Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה ערכה למה שהוא רוצה?

ואפשרי לפתוח את הפלסטיק שמכסה את הגג מבפנים?

מאור.

על איזה פלסטיק אתה מדבר?!?!?

את כל הדברים האלו מתקינים בחלק של מכסה תא המטען בו נמצא המנעול.

מה כל כך מטריד אותך? החיווט?

החיווט עובר בדיוק איפה שעובר המתח למגב האחורי. צריך להשחיל אותו בצמוד לחוטים האלו, ולא צריך לפתוח ריפוד של שום גג.

פורסם
אני דווקא מחבב את הקטע של השומרים בקניונים .

פעם אחת נסעתי ברחוב ומישהו צעק לי שהפגז' שלי פתוח , נכנסתי לאיזה חניון של קניון ויצאתי.

די, נו, שלומי... :shock:

אפשר לסמוך על זה?

נגיד וזה מתקלקל מה קורה?

תמצא מנגנון מקורי של GTi מפירוק וסגור עניין.

למה שיהיו בעיות?

צריך לזכור שגם אם ההתקנה והרכיבים טובים, תמיד יש סיכון...

איזה סיכון בדיוק?

MCS 2008

פורסם
עצה שלי - לעשות את זה חשמלי, ולא לנסות לאלתר פתרון מכני עם כבלים.

כל מה שצריך זה סולנואיד של נעילה מרכזית - זה מן בוכנה חשמלית שמושכת את המנעול מבפנים. אני לא מכיר את מבנה המנעול של תא המטען ברכב שלך, אבל בעקרון מה שאתה צריך זה להתחבר לזרוע הזזה של המנעול כך שהסולנואיד ימשוך אותה, לארגן לסולנואיד מתח (עם פיוז כמובן), ולמתוח חוטים לכפתור דקורטיבי בסביבת הנהג שבלחיצה עליו יפתח הבגאז'.

אני יודע שהתיאור קצת מסובך, אבל תוכל גם ללכת למתקין של אזעקות/חלונות חשמל וכו' ולבקש הצעת מחיר על התקנה כזאת. לא צריך להיות סיפור יקר מאוד.

:mm_yeah:

אני ממליץ "להשקיע" בסולונויד איכותי יותר (אלו של הדלתות עשויים פלסטיק ולא הייתי בונה עליהם, כי אחרי הכל אם זה יתקלקל ולא תוכל לפתוח את דלת תא המטען, זה יכול להיות סרט לא קטן ולא נעים...)

יש המון סוגים של סולונוידים 12V (יש כאלה שמתאימים למטרה שלך ויש כאלה "לעבודה ממושכת"/HEAVY DUTY) זה לא יקר בצורה מטורפת וזה כדאי.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אחרי שהוצאתי משישמוש את המנעול הרגיל איך אני מכסה את זה כדי שלא יראו חור גדול ומכוער או משהו מכוער אחר שיהיה שם אחר כך?

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

• תוכן חדש...