Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי לי קליאו ספורט שגורמת לי אושר רב, חוץ מזה שהג'אנטים עברו עליהם אי אילו דברים ולכן יש רעידות בלתי נסבלות בהגה. אמרו לי שג'אנטים של קליאו ספורט (שנת 2001 אגב) הם קלים במיוחד ולכן לקנות רק מקוריים, אבל שזה נורא יקר. האם זו באמת האופציה היחידה?

פורסם

אולי הבעיה היא באיזון גלגלים ו\או כיוון פרונט לקוי ?

קודם תבדוק את אלה לפני החלטה שתעלה לך ביוקר.

תקנה סט איכותי של חברת LENSO שיש להם חישוקים מסגסוגת קלה יחסית.

פורסם

צור קשר עם בעל קליאו דומה והרכב את הג'אנטים שלו לבדיקה.

אם הבעיה קיימת - הבעיה כנראה קשורה לבולמים / הגה.

אם הבעיה חולפת, אל תחזיר לו את הג'אנטים.

(או שתדע שהבעיה אצלך בוודאות בצמיג או בג'אנט).

בכל מקרה, בלי קשר למשקלם, כשהם מאוזנים לא אמורה להיות בעיית רעידה.

איזה "אי אילו דברים" עברו עליהם ? האם הם המקוריים ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תתחדש,האם קנית את הקליאו של הבחור מעפולה?

כיום: סקודה סופרב 2013 (שטים לנו בהנאה)

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

פורסם

עד כמה שאני יודע לא ניתן לרכוש ג'אנטים מקוריים של דור 1 מהחברה.

הייתי מנסה לבדוק בפירוקוית אם ניתן לרכוש את הג'אנטים או מחפש ג'אנטים חדשים אחרים.

פורסם

עדיף לקנות ג'נטים חדשים במיוחד עבור מכונית ספורט. ג'נטים ישנים בד"כ עקומים ועושים שמיניות.

אופצייה נוספת ליישר את הג'נטים שלך. דבר כזה עולה כ-800ש"ח.

ג'נטים חדשים טובים עולים החל מ-3Kש"ח. זה בערך המחיר למידה 15" עבור LENSO S2, ג'נט קל במיוחד, שוקל משהו כמו 5ק"ג, אולי קצת פחות.

ככה ניראים הג'נטים האלו:

bg_lights2.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בשני מקומות לא הצליחו לעשות איזון והראו לי איפה הג'אנטים דפוקים

כיוון פרונט עוד לא ניסיתי. אני אבדוק את זה. המלצה רציני למקום בגוש דן? אני תמיד פוחדת שיעבדו עלי ושגם לא יעשו עבודה טובה

• תוכן חדש...