Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קובץ של כ-50 מגה.

מה דעתכם על להלעות ליוטיוב? נראה לי הבפארינג יהיה איטי מדי. יש למישהו ניסיון עם העלאת סרטים כאלה גדולים ליוטיוב? האם מחכים הרבה זמן לטעינה?

יש איזו דרך לדחוס אותו?

ברמת העיקרון זה סרטון תדמית כלשהוא. אני מעדיף שיוכלו לראות אותו באון-ליין.

תודה :)

פורסם

אין צורך לדחוס את הסרט, זה מתבצע באופן אוטומטי במהלך העלאת הסרט.

ביו-טיוב יש כעת אפשרות לצפות באיכות נמוכה (זה הסטנדרט) ובאיכות גבוהה

(לוחצים על watch in high quality).

אני העלתי קובץ וידאו של 360 מגה והוא עולה בקלות בכל חיבור שהוא -

משמע, הוא מתכווץ אימים ביוטיוב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אוקיי, אנסה להעלות. הבעייה היא גם אצלי: לוקח לקובץ המון זמן לעלות, ואין שום אינדיקטור שייתן לי חיווי.

מה עושים? פשוט עוזבים את זה מעלה ל-5 שעות?

פורסם

מה עושים?

מתקשרים לחברת האינטרנט ודורשים תוספת למהירות העלאה.

מהירות העלאה הסטנדרטית בישראל היא 150\12KB לשנייה, ניתן להגדיל אותה ל256\32KB לשנייה ואף למהירות גבוהה יותר, תמורת סכום סימלי או אפילו בחינם עם קצת לחץ.

פורסם

כן, מחכים בסבלנות. אותו קובץ שהזכרתי דרש את כל הלילה, בערך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...