Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד מוסטנג 67

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם,

הסיפור הוא כזה יש לי חבר שאמר שיש לחבר שלו מוסטנג שנת 67 ידנית לא קופה אבל גם לא פאסטבק!

הרכב למכירה אך לא מפורסם בשום מקום! הוא מכוסה ולא נמצא בשימוש כלל!

ניסיתי להבין מחבר שלי איזה דגם זה בידיוק והוא אמר לי gt 500 שלבי. אמר לי גם שיש לו מדבקה על הדלת שרשום עלייה gt 500 שלבי. שאלתי אותו איזה מנוע הרכב הוא אמר לי שאין לו מושג (כל השיחה הזה עם בדיבור רק עם חבר ולא בעל הרכב כך שאין לו הרבה נתונים) הוא אומר שהרכב יד 2.

הראתי לו גם תמונות של כל מיני דגמים של מוסטנגים והוא שלל הכל חוץ מהשלבי! לי זה נראה מוזר מאוד! אך הוא אמר לי שאתה לא מאמין תבוא לראות! ביום ראשון כנראה אני ילך לראות במה מדובר!

לשם כך רציתי את עזרתכם פה בפורום בבקשה שתתנו לי טיפים לזהות בוודאות באיזה דגם מדובר שם פוסטנג אני יודע שיש הרבה אבל לדעת בבקשה את כל הדגמים שהיו בשנת 67 וידנים כמובן!

אחת השאלות שלי היא האם היו מוסטנגים קופה שנת 67 ידנים או שרק פאסטבק ו/או gt 500

מי שיוכל לתת לי הסבר על ההבדלים ביניהם אני אודה לו מאוד וזה יעזור לי מאוד!

מקווה שהסברתי את עצמי טוב. למי שיש לשאלות על הנושא השמח לתת תשובות!

בבקשה צריך את עזרתכם

פורסם

ובאיזה נקודה בדיוק חשבת שמישהו פה מספיק אהבל להאמין שיש ל"חבר" שלך שלבי GT500?

אני ישאל אותך שאלה אחרת, אתה יודע בכלל כמה האוטו הזה שווה או כמה הוא נדיר?

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

נמאס כבר מכל הסיפורים האלו על שלבי שנמצאת כבר עשרות שנים בארץ

זרוקה באיזה חור והיא יד ראשונה או שניה

תעשה חיפוש ותראה שכל חצי שנה יש את הסיפור החוזר הזה

רוב האנשים בארץ לא מבדילים בין מאך לקופה לפסטבק בוס גרנדה וכו , חוץ מקונברטיבל שכולם מזהים אבל זה דיי ברורו

חבר שלך אומר לך שזה לא פסבק וזה לא קופה

אז זה פתוח

אבל הוא אומר שזה שלבי , שלבי בנויה על מרכב של פסטבק ומלבד כמה שינויים היא אותו דבר

עכשיו בתוך השלבי למה זה יהיה 500 ולא 350 ?

תלמד קצת על הבדלים במוסטנגים

תעשה 1+1 ותבין שהסיפור שלך נשמע כמו חירטוט

אני מאוד מקווה שתשתצליח להוכיח שאני טועה

ותראה שבאמת יש מוסטנג שלבי מקורית בארץ

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

בקיצור - למרות האנטי שלך - דודי היחידי שענה לך תגובה עניינית.

תרשום את המספר שלדה שמופיע על הכנף ויענו לך פה ב2 שניות בדיוק איזה מוסטנג זו ואיך היא יצאה מהמפעל כולל אם זו שלבי אמיתית או מדבקות ופלסטיקים.

אני מצטרף למחנה הסקפטי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אל תפקפק,

היום הגיע לאוזני שמועה, ש-400 מטר ממקום העבודה שלי[אחד מיני רבים] חונה לה אחת מרפליקות הקונטש,

השבוע נבדוק את השמועה לעומק.

----

פורסם

בסופו של דבר מה סוף הסיפור של האוטו המכוסה?

האם זה שלבי?

והאם החבר של החבר באמת חבר?

פורסם

אולי עד שהשמועה הגיעה אליו היא קצת השתנתה , השמועה במקור הייתה "יש לי מוסטנג בשלבי ריקבון מכוסה באבק" ואחרי שעברה מפה לאוזן היא נשמעה כך "יש לחבר שלי מוסטנג שלבי מכוסה".

אני גם לא מאמין שיש אחת כזו אפילו שזו לא הפעם הראשונה שאני שומע את זה אבל לצערי תמיד מתגלה השקר או החוסר ידע.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

הבחור אולי כן משקר ואולי לא...אבל תאמינו או לא לפני חצי שנה פלוס מינוס ראיתי בלוח יד שניה פורד פאסטבק שלבי GT500 הרכב על 500.000 שקל ראיתי תפרסום והלכתי אחרי שעתיים התקשרתי לבן אדם והוא מכר אותה...זה לא הייתה סתם תמונה הרכב בעל מספרי רכב אספנות ובישביל שיאמינו לו הוא צילם תרכב לייד מלון תדמור בהרצליה פיתוח לייד עוד מכניות עם מספר צהוב(ישראל)..

אני גם חושב להביא רכב כזה מצאתי אתר מיוחד לשלבי לא EBUY...דרך אהתר הזה אפשר להזמין שילדה בודי ואת החלקים שצריך מבנים ובחוץ ובנות אותו להוצאי אישור ממשרד הרישוי..http://www.mustangsplus.com/xcart/home.php נקווה שבאמת אני יצליח לעשות את כל זה...שבוע טוב חברה..

פורסם
אל תפקפק,

היום הגיע לאוזני שמועה, ש-400 מטר ממקום העבודה שלי[אחד מיני רבים] חונה לה אחת מרפליקות הקונטש,

השבוע נבדוק את השמועה לעומק.

אם כבר הוצאנו שירשור מהמחסן וניערנו את האבק:

נו?

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...