Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רביעיה ל האודי 1.8 + רביעיה ל האודי 1.6

על מה עדיף ללכת ? אחיזה או צמיגים שקטים?

יש לי כרגע צמיגים רועשים ואחיזה על הפנים ב 1.6 מן הסתם זה לא כזה אוטו ספורט שזקוק לאחיזה מטורפת אבל בגלל אהבתי והרגלי לקחת פניות ב A6 2008 QUATRO שנועלת צמיגים שאני מאוד מרוצה מהם (של GOODYEAR) לא זוכר את הדגם המדוייק אני יבדוק אחר כך האוטו פשוט לא מחליק ! אז כיכרות ב 80+ וכך הלאה פניות ושלא נדע (מובן שאין מה להשוות ביניהן בכלל אך דווקא אני מרגיש שבעזרת צמיגים נורמליים ניתן להשיג תוצאה יותר טובה). לאומתה 1.6 מחליקה כאילו אין מחר אני יודע שכמובן יש מפה עד להודעה חדשה מה לשפר מבחינת אחיזה אבל כדי איפשהו להתחיל מהצמיגים אז השאלה אם יש משהו שקט יחסית שאוחז טוב או שאפשר למצוע רק אחיזה או לחילופין רק שקט. אותו הדבר אם ה 1.8 היא עגלה יפה מאוד לא יותר אך גם לה יש צורך בצמיגים נחמדים כרגע יש עליה 235.45.17 משהו נחמד של דאנלופ מהן אני מרוצה אך בגלל שזה 235 לא ניתן לאשר לכן יש צורך להחליף . לכן זקוק לעצה ב

1: מה לשים על המכוניות שקטים או בעלי אחיזה טובה יותר? ואם אפשר למה.

2: בבקשה לציין מחירים ומקומות איפה ניתן להשיג.

הכוונה פה לשפר את האחיזה של הרכב אך אם אופציה של שקט עד כמה שניתן.

תודה מראש.

פורסם

אתה שואל ואח"כ עונה וגם סותר את עצמך תוך כדי.

1) אין קשר בין צמיג "מרעיש" לאחיזה שלו

2) אתה לא יודע את זה אבל אתה רוצה: צמיג שאוחז טוב יותר -תמיד-בלי יוצא מן הכלל-לא משנה איפה כמה ולמה -מבחינתך שיעשה רעש של טרקטור כי מה לעשות אם אין לך אחיזה בזמן הנכון ברגע הנכון - אז התוצאה עלולה להיות בעייתית משהו...

3) צמיגים טובים במידות האלו לא חסר אם אתה רוצה דגמים זה כבר משהו אחר - כנס לwww.tirerack.com ותבחר - תחזור עם דגמים ננסה לעזור יותר.

4) לא אמרת לנו מאיזה שנים המכוניות הנזקקות לצמיגים -ככה שאי אפשר לדעת מה מצבן הכולל או מצב הבולמים שתקינותן היא מכרעת לאחיזה יחד עם סט צמיגים טוב

פורסם

על ה A6 שלי מורכבים רביעיית דנלופ D101, כבר כמעט שנה ואני מרוצה עד הגג.

אוחז ממש טוב, שקט יחסית ועמיד מאוד (נסיון של שנה). לפני חודשיים החלפתי צמיג אחד בודד זהה עקב מפגש לא נעים

עם בור מקומי בכביש (בקרית-גת) ויצאה "בלוטה" בדופן הצמיג מה שגרר החלפה מיידית של הצמיג.

כמובן שהמידה שאצלי זהה למידה שאתה מעוניין, אני קניתי את הרביעייה אצל אנטון לפני שנה ב 550 ש"ח לצמיג, היום הם עולים 700 ש"ח לאחר ויכוח.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

הצמיג שלטעמי הכי אוחז הינו GOODYEAR דגם egale F1 והמידה שמתאימה ל-1.8

היא 225\45\zr17 ,תוכל גם לאשר את המידה תיגש לכל מכון טסטים ותבדוק .

פורסם
הצמיג שלטעמי הכי אוחז הינו GOODYEAR דגם egale F1 והמידה שמתאימה ל-1.8

היא 225\45\zr17 ,תוכל גם לאשר את המידה תיגש לכל מכון טסטים ותבדוק .

תודה רבה אני יודע מה המידות המאושרות אני רק צריך המלצה לדגמים שאוחזים יותר טוב ו שבנוסף יהיה שקטים (עד כמה שניתן)

פורסם

בשרשור הקצר הזה נמחקו 7 הודעות ונערכו 4 הודעות, נא לדבוק בנושא ולהפסיק להתווכח למי יש איבר זכרות גדול יותר כי כולכם תפסידו ליאשה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...