Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dls a3 dual mono.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים.

כמו שאתם מבינים חשבתי על המגבר הזה מה אתם אומרים?

כרגע יש לי DLS UP6I מותקנים מקדימה חשבתי להוסיף להם מיד ולעבוד ב 3WAY פשוט את הקיקר שלי מכרתי היום ואני מחפש

משהו יותר רלוונטי בקטע של איכות נטו.ברור שהמגבר הזה חזק ונותן נותן 150 ב 4 אום אבל למבינים בנושא יודעים שיש איכותים

יותר.יש אדיסון וכל החבורה הגדולה יש לכם משו בקנה?

אגב המיד שחשבתי לחבר, הוא הרמקול הישן שלי XSTANT. הדוטק הישן או ההיבריד הישן איך שלא תקראו לו. אבל

ברור שהוא וופר לכל דבר, חשבתי לחתוך אות ועם קבל ולעבוד איתו ב ביאמפ.הוופר של UP6I על הדואל מונו ומגברון

יעבוד על הטויטר ועל האקסטנט אואת האקסטאנט והUP6 על הדואל מונו. או שפשוט לעבוד עם כל הסט על המגבר הנל או על כל מגבר שתמליצו עליו.

תודה מראש

ג'ובני

פורסם

ה DLS הוא מגבר מעולה. אם יש לך 9887, למה אתה הולך לחתוך את הוופר עם קבל (מלמטה) ולעשות קומבינה? או שהולכים עד הסוף עם אקטיבי או שנשארים לעבוד עם פאסיבי.

אם יש לך תקציב - הייתי מחפש להשלמה את ה A1 לטוויטרים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מצויין טוב שבאת איתמר.

אז אתה אומר ללכת על הדואל מונו ולעבוד איתו מהמכשיר? בקרוב אני מחליף ל 7200 של אקליפס.

ויש לו 4WAY אז בכלל מה טוב. אז אתה ממליץ לחבר בשרשור את שני הוופרים שאחד יהיה מיד היי שהו האקסטנט וה UP6 ייחד לאותו יציאה?A1 אגב לא שמעתי עליו

ג'ובני

פורסם

עכשיו בלבלת אותי.

מה אתה מתכנן לעשת?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חשבתי להשתמש ב אקסטנט למיד לכל דבר בגלל זה אמרתי שאני רוצה לחתוך אותו עם קבל.אבל אז נכנסת העובדה שהוא לא דום בכלל ושזה וופר ואני בכלל לגמרי לא יודע איך להתקין אותו מבחינת תצורה,למה?

כי אני עובד עם פורד קונקט אם הספקת לראות יש בדלת מקום ל 5 ורבע מה שיש עכשיו,ועוד השבוע אני מחליף לוופר של DLS ה UP6I ונשאר לי וופר 5 ורבע יושב לו בחוסר מעש לא? אז חשבתי להשתמש בו ולבנות קורה יפה שיכנס שם ומעליו הטויטר ה UP1

או שאתה אומר לשכוח בכלל מהתצורה הזאתי ולקנות דום.CDM88 או משו כזה.

ומה שהתכוונתי בחיבור זה שאת הטויטר לצורך הענין אני אחבר למגברון,ואת זוג הוופרים יחוברו ב דואל מונו.זאת השאלה.

ובוא נגיד שעד שאני יארגן לי מגברון איך לחבר את הטויטר?

ג'ובני

פורסם

במקרה הזה אני חושב שהמשפט "כל המוסיף גורע" נאמר במקום.

אני בכלל לא בטוח איזו תוצאה תקבל משילוב מיד 5.25 בסט-אפ הזה (לא מדובר בגודל אופטימלי למיד). מה גם שהמיד יצריך בניית תיבה כדי להישמע כמו שצריך.

טוויטר כגון ה CDM54 או 88 בהחלט מהווים פתרון טוב, אסטתי ונוח יותר.

אם אתה יכול לעבוד אקטיבית (ואם האקליפס באמת תומך 4 WAY אז בכלל הרווחת) אז זה השיפור הכי טוב שתוכל לעשות במערכת.

איתמר.

פורסם

מצויין זה מה שרציתי לשמוע פתר לי בעית בניה בגודל מלונה של כלב.

תגיד לי לגבי סטאפ הגברה מה על מה הית הולך לאיזה כיון.

במחשבה שהתקציב מורה על דואל מונו של DLS או משו קרוב אליו או יותר טוב.

פרט נמק.

ג'ובני

ג'ובני

פורסם

לו לכל החברות היו פרוססורים למכירה אז אכן אתה צודק , אבל מה , כולם פה תומכים באלפיין ? לא נראה הגיוני . זה פשוט משהו שהם פספסו הצורך ב 3 וואי + סאב

פורסם

99.9% מהמערכות בעולם הם סטים 2WAY פסיביים +סאב.

במקרים הכמעט קיצוניים מדובר על 2WAY אקטיבי +סאב

במקרים הקיצוניים מדובר על 3WAY פסיבי + סאב.

במקרים הנדירים מדובר על 3WAY אקטיבי +סאב.

עכשיו תחשבו לבד לא מייצרים קרוסים 4WAY אקטיביים.

under construction..

• תוכן חדש...