב ההזרקה עם מזרק, אני מחבר את המזרק לסעפת יניקה עם צינור, ומזריק איך שאני רוצה.

אני יכול ללחוץ חזק על המזרק וזה יזריק מהר... או להפך..

השתמשתי בתוסף 44K רגיל ששופכים דרך מיכל הדלק (עם זה ביצעתי אינפוזיה) האם קיים חומר אחר לאינפוזיה?

• תוכן חדש...