Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה המערכת נכבת ברגע שאני מגיע לשלב מסויים בווליום..

רואים ממש שהתמונה בצג קופצת עד שהיא נכבת (לפי הבאסים נראה לי...)

מה אתם אומרים איך אפשר לפטור את הבעיה?

תודה רבה אדם.

פורסם

תנסה לחבר מינוס מהשלדה של הרכב לשלדה של הרדיו דיסק .

תיבדוק שכל הרמקולים אינם מחוברים בקוטביות הפוכה (- ל +) לרדיו.

172 סוסים כבר לא מספיקים אז קנינו הונדה מצוננת

פורסם

מה הקשר אם הרמקולים בקוטביות הפוכה או לא? אין קשר בכלל!

דיברו על מקרים כמו שלך בעבר, הרבה פעמים זו פשוט בעיה ברדיו דיסק שהמגבר הפנימי שלו מתחמם יתר על המידה ומכבה את המערכת. אם אני לא טועה היה גם אחד שסיפר על חיווט חשמל לא טוב אבל זו סבירות נמוכה יותר.

הפתרון הכי טוב, מגבר :)

פורסם

לא לא אתה צודק אחי טעיתי אני פשוט זוכר שבדקתי את זה ככה ......בסוף זה היה בגלל שחיברתי גם טויטרים וגם רמקולים על היציאה והרמקולים היו שרופים לא יודע ולא משנה ... אבל כשי ניתקתי אותם עברה הבעיה ...

נ"ב זה היה רדיו של קנווד ...2020

172 סוסים כבר לא מספיקים אז קנינו הונדה מצוננת

פורסם

אהלן ותודה על התגובות..

הבעיה ככל הנראה היא לא בעיית חום.

גם בבוקר כשאני מדליק את המערכת ברגע שאני חוצה טווח ווליום מסויים \ באסים המערכת נכבת..

?

פורסם
אהלן ותודה על התגובות..

הבעיה ככל הנראה היא לא בעיית חום.

גם בבוקר כשאני מדליק את המערכת ברגע שאני חוצה טווח ווליום מסויים \ באסים המערכת נכבת..

?

זה לא ממש מדויק....הכוונה היא על העומס שמופעל על המערכת שלך.

כלומר אין לך מספיק כח\המע' לא סוחבת בגבוהות====>יאללה מגבר

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

כמו שאמרתי בהודעה הראשונה, האפשרות שאייל אומר גם יכולה להיות. בדרך כלל זה לא זה אבל לפעמים ובמיוחד אם מדובר במכונית ישנה, גם חיווט לא טוב לרדיו דיסק יכול לגרום לבעיה. לא צריך לחבר את המינוס למצבר דווקא, אפשר לנסות למצוא מינוס קרוב יותר לרדיו דיסק.

• תוכן חדש...