Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה שואל אם יש מישהו שיש לו גישה למאגר המידע ומוכן להיות עבריין בשבילך.

אני מנסה לחשוב בהיגיון למה מישהו אמור לסכן את מקום עבודותו בגלל הסקרנות שלך.

אני אלך איתך עוד צעד רחוק יותר: נניח שאתה עובד במקום עם גישה למאגר המידע הזה - גם לך אסור להשתמש בו למטרתך הפרטית.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

נראה לי ששמעתי פעם שכן ניתן לקבל באופן חוקי את ההיסטוריה של הרכב שלך [מה שדי הגיוני כי אתה בעל האוטו הזה..]

מה אמרו לך במשרד הרישוי?

פורסם

נכון אמיר,אם חס וחלילה שתגלה שיש לך פגיעת שאסי ברכב שקניתה ואינך יכול לאתר את הבעלים שמכרו לך,אנחנו ניזכור את תגובתך פה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

דני,

איך יכול להיות שאינך יודע מי הבעלים שמכר לך ?

הרי הפרטים שלו רשומים על טופס העברת הבעלות וטופס זה נשאר חתום בידי הקונה.

אני התייחסתי למצב של בעלים הקודמים למוכר לך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אולי הוא קנה אותו ממגרש?

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

איזה פרטים שלו רשומים בטופס?שם ושם משפחה?ת.ז?כתובת?!

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

דני,

אני לא זוכר לגבי כתובת, אבל שם ומשפחה וכן ת.ז. בוודאי מופיעים.

מנחם,

אם הוא קנה ממגרש, האחריות היא של הסוחר והוא רשום כבעלים, אז יש לו את פרטי הסוחר כבעלים.

כיום רישום בעלות ע"ש סוחר מורשה אינה מוסיפה יד.

.

פורסם

אז מה נותן לך כול הפרטים האלה?רק אם יש לך גישה כולשהי למקורות שונים תוכל למצוא את הבנאדם ע"פ הת.ז.

פורסם

לא אמרתי שאין כתובת, אני כרגע לא זוכר.

אני צריך להסתכל על הטופס כדי לראות אם יש משבצת לכך.

גם אתה יכול להיכנס לסניף דואר ולהסתכל אם יש משבצת לכתובת.

בכל מקרה, הרי את המוכר שמכר לך זיהית בעת העיסקה ויכולת להעתיק כל פרט מתעודת הזהות שלו, אפילו את שם הוריו.

.

פורסם

טוב,בכול אופן יש פה למטה אין ספור אשכולות דומים שאנשים נפלו קורבנות לקומיבנה כזאת או אחרת ומבקשים עזרה.

וכן אם היה לי גישה לאחד ממקורות שיוכלו לעזור הייתי עוזר אף אל פי שזו עבירה על החוק כמו שאתה אומר.:-)

פורסם

בטופס ההעברת בעלות יש את שם-תז-כתובת הקונה, ואילו יש רק את ת'ז+שם המוכר.

בכל אופן אם יש לך את השם ומשפחה תוכל לאתרו זרך דפי זהב בעיר שבה הוא מתגורר,

כמו כ תוכל להתקשר למודיעית של כל חברת סלולר לקבל את מספרו

או יש לך רי[צונזר]מון אז גם יניב לך פרטים במידה ואין לך כלום

במשרד הרשוי אתה יכול לקבל הסטוריית בעליות על הרכב שלך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...