Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בלילה נתקלתי ברעש מוזר מכיוון המנוע, הרעש בא והולך ונשמע כמו שסתום מתקתק רק שהמהירות תיקתוק עולה עם הטורים. התיקתוקים האלה באים והולכים ולרוב מגיעים ב 2000 סל"ד בנסיעה ובסרק. בנוסף גם יש רעש של שני קליקים כשנותנים גז בסרק ואז עוזבים. שני התיקתוקים האלה מגיעים כאשר הסל"ד יורד ומגיע לאיזור 1500 סל"ד.

הרכב עבר ביום חמישי האחרון אטימה במנוע של המכסה שסתומים ואטם אחד למטה יותר שדרש פרוק טיימינג וקאמשפט (אולי עוד דברים שאני לא יודע עליהם), מה לדעתכם יכול להיות התיקתוקים והקליקים האלה? ביום שישי גם תדלקתי 98 אוקטן בפעם הראשונה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מוכר וידוע. שים לב שהתקתוקים נשמעים רק כאשר המנוע קר. אחרי שהוא מתחמם זה נעלם. אצלי יש את זה ואני לא מודאג. (לעומת זאת אם תתחיל לשמוע תקתוקים חזקים גם כשהמנוע חם, כאלו שמתגברים עם הסל"ד, תדע שאתה בבעיה...)

הקליקים בסרק גם בסדר גמור. אתה כנראה לא רגיל לרעשים של צרפתיה. תיכף תגיד שכשאתה מדליק את המזגן אתה גם שומע איזה קליק ולא יודע מה זה :wink:

אין מה לעשות, המכוניות האלו עושות קולות מוזרים. צריך רק להכיר אותם ולדעת שכאשר הם משתנים - משהו לא בסדר :lol:

בנוגע לאוקטן 98 - אני לא משתמש. לא רואה צורך...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני התרגלתי לרעשים של צרפתיה, העניין הוא שזה לא היה קודם! התיקתוקים לא היו קודם ובטח ובטח לא בעוצמה הזאת וזה גם כשהמנוע חם. הקליקים גם לא היו, לכן אני שואל פה כי זה מטריד. בשבת דווקא נסעתי (אשתאול) והיה ממש כיף ולא היה סימן לבעיה. רק אתמול בלילה שמעתי את זה בחניה כשהגעתי הביתה עם מנוע חם.

גם אמרו לי שהאוטו רועד רק שהמנוע קר, משום מה אצלי זה גם שהוא חם והתושבות בסדר גמור, הוא רועד רק בסרק גם שהוא חם וגם שהוא קר.

in the face

with a chair

פורסם

אם זה נשמע גם כשהמנוע חם ובעוצמה גבוהה (כמה בערך?) אז זה יכול להיות מיליון דברים. מכיוון שסתומים פשוט ועד... אתה לא רוצה לדעת :wink:

בגדול - שאיש מקצוע יבדוק את זה, אם זה באמת מפריע לך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הרכב עבר ביום חמישי האחרון אטימה במנוע של המכסה שסתומים ואטם אחד למטה יותר שדרש פרוק טיימינג וקאמשפט (אולי עוד דברים שאני לא יודע עליהם), מה לדעתכם יכול להיות התיקתוקים והקליקים האלה? ביום שישי גם תדלקתי 98 אוקטן בפעם הראשונה.

במנוע שלך קיימים זוג קאמשפטים, תוכל לפרט איזה פירוק נעשה ומה הסיבה ?

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

ברכב פורקו הקאמשפטים כדי לבצע אטימה עם סיליקון (אדום)

אני מצרף תמונה כדי שתראו במה מדובר, בכל אופן פתחתי מכסה מנוע והנעתי ואכן הרעשים הם מכיוון המנוע (ממה שזה נשמע לי זה שסתומים). כמובן שהאוטו יגיע למוסך (במילא ביום ראשון התכוונתי להכנס למוסך בלי קשר), אבל אני רוצה לדעת בגדול (אם אפשר דרך הפורום) מה עלולה להיות הבעיה.

2003_1216_132704AA.JPG

in the face

with a chair

פורסם

?!?!?!?

וואט דה פאק?!

חומר האיטום האדום נמרח בכלל באזור סתם מכסה השסתומים.

בנוסף,מי שעשה את העבודה עם החומר האפור לא בדיוק חסך בחומרים...מה לעזאזל הוא מרח שם בכאלה כמויות?!?! מה זה..מלט?!?!

קמשפטים לא מפרקים סתם ככה-בטח שלא בשביל אטימה של סתם מכסה שסתומים.אין בזה היגיון.תבדוק למה הם פורקו.

לגבי הדלק- זה לא משנה הרבה אם המנוע שלך על יחס דחיסה מקורי.חיישן הנקישות שלך יתאם הצתה בהתאם.

לגבי הנקישות- יכול להיות מיליון דברים.במיוחד אם פירקו את הקמשפטים.לך למוסך שעשה את העבודה שיסדרו את זה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

תומר הסיליקון האדום זה לא של המכסה שסתומים

האפור הוא כן של המכסה שסתומים

in the face

with a chair

פורסם

חאפר או לא, אפילו אצל ג'אן לא קיים אטם גומי לאוטו הזה. כשהיתי אצל ז'אן ביקשתי אטם ראש שסתומים והמחשב העלה שלאוטו הזה אין אטם גומי כמו בראלי למשל אלא משתמשים ב RTV, שזה גם מה שעשו במוסך. גם עד כמה שאני יודע הרכב מגיע מהחברה ללא אטם מגומי.

מי שיכול למצא אטם גומי לאוטו שלי מוזמן להראות לי איפה.

in the face

with a chair

פורסם

pugspares.

cam cover gasket,106 16V

4.75 euro.

מה שעדיין לא משנה את העובדה שעשו את זה חרא.

האפור הוא כן של המכסה שסתומים

איש- הם מרחו את הרוב בחוץ.לפחות תבקש שינקו את זה.זה מגעיל.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

תומר אני לא נוסע במרצדס, זה 106 ואני דואג לאופי ולא יופי כרגע. אני רוצה נסיעה נורמלית בלי בעיות מנוע, שיראה גועל מצידי, כולה סיליקון שאפשר לשפשף ולהוריד.

אני מקווה מחר בבוקר להגיע למוסך (בדרך נעשה אולי עוד דברים שתכננתי)

in the face

with a chair

פורסם

ממש חאפריות.

עם כמויות כאלו של סיליקון צפה ששאריות סיליקון יכולות להכנס לתוך הראש ולגרום לסתימה של מעברי שמן.

את הנזק שיכול להגרם כבר אין צורך לתאר.

זה ממש לא קשור ליופי ולאסתטיקה, אלא לסטנדרט מינימאלי של עבודה.

לא יכולה להיות עבודה לא נקיה ואיכותית, שני הדברים קשורים מאד אחד בשני.

*** הודעה זו נערכה ע"י ההנהלה. הודעות עם ביקורת אישית ימחקו לאלתר ***

פורסם

אתה מוזמן להציע דרכים לסידור הבעיה אם המכונאי כלכך חאפר ואתה יותר מבין ממנו איך זה צריך להתבצע.

ותומר אתה יכול להפנות אותי לאתר שדרכו אני יכול להזמין את האטם לראש?

ויש רעיון דומה במקום הסיליקון האדום?

in the face

with a chair

פורסם
אתה מוזמן להציע דרכים לסידור הבעיה אם המכונאי כלכך חאפר ואתה יותר מבין ממנו איך זה צריך להתבצע.

ותומר אתה יכול להפנות אותי לאתר שדרכו אני יכול להזמין את האטם לראש?

ויש רעיון דומה במקום הסיליקון האדום?

כן, יש אטם ייעודי למכסה שסתומים ואטם ייעודי לקאמשאפט כמו שתומר ציטט מעליי...

ההודעה הקודמת שלי נמחקה "בטעות" ובה אמרתי בדיוק אותו הדבר וגם שאלתי האם הדברים האלה נמצאו בבדיקת קנייה...

בפולו לדוגמא, אין לקנות אטם בנפרד אלא הוא מגיע יחד עם מכסה שסתומים חדש קומפלט בעלות של 2300 ש"ח לפני עבודה (!!!!!!!).

אבל במקרה שלך, העלות זניחה וזה חלק שאפשר למצוא.

לדעתי גם אם אין בארץ, שווה להביא מחו"ל ובלבד לא להיות עם סיליקון חאפרי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

נו סבבה אני מוכן להזמין, רק תגידו מאיפה! ובאמת מפליא אותי שפאילו אצל ז'אן קיבלתי תשובה שצריך סיליקון! אפשר גם להזמין 3 אטמים מכל סוג שיהיה למקרה שלא יבוא (אולי יש עוד חברי פורום שרוצים ונעשה קניה מרוכזת)

רק תפנו אותי לאן שצריך כדי להזמין.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...