Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מידת הצמיד היא 165\17\13.

כרגע מותקן אצלי סלט וזה ממש לא טוב.

אבא שלי הציע לי לקחת BARUM אם יהיה, ואם לא יהיה אז FALKEN.

מחיר כל צמיד הוא 200 ש"ח, אני רוצה לקנות 4.

על מה אתם ממליצים?

כרגע הרכב שלי נוטה קצת שמאלה בנסיעה וההגה שלו רוטט בנסיעה מעל 90 קמ"ש, האם יתכן שזה בגלל הסלט שיש לי בגלגלים? (4 חברות שונות)+הג'אנט האחורי ימני עקום טיפה בקצה שלו (מגנזיום). האם זה יעלם\ישתפר ברגע שאני שם את הג'אנטים המקוריים של הרכב+מלביש עליהם 4 צמיגים חדשים?

תודה רבה מראש.

פורסם

אתה מחפש לשפר משהו ב205 עם הצמיגים החדשים או שהגעת לכאן בטעות?

אם אתה מחפש שיפור כלשהוא, הצעד הראשון שלך יהיה להחליף רבייעית ג'אנטים ולעלות למידה 185/60/14.

אם לא, אז:

ההגה שלך רועד בגלל שהגלגלים לא מאוזנים. זה משהו שכל פנצ'ריה יכולה לפתור לך תמורת כמה שקלים. אם תחליף צמיגים הם יעשו את זה על הדרך בזמן החלפת הצמיג.

סיכוי גבוה שהרכב שלך נוטה שמאלה בגלל שהפרונט לא מכוון. זה קורה הרבה ב205 אז אל תתרגש. משהו ש250-300 ש"ח במכון פרונט מקצועי יוכלו לסדר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

1. אתה בפורום הלא נכון, נעילה בקרוב.

2. המידה שלך היא 165/70/13

3. שמתי ב205 שלי BARUM, צמיג סביר לאוטו אין לי תלונות.

4. תוודא שאתה מרכיב ג'אנטים תקינים אחרת ישארו לך רעידות.

• תוכן חדש...