Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש דבר שנקרא מחיר קניה

יש דבר שנקרא אחריות יצרן / יבואן

יש דבר שנקרא אמינות

האם זה מספיק?

בקיצור הכל ממש טוב בפיקנטו למעט צריכת הדלק שהינו בינונית

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האמת שאני לא בטוחה כי קרוב משפחה טיפל לי בו, אני בהחלט אברר את זה. תודה!

בעניין המזגן אני בהחלט לא מתכוונת לוותר עליו גם אם זה יעלה לי עוד כמה גרושים, אבל אם אפשר לחסוך ולצמצם אני בעד. המזגן שלי מקפיא, בגלל זה אני מכבה אחרי שמתקרר.

עכשיו רק נשאר לי לגלות איך לגלוש בפקק ולצמצם בגז בלי שכל הנדחפים למיניהם ינצלו אוטו קטן + בחורה + שלט נהג חדש כדי לחתוך אותי מימין על אי תנועה מסומן.. בערך בפעם החמישית באותו יום שזה קורה זה מתחיל לעצבן.

או, אז אני יגיד לך: פשוט אל תתעצבני, חבל על הזמן. כן, אם חיסכון בדלק חשוב לך, הדרך הנכונה להתנהל בפקקים זה בנחת. לשמור מרחק, להאיץ בשיא העדינות (למה לאן יש לרוץ?)... ולתת לנדחפים להיכנס! קודם כל זה קורה פחות בשנים האחרונות. אחרכךתכל, גם אם הם נדחפים, בסופו של דבר את ממשיכה להתקדם... אז מה קרה? ואם מישהו נדחף ביתר חוצפה ואת חושבת שמגיע לו, תתלונני בכתב למשטרה (יש באתר המשטרה הנחיות והם מתייחסים ברצינות לתלונות שנכתבות נכון ומציגות התנהגות בריונית בכביש).

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

מיתוס ?

מנוע גדול כמו 2.0-2.5 יספק צריכת דלק טובה יותר בכביש בין עירוני, וכבישים עם עליות אך יאכל יותר כאשר הנסיעות הן עירוניות או פקוקות,

מאשר רכב עם מנוע 1600 שיתן תוצאה טובה יותר בנסיעות עירוניות ופקוקות אך תוצאות פחות טובות בנסיעות בין עירוניות ועליות.

אמת?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום,

לאחרונה חקרתי יותר לעומק על הפורד פיאסטה 1.4 96 כ"ס שנת 2010 ולמרות הטענות על כך שהוא יחסית רכב עצל, הוא נראה לי יופי של בחירה ביחס למחיר שלו ולמה שהוא מציע(מכונית השנה ב2009 או 2010 אם אני לא טועה)

הרכב יהיה בשביל נהג צעיר שזה עתה סיים את תקופת הליווי שלו.

הייתי רוצה לדעת מה צריכת הדלק שלו? והאם יש מתחרות ראויות ביחס למה ש"החבילה הכוללת מציעה"(שילוב של ביצועים, אמינות,נוחות,בטיחות וכו')

תודה מראש לעונים.

פורסם

היתה לי פורד פיאסטה 2009 במשך 4 שנים.

צריכת הדלק שלה מאוד תלויה בתוואי הדרך וסביבה.

בשיוט רגוע על כביש החוף עם מזגן ב100קמש- הצריכה באזור 14-15קמ/ל

בנסיעות בהרי הצפון קיבלתי באופן קבוע צריכה של 11-12 קמ/ל. וזה לא המקום שם אתה נהנה מהרכב, צריך לסחוט אותו עד הסוף כדי שייסע בקצב.

לא יודע מה היא צריכה בתוך עיר, כי כל הזמו אני מחוץ לה.

המזגן שלה קצת מציק, בתחילת הפעולה במצב אוטומטי הוא מוציא זרם חזק של אוויר לא קר במיוחד, אז עדיף לא להפעיל אותו באופן אוטומטי. אחרי כמה דקות, הוא מקרר בסדר

אם אתה לא נוסע הרבה באזור הררי - תקבל רכב מצוין במחיר טוב.

פורסם
היתה לי פורד פיאסטה 2009 במשך 4 שנים.

צריכת הדלק שלה מאוד תלויה בתוואי הדרך וסביבה.

בשיוט רגוע על כביש החוף עם מזגן ב100קמש- הצריכה באזור 14-15קמ/ל

בנסיעות בהרי הצפון קיבלתי באופן קבוע צריכה של 11-12 קמ/ל. וזה לא המקום שם אתה נהנה מהרכב, צריך לסחוט אותו עד הסוף כדי שייסע בקצב.

לא יודע מה היא צריכה בתוך עיר, כי כל הזמו אני מחוץ לה.

המזגן שלה קצת מציק, בתחילת הפעולה במצב אוטומטי הוא מוציא זרם חזק של אוויר לא קר במיוחד, אז עדיף לא להפעיל אותו באופן אוטומטי. אחרי כמה דקות, הוא מקרר בסדר

אם אתה לא נוסע הרבה באזור הררי - תקבל רכב מצוין במחיר טוב.

אני נהג חדש אני יסע לא יותר מ12K ק"מ בשנה במושב שלי בעיקר ולפעמים נסיעוצ על כביש החוף ובדרכים בינעירוניו.

הרכב יתאים לי? איך הנסיעה איתו, חלקה? הוא עד כדי כך חלש כמו שאומרים?

פורסם

צריכת הדלק בדגם היא לא מהטובות שיש, תצפה לממוצע של 11-12 ק"מ ליטר.

המנוע הוא מנוע אטמוספרי טוב מאוד. עיקר הכוח שלו בסל"ד גבוה יחסית שם הוא נושם היטב ולא מרעיש במיוחד (ללא צורמני או מתכתי) כמו כל המנועים האטמוספריים המצוינים שהיו לפורד בעבר (את החדשים אני אוהב פחות). אם הייתה תיבה ידנית זה היה מצוין, אך לדגם בישראל תיבה אוטו' מאוד מיושנת המסרסת את המנוע. היציאה מהמקום מאוד איטית יחסית אך לאחר שצוברים מהירות וסל"ד, הביצועים בסך הכל בסדר גמור ליום יום ואין כל בעיה לשייט בנינוחות במהירות גבוהה בכביש המהיר. מעבר לכך, לפיאסטה יש הרבה תכונות טובות כגון נוחות נסיעה טובה, התנהגות כביש חביבה, מערכת שמע טובה וכו'. המזגן (בקרת אקלים) אכן לא משהו וחלש יחסית אבל אפשר לחיות איתו.

פורסם

אם אתה נוסע 12K בשנה, אז הבדל בין 1:14 ל1:11 יסתכם ב~150 שקלים, האם זה משמעותי מול שאר ההוצאות?

עוד פעם - פיאסטה רכב טוב, אם אתה לא מצפה לביצועים טובים בזינוק. אם תיסע בכביש החוף בעיקר, אז אפילו מחסור מסיום בכוח לא באמת תרגיש.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

http://www.fuelly.com/

מדובר בנתונים של בעלים, אך שוב זה תלוי איפה כל אחד משתמש ברכב ואיך.

הבעיה גם שלא תמיד ניתן לדעת באיזה מנוע או תיבת הילוכים מדובר.

פורסם

בדוק באתר הזה מנסיון, הנתונים די משקפים את האמת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...