Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאן הצרפתים הולכים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק לידיעתך,

הרכב הראשון שלי היה AMC Gremlin, כמו בתמונה, רק באדום.

בקיצור ... חוץ מזה שהדלת של הנוסע הייתה נפתחת בסיבובים... אהה... והדש היה יפה.

דווקא אהבתי אותו!! נראה כמו טנק!

ואללה??!?!?!?!?

אני חולה על AMC. הם היו היצרן האמריקאי הכי מקורי. וחבל שהם לא קיימים היום. זה שה

למה מכרת???? ולמי?

אגב, עוד אוטו שאני ממש חולה על העיצוב הקוקואי שלו: הסטודיבייקר אוונטי.

avanti.JPG

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סיפור עצוב ביותר ... קניתי את האוטו בכ 11,000 ש"ח (שאז היה בשבילי המון כסף) והשקעתי עליו לפחות את אותו הסכום במשך השנה (בערך) שהוא היה אצלי.

בקיצור היה רכב מצחיק ברמות שלא היית מאמין עם משולשים קדמיים גמורים ודלת נוסע שנפתחת כל סיבוב חזק (ויש לי חברים שעד היום זוכרים לי את זה לרעה :mad: ).

בקיצור , אחרי כשנה החלטתי למכור, באו זוג, ביקשתי 18,000 הציעו 16,000 ולא הסכמתי בשום פנים ואופן... שנה אחרי מכרתי ב 4,500 במזומן.

הרכב היה שמור מאוד יפה מבפנים ומבחוץ ובזמנו מכרתי לאיש מבוגר מרעננה שרצה אותה לבנו. האוטו בפעם האחרונה שראיתי אותו היה לבן (הרבה שנים).

די נהנתי ממנו ויש לי הרבה זכרונות טובים.

Leon Cupra 2009

• תוכן חדש...