Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי שאלה לגבי החלפת רצועת טיימיניג

יש לי גטס 2006

שקניתי לפני חודש

עשתה בקרוב 74000

לפי ספר הטיפולים צריך להחליף רצועת טיימיניג ב90 אלף

האם יש צורך להקדים את החלפה ולהחליף את הרצועה כבר עכשיו?

אני שואל את השאלה מכיוון שיש לי חבר עם 307 2005 ונקרעה לו רצועת טיימיניג ב75000 קליומטר

כמו כם הרכב של נקנה ממגרש הרכב היה של ליסינג מבחינת ספר טיפולים רכב תקין לחלוטין כמו האם יש צורך להחליף לטיימיניג אורגינלי של יונדאי או להסתפר בתחליפי?

כמו כן כמה אמור לעלות החלפת

טיימיניג סט רצועות מחזרי שמן שעל הדרך ?

עוד שאלה אחת קטנה האם המשאבת מים ברכב מורכבת יחד עם הטיימיניג...?

פורסם

תשובה קטנה לשאלה קטנה. :-P

משאבת המים בנפחי מנוע בנזין 1100, 1300, 1600 לא מונעת ע"י רצועת הטיימינג.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

כמה באופן כללי אמור לעלות במוסך מרכזי של יונדאי החלפת רצועת טיימיניג סט רצועות רגילות והחלפת מחזרי שמן כולל עבודה ומע"מ

מניסיון כללי שלכם ואם זה משתלם ...?

פורסם
כמה באופן כללי אמור לעלות במוסך מרכזי של יונדאי החלפת רצועת טיימיניג סט רצועות רגילות והחלפת מחזרי שמן כולל עבודה ומע"מ

מניסיון כללי שלכם ואם זה משתלם ...?

תבקש הצעת מחיר לטיפול 90 אלף ותדע, לפי מה שזכור לי זה בערך 2.5-3 אלף שקל.

אפשר להסתפק בקיט טיימינג חלופי ולבצע לא במוסך מורשה. כמו כן אפשר בהחלט לחכות לטיפול 90 אלף וכרגע לבצע רק החלפת שמן מנוע ולבדוק בלמים. רצועות + משאבת מים יכולים לחכות לעוד כמה עשרות אלפי ק''מ, אין צורך להוציא כסף סתם, סה''כ הרכב עדיין טרי.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...