Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נא לא להשמיץ סתם את תוצרת הארץ כי גיא (סרדין) משווק את תוצרתו גם בחו"ל (וגם באנגליה).

כבר נאמר "אין נביא בעירו".

חיפוש בגוגל "גיא סרדין" קצת יעיד עליו ועל תגובות עליו ועל פועלו.

בברכה - רפי לין :-)

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מי השמיץ אותו?

בלי קשר בוא שניה נחזור לכדור הארץ, גיא סרדין עם כל הכבוד לא עומד ברמה של הסדנאות באנגליה ורמת המוצרים שיש שם.

שם כל חלק לפני שבכלל חושבים בצחוק להוציא אותו לשוק מריצים אותו בדיינו 800 פעם עד שמגיעים לביצועים אופטימלים כולל צנרות סעפות ומה לא.

הייתי מביא את כל החלקים מאנגליה אם זה לא היה עולה מאות עד אלפי פאונד לחלקים פלוס משלוח ומיסים.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

כניראה שאתה לא מכיר ביכולת של "גיא סרדין " אבל יש לי גם טייפ אר עם בניה של 4-2-1 מהתחלה עם דוד מעבר

של סרדין וניהול מנוע .. התוצאת 257 כוח סוס בדיינו ועם אתה חושב שיפגע לך במומנט שהוא מקורי 19.7 אני הוצאתי 23.6 .. אז לפני שאתה בכלל יודע חצי מהיכולות שלו כדאי לך לבדוק כי כל המכוניות החזקות בארץ נוסעות עם מוצרים שהוא בנה ופיתח .. כל הכבוד לו !!!

פורסם

דבר ראשון לא לעגתי לו, אני פשוט לא חושב שהוא ברמה של חו"ל... לא משנה כמה מכוניות חזקות בארץ נוסעות עם מוצרים שהוא בנה. אני מכיר סיפורי גיא סרדין כבר הרבה שנים... אני יודע שמדובר על בחור מוכשר מאוד עדיין בוא לא נעשה השוואה של ישראל לשאר העולם.

דורון, איזה סדנא משתמשת בשירותיו של מר סרדין?

לעג? לא... לא אמרתי.

שימי על איזה דיינו בדקת את זה? זה תוצאה של בגלגל או פליי וויל?

אם תוכל לסרוק את הדף של הדיינו מעניין אותי לראות את זה. 57 כ"ס מצנרת מלאה וניהול, אני יודע שיש שיפור יפה בכ"ס משהשיפורים האלה אבל על 57 כ"ס עוד לא שמעתי. :roll:

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

אתה לא יודע על מה אתה מדבר...

מניסיון ברכב הקודם שלי, הבחור אומן בכל הקשור לסעפות, ברמת תצוגה בחו"ל, שווה ערך.

למה מה נראה לך בחו"ל, הציוד שונה או החומרים?

הכל תלוי באדם שמבצע את העבודה.

עוד מעט תתחיל להעביר ביקורת גם על פרילינג...

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

223.5 בגלגלים .. טייפ אר סטנדרט מוציאה 200 במנוע זה 57 כוח סוס יותר .. אני יעלה את הדיינו אין שום בעיה ..

ואגב זה ספציפית המוצר שהוא בנה לי ..

פשוט להזיל ריר .! img15459tf8.jpg

פורסם
דבר ראשון לא לעגתי לו, אני פשוט לא חושב שהוא ברמה של חו"ל... לא משנה כמה מכוניות חזקות בארץ נוסעות עם מוצרים שהוא בנה. אני מכיר סיפורי גיא סרדין כבר הרבה שנים... אני יודע שמדובר על בחור מוכשר מאוד עדיין בוא לא נעשה השוואה של ישראל לשאר העולם.

דורון, איזה סדנא משתמשת בשירותיו של מר סרדין?

לעג? לא... לא אמרתי.

שימי על איזה דיינו בדקת את זה? זה תוצאה של בגלגל או פליי וויל?

אם תוכל לסרוק את הדף של הדיינו מעניין אותי לראות את זה. 57 כ"ס מצנרת מלאה וניהול, אני יודע שיש שיפור יפה בכ"ס משהשיפורים האלה אבל על 57 כ"ס עוד לא שמעתי. :roll:

בוא תפרט בדיוק למה אתה לא חושב שהוא ברמה של חו"ל ? דעתך הרי צריכה להתבסס על משהו קונקרטי לא?

אגב מדובר ב2 סדנאות: הראשונה היא JBS AUTO DESINGS והשנייה היא COLLINS PERFORMANCE

נשמח לשמוע את פניני החוכמה לגבי רמתו הירודה של מר סרדין לעומת האמנים מעבר לים....

קדימה מחכה לפירוט...

פורסם

אין ספק שסרדין אומן.

כבר יצא לי להשתמש במוצרים שלו.

הבעיה בארץ היא לא הרמה של בעלי המקצוע, אלא זה שלא מוכנים להעריך מישהו ששפת האם שלו היא לא אנגלית/גרמנית.

אולי באנגלית הריתוכים יוצאים יותר טוב..

כשמישהו צועק טיפש ואני מסתובב, זה אומר שאני טיפש?

פורסם

דור מתייחס יותר לעניין הבדיקות , חישוב אורכים ע"י מהנדסים , מדידת מהירות ונפח אוויר בראנרים ויצירת מיפוי על דיינו שמכיילים בצורה קבועה.

לא על איכות העבודה , אלא על הR&D שלה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

שלום לכולם,

האמת שאינני נוהג לכתוב בפורומים באינטרנט בכלל ובפורום זה בפרט, ניתן לראות כי זהו הפרסום הראשון שלי בפורום ואני בהחלט מקווה שלא האחרון. :-)

אז בואו נעשה קצת סדר בדברים:

נחזור לסיבה שבגללה נפתח שרשור זה: במנועים אטמוספרים (בניגוד למנועי טורבו) למערכת הפלטה יש חשיבות מכרעת על הספק המנוע ויותר חשוב מזה על עקומת המומנט ורצועת הכוח.

השימוש במערכות פלטה בפורמט של 4-1, 4-2-1,שינויים באורכי הצינורות והקטרים נובע מהצורך לשנות את עקומת הכוח ולהתאים את המנוע לשימושים השונים בהתאם לדרישות המתכנן.

לדוגמה: מערכת פלטה בפורמט של 4-1 תמצא בדרך כלל במכוניות מרוץ או ברפליקות מרוץ מכיוון שמערכת מסוג זה מספקת את שיא המומנט בסל"ד מאוד גבוה ולפרק זמן קצר יחסית, מה שמתאים יותר לצורכי ספורט מוטורי מאשר נסיעה יומיומית, הקושי בתור מתכנן מערכות פלטה הוא לשלב בין השניים וזה עושה את ההבדל בין אגזוז טוב לבין סתם אגזוז שמוסיף כוח!

ולבחור עם ה Type-R שטוען שברכבו מותקנת סעפת פלטה 4-1: קל לטעות ולחשוב כי מדובר בסעפת 4-1 מכיוון שהירידה שמתחברת לסעפת בנויה כצינור אחד בקוטר גדול ("3) המחולק לשניים על ידי מחיצה פנימית ומהווה את החלק השני בסעפת.

ועכשיו לגבי TIG-ART: קודם כל תודה רבה לרפי לין ואורן שנתנו את ההמלצה ולכל החברים\לקוחות שתומכים ומעריכים את העבודה הקשה שאנחנו עושים אך יש כמה עובדות שמעט אנשים יודעים על TIG-ART: העסק הוקם על מנת לייצר ולייצא מוצרי ביצועים למעבר לים, אנחנו קיימים רק שנתיים בשוק העולמי כאשר יותר מחברה אחת בתעשיה מוכרת את המוצרים שלנו כמוצר יוקרתי ומיוחד המייוצר באנגליה (תחת שמם כמובן), יש לנו כ- 200 מוצרי מדף לרוב היצרנים ודגמי הספורט הפופולרים שמגיעים לצרכן במשלוח EMS מהיר, רוב המוצרים שלנו מתוכננים בעזרת מחשב ועוברים סימולציות זרימה ומאמצים תרמודינמיים על מנת להבטיח מקסימום ביצועים ואמינות לאורך זמן, חלק גדול מהמוצרים נבדקו על דינו על ידי הדילרים והסדנאות בחו"ל וגם בארץ, חלק מהמוצרים מתוכנן ומפותח על ידי בסדנאות R&D בחו"ל ורק מייוצר בארץ, אנו מוכרים מוצרים לאנגליה,יוון,קפריסין,נורווגיה,ספרד,פולין,דרום אפריקה ועוד...

אתר האינטרנט שלנו אינו עדכני, בקרוב האתר החדש עם כל האפליקציות החדשות.

לגבי מחירים, אין ביכולתי לפרט מכיוון שזה משתנה ממוצר למוצר.

שוב תודה לכולם על התמיכה וההערכה.

גיא.

www.TIG-ART.com

פורסם

גיא שלום וברוך הבא לפורום

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שלום גיא, רק שתדע שהסדנה שלך נמצאת 5 דקות מהעבודה שלי, ואף פעם לא ידעתי שאתה מעל לאווזי :(

צפה לביקור [בתיאום] :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...