Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קומפונט של מוראל

Dotech Ovation+סאב של קיקר (400 rms)

עכשו השאלה שלי היא כזאת...מה יותר עדיף להביא מגבר אחד של 4 יציאות וזהו או +מגבר מונו

אם אני מביא מגבר אחד של 4 יציאות אז אז התקציב הוא יותר גדול משהו בגול בין 1500-2000 ואם אני מביא גם מונו אז אני יאלץ ליקנות מגברים פחות טובים ויד 2

אולי בעתיד אני ירצה להביא עוד זוגר קומפונט(מי כמוכם יודע איזה שיגעון יכנס לראש)!

לכן מה ההמלצה שלכם.. והמגברים הם או קיקר או סאונדסטרים.

תודה מראש!

פורסם

שלום אוראל.

התקציב שלך הוא סביבות 2000?

אם כן תוכל להתחיל עם מונו של לייטנינג אודיו 300.1 במחיר של 800 שקל.

מגבר 4 ערוצים תמיד כדאי למערכת בתקציב כזה.

לגבי המגבר נפתח לא מזמן שרשור עם שאלה שוב,איזה מגבר לקנות והציעו שם את ה MAC AUDIO 4200 השרשור לפתח היום אני חושב. לי אישית היה אותו .

הוא מאד מאד חזק יחסית, וב 900 שקלים הוא יהיה שלך סה"כ1700 להגברה.

תבדוק גם על ה JBL למיניהם.

ג'ובני

פורסם

יש לי בן דוד שמוכר את הליטינג אודיו 4 ערוצים ב 500 אני יכול להביא ממנו אותו ביותר זול אני מאאמין.. אבל אני רוצה מונו שינצל לי תסאב.. ביגל זה השאלה מה עדיף.

פורסם

העדפה היא גם שאלה תקציבית במה אתה מסוגל לעמוד אולי אם תפרט תקציב יהיה יותר קל

יש את סדרת ZX של קיקר הם מגברי UNDERRATED אז ככה שהם קצת יותר ממה שהם נראים. אני אישית התקנתי את ה ZX 300.1 לחבר ואני הופתעתי לטובה מהמגברון הזה והוא פשוט הגביר יפה את האלמנט.

ג'ובני

פורסם

התקציב הוא 5 K+ התקנה וחיוט.. יש ברשותי כבר סאב וקומפונט של מוראל דוקט אודישן+ר"ד או של פינויר או של אלפין עוד לא החלטתי אז נישאר תקציב של 1600 אפשר לימותח בלחץ ע 2000 עכשו בתקציב כזה מה יותר כדאי להביא 2 מגברים פחות איכותים אחד מונו ואחד 4 יציאות לעתיד אולי יהיי עוד זוג קומפונט.. או מגבר אחד 4 יציאות איכותי שיחזיק רק תסאב ותקומפונט בילבד (נכון לעיעכשו עד לעתיד)

נ.ב

גו'בני יש לי גם רפשרות להביא קיקר וסאונדסטרים ביד שניה אני חושב שם יותר עדיפים תקן אותי אם אני טועה?.

פורסם

בעיקרון לא הבנתי את השאלה שלך עד שראיתי שנשארו לך 2000 שקלים.

שמע, מגבר 4 ערוץ בשביל להגביר את כל האוטו זה לא מומלץ.

אם לא היה לך תקציב היתי ממליץ לך את זה,אבל זה לא המצב אתה יכול להרשות לעצמך בכל מקרה 4 ערוצים.

אם תרצה לקנות קומפ אחורי אני ממליץ לך לשקול לעשות כבר 3WAY אתה יכול להביא יופי של מידים של רנסנס אודיו

ב 600 700 ש"ח לעומת סט קומפ שישב לך מאחורה וסתם יפגום לך בבמה.(אגב זה אותו תקציב אולי מלבד הבניות שמצריך 3WAY)

זה נכון לעתיד תחשוב לאיזה כיוון אתה הולך.

בגדול אם תגיד לי מה אבל לא ישמעו מאוחרה וזה,אז אני יכול להגיד לך שמוזיקה זאת אשליה! שאתה הולך להופעה מהיכן נובעת המוסיקה?

מאחור או מלפנים? במערכת טובה ומכוונת היטב כש הקדמים יושבים ב און אקסיס תוכל להשיג במה מטורפת שגם מאחור ירגישו אותה.

קצת סטיתי מהנושה אבל זה בגדול אם תבחר להשלים את המערכת.כרגע בכל מקרה תנסה להשיג משהו טוב יד שניה אני מדבר על,מגבר 4 ערוץ,ומונו סביר.

ב 2000 שקל תוכל להביא משהו ברמה טובה למחיר, תשתדל להיצמד למוצרים שעדין תקפה להם אחריות.

בהצלחה.

ג'ובני

פורסם

ב2000 שקל הייתי מביא סאנדאון 4 ערוצים שהוא 100 rms ליציאה ובגישור נותן 320 rms+. ואחר כך שתרצה מונו לא תצטרך לשדרג את ה4 ערוצים,כי המגבר הוא מצויין( אלא אם בעתיד תרצה לשדרג לג'נסיס וחבורתו..)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אז ה סאנדאון יכול להחזיר סאב קיקר +קומפונט מוראל אולי עוד קומפונט?... תוכל להבי אלי בבקשה קישור למגבר המדובר...

עוד חוות דעת?.

• תוכן חדש...