Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dls a3 dual mono.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
99.9% מהמערכות בעולם הם סטים 2WAY פסיביים +סאב.

במקרים הכמעט קיצוניים מדובר על 2WAY אקטיבי +סאב

במקרים הקיצוניים מדובר על 3WAY פסיבי + סאב.

במקרים הנדירים מדובר על 3WAY אקטיבי +סאב.

עכשיו תחשבו לבד לא מייצרים קרוסים 4WAY אקטיביים.

אתה מדבר על המיינסטרים של התעשיה אבל פה מדובר על מכשיר שהוא יחסית מכשיר קצה . האקליפס מהסדרה הגבוהה מראש לא מיועד ל 99 אחוז מהאוכלוסיה אלה לאלה שרוצים קצת יותר ולכן אני חושב שזה טעות לא לכלול פיצר כזה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עופר אני מסכים איתך, והלוואי וכל האופציות היו מוצעות בכל ליין המכשירים של כל החברות אבל, כנראה שזה פשוט לא רווחי אחרת מזמן פיוניר,אלפיין,אקליפס,פנסוניק, וכל שאר החברות היו מייצרות HU בעל קרוס אקטיבי 4WAY.

למעשה רק קלריון עושה זאת וזה רק בHX-D2 שהוא באמת מכשיר קצה.

אקליפס מעולם לא עשו זאת, גם לא אלפיין(אני לא מדבר על שימוש בפרוססור חיצוני אלא בHU בלבד) וגם לא פיוניר (גם הP9 וה ODR מחייבים את היחידת פרוססור שלהם)

לא סתם יש מעט מאוד פרוססורים שיודעים לעבוד ב4WAY, כנ"ל גם לגבי קרוסים אקטיביים שאפשר לספור על יד אחת את אלו שיודעים לתמוך בזה.

החברות לא טפשות, אם הייתה לזה דרישה = היה בזה רווחיות, אם אין את שניהם לכן הם פשוט לא מייצרים את זה.

under construction..

פורסם

אני חושב שיש פה מעבר לרווח במוצר הבודד מדובר גם במוניטין , פיצר כזה ממתג את המכשיר ברמה אחת גבוהה יותר מהמתחרים וזה להערכתי שווה לא מעט בהסתכלות קדימה.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

כמה שאני נהנה לפתוח ת'רד ולקבל עוד אנפורמציה בדרך.ואני ממש רציני.

ומה אתם אומרים לגבי הבחירה שלי? טובה? או שלהיות קצת יותר אמיץ וללכת למגברי איכות באמת?.

או שאין טעם להשתגע כאמור אני רוצה לעשות 3 WAY וכרגע התצורה תעבוד עם הדואל ומונו בלוק עד שאני אביא מגברון בשביל הטויטר והמיד.

דרך אגב מרוב שסאב הוא הדבר היותר נחות בשבילי שחכתי לציין שיוגבר סאב על ידי A6 .ועכשיו יש שאלה גדולהה הינה היא באההה..

איזה סאב? ראיתי של היפוניקס ה XXV משו כזה מישהו רוצה לעזור אני לא יודע אמרו לי ג'ובני רד מהIDMAX הוא ממש מהיר הוא נשמע כמו מיד באס אני לא יודע כבר בניתי עליו.

ג'ובני

פורסם

ממש מהיר זו תכונה מצויינת. היה לי IDMAX ושמעתי המון IDMAXים שונים והוא לא נשמע כמו מיד באס . מדובר בסאב מעולה שנותן דיוק ועוצמה בו זמנית בצורה מרשימה.

כמו תמיד שווה לך לשמוע עוד סאבים כמו הגנסיס אודיופיל , ארסנל\האבוק , W6 וכו.

לגבי המגברים , למעט עבור מערכות הייאנד קיצוניות , מגברים ברמת ה DLS מהסדרה הגבוהה הם לחלוטין מספקים.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מצויין זה מספק אני חושב שאני אלך בכיוון הזה.

תחשוב שאני מעונין ב A6 שהוא מאד מאד חזק ומאד מאד איכותי אז זה הכיון שאתה מציע לי? מבחינת סאב

ג'ובני

פורסם

מילה או שניים על IDMAX..

כבעלים גאה לסאב המצוין הזה אני ממליץ עליו:

כמו שעופר אמר, מהירות זו תכונה מצויינת, משום שההפך מזה, הבאס מרוח, "ארוך מדי", ונגרר אחרי, במקום שינגן בול ביחד עם המידבאס ולכן ההגדרה "הוא נשמע כמו מיד באס" יכולה גם להיות מחמאה...

הרי אין כמו להרגיש את הבאס של הסאב כאילו הוא בא מהמידבאס [בהנחה שהמערכת מכוונת היטב] וקל הרבה יותר לקבל את ההרגשה הזו כשהסאב מדויק ומהיר. מה שיפה ומהנה, זה היכולת שלו, עם המהירות והדיוק הזה, להיות עוצמתי. הסאב הזה פשוט חזק.

פורסם

אוקי הבנתי,פשוט אני שמעתי ממישהו שהוא היה מאד מאוכזב ממנו טוב נו אולי הוא השמע אותו בתיבה לא יעודית או שהפאזה לא היתה מכוונת כמו שצריך.

מישהו יודע איך הוא בהשוואה ל היפוניקסXXV היפוניקס לפי תמונה שלו ונתונים הוא ממש בהמה ראיתי גם כמה סרטים שלו ביו טיוב והוא ממש מנסה לברוח החוצה.הממברנה פשוט משתוללת אולי איזה 10 15 סנטים החוצה מאד מרשים.

אגב לבחור מהפורום פה מתן אמר לי שהוא יוצא סביבות ה 30 סנטים מסקרן אותי לדעת איזה סאב זה.

ג'ובני

פורסם

ההיפוניקס לא יתן לך דיוק ומוזיקליות כמו שיתן לך ה IDMAX. אם אתה מחפש SPL אז הוא אופציה טובה אם אתה מחפש דיוק ועוצמה אז ה ID עדיף משמעותית.

מעבר לזה אני ממליץ לך לשמוע את הסאבים ולא להתבסס על שטויות כמו סרטונים ביוטיוב וכו.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לא אין ספק שלשמוע זה ברור. אני אומנם חובב אודיו אבל כבר מזמן שלא ילד פשוט יצא לי לראות אותו ביוטיוב.

יש למישו מפה היפוניקס? היתי רוצה לשמוע אותו ואת ה ID מתי יש מפגש אגב אתם עושים אותו תמיד ביום שבת מה שלא אפשרי ממש בשבילי

ג'ובני

פורסם

אל תטעה, באקליפס 7200 אין 4 WAY.

טוויטר\מיד\סאב.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...