Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכיר זן של טיפוס מסויים של אנשים שהיו מעדיפים אריזה קטנה יותר בגודל 106

לך תבין אותם8)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הקסם יתפוגג מהר מאוד כשתקבל הודעה על כך שעליך להתייצב אצל ברכה ממשרד התחבורה על מנת לקבל אישור.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

וגם שתגיע דרישת התשלום לפוליסת הביטוח יהיה מעניין...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

איזה סטייל יש לאיטלקים האלה.

מעולם לא ראיתי אריזה כל כך מעוצבת ומסוגננת למוצר כל שהוא...

מיותר לחלוטין מכל בחינה, אבל משעשע.

שמתם לב לחורים בכיסוי, ליד הפנסים?!?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

במילה אחת - חלום :shock:

מה זה האוטו הזה לעזזל? :oops:

אני מקווה שביום מן הימים אני אוכל להרשות לעצמי להחזיק אחת כזו בחנייה :-P, אבל יותר סביר שגם כשיהיה לי הכסף עדיין לא ירשו למכוניות כאלו להתנייד על כבישי ארץ הקודש...

מקסימום אני אקנה איזו וילת סופ"שים בטוסקנה ואחת כזו שתחנה בחנייה - יהיה נחמד לקפוץ מדי פעם לסופ"ש של בטן גב ונהיגה במהירויות SEMI אור בכבישי אירופה :lol::twisted:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
הקסם יתפוגג מהר מאוד כשתקבל הודעה על כך שעליך להתייצב אצל ברכה ממשרד התחבורה על מנת לקבל אישור.

בשביל 20 חתיכות בכל העולם, לא יעשו לרכב הזה תקינה, מקסימום תגיע לתערוכה.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

אם היה לך מספיק כסף לקנות אחת מתוך המלאי הפצפון של ה 20 הקיימות אני בטוח שהיה לך כסף לקנות למבורגיני "פשוטה", לעשות לה תקינה, ולשכפל את הרשיונות - ממילא אף אחד מהגאונים במשרד הרישוי לא יודע מה ההבדלים בין רכב אחד למשנהו :lol::wink:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

תודה לכולכם...

באמת היה לי תענוג לקבל את החבילה הזו סופסוף.. איזו בירוקרטיה כאן!

לגבי עלות הביטוח אתה באמת צודק, לא הייתה לי ברירה, קניתי את החברה להוזיל עלויות..

בקיצור, לנגב את הריר ומיד!

פורסם

קצת ישן.. אבל תמיד כיף לראות :)

ד"א, למי שמעוניין, היא למכירה בסוכנות בלאס-וגאס עבור סכום פעוט של 3.5 מליון דולר.

(ויש בyoutube סרטון של הבחור מהסוכנות מניע אותה בתוך הסוכנות ונוסע איתה קצת בתוך הבניין:lol:)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הליקנ תקול? כי הוא לא נכנס אליו.

• תוכן חדש...