Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

mr sprint כותב-

או שאנשים גילו את הדברים האמיתיים אודותיך כגון שאיפותיך "החברתיות כלכליות"

זכות הציבור לדעת.

פרט נמק והסבר,אם אכן יש דברים בגו.

רק מי שעושה לא טוב.......... טועה............!

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יכול להיות שכל מיני אנשים מבינים שבקרוב יהיה כאן ספורט מוטורי חוקי, שיהיה לא מעט כסף מסביב, ועל זה בעצם על הויכוח - מי יקבל נתח יותר גדול?

אז אולי השרשור צריך להיקרא-

"שטרות בגלגלים".......של הספורט המוטורי?

קצת הומור לצינון האווירה.8)

פורסם

אלון

1. לא עניתי בשירשור ההוא לאור ההתנסחות בשירשור בכלל.
  2. בכול מקרה תגובתך העכשווית היא ברוח הוויכוח הלגיטימית ותפיסת עולם והיא מבחינתי בסדר אם נמשיך ונכתוב ברמה שבא נכתבו הדברים עד עכשיו, חזרנו לתרבות כתיבה!
  3. למחרחרי הקרבות! (ואני תקווה שכול הצדדים יסכימו) ממ"י וחבריה כולל "הפורשים", אירדא וחבריה ימצאו בסופו של דבר את הדרך המשותפת לבנות בצורה מכובדת את ההתאחדות.

ברוך שליט

פורסם

אכן שירשור הזוי.

אני לא מגיע פה להאשים אף אחד. נהגי הראלי השקיעו ממון רב לקדם את החוק, זה טבעי שהתוצר יהיה חוק שייטיב במיוחד עם נהגי הראלי. אנחנו, חובבי הגימקנה/דריפט ישבנון בצד ואנחנו משלמים את המחיר, - העובדה שהחוק ספורט מוטורי לא יעשה לנו את החיים קלים יותר.

רק על דבר אחד אני מלין. במהלך השנים האחרונות הייתי בקשר די טוב עם מר שביט. בקשר הזה ראיתי כי הפגם היחיד באופיו הוא מחוייבותו חסרת הפשרות לספורט המוטורי בארץ. במהלך שלושת השנים האחרונות ראיתי אותו מקריין בעשרות ארועים בחינם, מפרשן בטלוויזיה, משתתף בדיונים ומשקיע שעות רבות למען המטרה, ללא כל תמורה אישית. ללא החזרי נסיעות ותוך כדי ויתורים אישיים.

אחרי כל ההשקעה הזאת, ברור לי לגמרי מחוייבותו של טל לנושא, וכנראה שהיא גבוהה יותר ממחוייבותם של כל מני קבוצות שמעדיפות שלא יהיה על פני שאחרים יעשו. תמיד קל יותר לתת ביקורת מבחוץ, תמיד קל יותר לתקוע מקלות באופניים שאחרים נוהגים ותמיד קל יותר לתקוף את הכותב - על פני לחשוב טוב טוב על מה שהוא כתב.

אני לצערי עמדתי כמה פעמים בפני השיפוט של טל בתחרויות למניהם. אף פעם לא נעצמה עין לטעות שלי בגלל קשר של ידידות, אף פעם לא קיבלתי הקלות ובתחרות הדריפט האחרונה נשארתי מחוץ לגמר, מקום שישי מבין שבעה כאשר טל היה אחד משני השופטים. הבחור הזה הוא ידיד מצויין, אבל קודם כל הוא הבחור הישר ביותר, והאמין ביותר, והוא לוקח את הספורט המוטורי כמחוייבות אישית.

אם הוא היה כותב משהו כזה עלי, הייתי מנסה להפנים ולהבין לפני שהייתי רץ החוצה לבכות לחברים ...

מקווה שיהיה אפשר להפסיק את הדיון ואת ההתנצחות, להפגש ביחד ולחשוב איך עוברים מדיבור לעשייה.

בברכה

ניב

פורסם

ניב שלום לך ושלום לכולם.

טל יודע שהוא שגה הוא יכול בפשטות לכתוב שגיתי והנושא היה מסתיים, והיכן הוא שגע? הוא לא בדק עם הצד השיני ולא שמע את מה שיש להם להגיד ופרסם דבר לא נכון ומטעה, ומי כמו טל יודע שבשביל לכתוב כתבה בעיתון מחובתו לבדוק את העובדות וזה מה שהוא לא עשה וצר לי על כך. אני מקווה מאוד שבעתיד ידעו כל הכתבים לבדוק עובדות של שני הצדדים לפני שמכנסים משהו לעיתון, ואני לא מתפלא שהתגובות לא אחרו להגיע. אני מקווה שבזה סיימנו את השרשור הזה? או אולי אני טועה:shock:

המשיכו לנהוג בזהירות זלמן

פורסם

אם לא משלבים ידיים כ ו ל ם, לא יהיה פה ספורט מוטורי

תפיסתי?

בפעם המאה ,ספורטאים פעילים רק נוהגים.

כל השירשורים לאחרונה וכל הליכלוכים רק מחזקים את מה שדני אומר

חייבת להיות הפרדה בין הספורטאים לבין הגופים השונים , על מנת למנוע בדיוק כאלו התנהגויות

בתור נהג בתחילת דרכו , אני קורא הכל וכל שירשור כזה מוריד לי את החשק עוד ועוד

כל פעם זה גורם לי לחשוב שאני צריך לשים את החלום בצד לעוד כמה שנים ולחכות שיהיה פה סדר

למה לי לשים את כספי על רכב אם אני צריך להתחיל להכנס לפוליטיקה של איזה עמותה להרשם או את איזה מארגן מחרימים באותו הזמן?

:wink:
פורסם
טל,

בדיוק בשביל אירועים כמו זה שהיה לפני שבוע וחצי! :evil:

צודק

והאמת נדב , אתה הדוגמא למה שאני רוצה להיות כשאהיה גדול (לפחות בהתחלה)

אבל באיזה שהוא מקום זה לא מספיק

תראה כמה רפש סובב כל אירוע שכזה

:wink:
פורסם

דבר אחד אני מבקש להבהיר

מצטיירת פה תמונה מעוותת שמעלים פה בכל הנוגע למתחרים בענפים אחרים כמו "דריפט" ודראג"

עמותת הדראג למיטב ידיעתי נבנתה והוקמה ואף השתתפה בתהליך הקמת ההתאחדות המשותפת ואף הציגה את עצמה בתערוכת "אוטו מוטור".

בפועל התברר כי העמותה הזו מפורקת ומסוכסכת מבפנים ולמעשה ביום הדין (תשלום להתאחדות המשותפת,בניית מוסדות לעמותת IDRO , רשימת חברים מסודרת) התגלתה העמותה במלוא מערומיה.

אחד מראשיה פרש והשאר נפוצו לכל עבר ,.(תקנו אותי אם טעיתי)

נסיון נוסף לארגן חלק מהעמותה הזו היה לפני כמה חודשים במסגרת בקשה להתאחדות (אירדא,מועדונים,ואידרו)

גם הוא לא העלה דבר. (ליאור ברוך)

לכן, אתם המלינים, אם כל ההבנה למצבכם (עיין ערך ערד 2006) מעולם לא היה בכם את העוז להתאחד,להתאגד,להיות חלק מהעשייה המשותפת, כל הנטל הכספי נפל על אותה עמותה המושמצת פה יום וליל.

על מה תלינו?

מועדוני פיג'ו ,וSTI הוזמנו לשבת בכפיפה אחת עם עמותת נהגי המירוצים,בפועל איני יודע מה ההמשך (אינני פעיל כיום ). ושוב ,

גלוי נאות

קובי שבתאי מהמובילים בתחום הדראג (לפחות אז) הוא בן משפחתי.

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

דני, אנחנו לא מלינים אלא מבינים.

מראש טענתי שאתם היחידים שעשיתם, התאחדתם והשקעתם. מגיע לכם.

מי שמשקיע בערב שבת יאכל בשבת :-)

מה שכן, אתה כמוביל יודע כמה קל לבקר מהצד וכמה קשה להשיג כל דבר.

אני באמת מאחל לכם המון בהצלחה, ושתמשיכו לעשות בטוב.

פורסם
דבר אחד אני מבקש להבהיר

מצטיירת פה תמונה מעוותת שמעלים פה בכל הנוגע למתחרים בענפים אחרים כמו "דריפט" ודראג"

עמותת הדראג למיטב ידיעתי נבנתה והוקמה ואף השתתפה בתהליך הקמת ההתאחדות המשותפת ואף הציגה את עצמה בתערוכת "אוטו מוטור".

בפועל התברר כי העמותה הזו מפורקת ומסוכסכת מבפנים ולמעשה ביום הדין (תשלום להתאחדות המשותפת,בניית מוסדות לעמותת IDRO , רשימת חברים מסודרת) התגלתה העמותה במלוא מערומיה.

אחד מראשיה פרש והשאר נפוצו לכל עבר ,.(תקנו אותי אם טעיתי)

נסיון נוסף לארגן חלק מהעמותה הזו היה לפני כמה חודשים במסגרת בקשה להתאחדות (אירדא,מועדונים,ואידרו)

גם הוא לא העלה דבר. (ליאור ברוך)

לכן, אתם המלינים, אם כל ההבנה למצבכם (עיין ערך ערד 2006) מעולם לא היה בכם את העוז להתאחד,להתאגד,להיות חלק מהעשייה המשותפת, כל הנטל הכספי נפל על אותה עמותה המושמצת פה יום וליל.

על מה תלינו?

מועדוני פיג'ו ,וSTI הוזמנו לשבת בכפיפה אחת עם עמותת נהגי המירוצים,בפועל איני יודע מה ההמשך (אינני פעיל כיום ). ושוב ,

גלוי נאות

קובי שבתאי מהמובילים בתחום הדראג (לפחות אז) הוא בן משפחתי.

דני לוי

הבעיה הייתה שבכל פעם שבה ישבו חברי עמותת IDRO בישיבות ההתאחדות או ישיבות של עמותות אלו ואחרות, חצי מהזמן בישיבות האלו הלך על סכסוכים פנימיים וחיצוניים ושוב ושוב, חברי עמותת IDRO הרימו ידיים באומרם שלא לשם כך העמותה קמה. העמותה קמה כדי לקדם את הספורט ולא כדי לקחת חלק במאבקי הכוחות, שאני אשמח לראות מישהו שאומר שהם לא קיימים.

לפני מספר חודשים ניסיתי שוב להרים את העמותה על הרגליים ולצערי, זה היה בתקופה של הפיצול של עמותות הראלי והמריבות הפנימיות שם, כך ששוב נראה היה לכל הנוגעים בדבר שהקרקע בוערת ואין לעמותה מה לחפש שם.

פרשתי מהובלת העמותה לפני למעלה משנה וחצי, זאת לאחר השקעת כסף רב, אינספור שעות בפגישות, כתיבת תקנות, כללים ונהלים ולצערי, איש לא לקח את המושכות מאז (לרבות אלו שלקחו את ההובלה אחריי, שגם הם, פרשו מהסיבות הנ"ל).

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אל תגזים טל :oops:

אבל בכנות, המרוץ האחרון היה המרוץ שנהנתי בו הכי הרבה מאז המרוץ הראשון שלי (ראלי כפר נחום - כחל).

הוא גם היה הראלי המסודר ביותר שבו השתתפתי, ביחוד כאשר מחשבים את היכף השטח שהיה בשליטה והלוגיסטיקה שמתקשרת לזה.

בקיצור טל.

עצה אישית וכנה, תשכור רכב למרוץ, זה לא תמיד יקר יותר בהסתכלות כוללת!

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

ליאור ידידי

אני בהחלט מבין אותך וזכור לי גם שלא פעם עמדת בפני פרישה והפצרתי בך לא לעזוב

אבל האמת חייבת להאמר והדיוק חשוב פה

הקמת ההתאחדות של אז 2005 שהקיפה את כל עמותות האופנועים,קרטינג,עמותת נהגי המירוצים,וגם אתם

לא היו בה שום סכסוכים (עו"ד רון דרור להזכירך) הסכסוכים היו אצליכם ליאור אז ,קראת לזה גרעין קשה, זוכר?

אז במטותא מימך, לא כל הרפש לטענתך הוא בעמותת נהגי המירוצים.

וכדי לא לדוש שוב בעבר (לא מכים חתול מת עם מקל) מה הלאה?

קניתם ציוד יקר,אתם ממשיכים להסתובב ולהוציא קיטור,הפוטנציאל קיים ,גם הכסף אז מי אצליכם מרים כפפה?

באמת בידידות

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם
ליאור ידידי

אני בהחלט מבין אותך וזכור לי גם שלא פעם עמדת בפני פרישה והפצרתי בך לא לעזוב

אבל האמת חייבת להאמר והדיוק חשוב פה

הקמת ההתאחדות של אז 2005 שהקיפה את כל עמותות האופנועים,קרטינג,עמותת נהגי המירוצים,וגם אתם

לא היו בה שום סכסוכים (עו"ד רון דרור להזכירך) הסכסוכים היו אצליכם ליאור אז ,קראת לזה גרעין קשה, זוכר?

אז במטותא מימך, לא כל הרפש לטענתך הוא בעמותת נהגי המירוצים.

וכדי לא לדוש שוב בעבר (לא מכים חתול מת עם מקל) מה הלאה?

קניתם ציוד יקר,אתם ממשיכים להסתובב ולהוציא קיטור,הפוטנציאל קיים ,גם הכסף אז מי אצליכם מרים כפפה?

באמת בידידות

דני לוי

כשהעמותה קמה וכשהובלת את ההתאחדות במתכונתה הקודמת הייתה תחושה כללית של יצירה, שיתוף וצעידה קדימה ולא היו סכסוכים, לא בהתאחדות שהייתה וגם לא אצלנו, לפחות על-פי הידוע לי. התקופה ההיא הייתה באמת משהו אחר, בכל הקשור להרגשה של אוטוטו קורה פה משהו טוב. זמן עבר מאז, הרבה זמן...

אני מדבר על תקופה מאוחרת יותר בה התחילו בעלי אינטרס כאלו ואחרים לנבור ולחתור תחת העמותה שלנו וכן על תחילת ויכוחים וסכסוכים בעמותות שונות, לאו דווקא כשייכות להתאחדות ההיא. לא טענתי מעולם על רפש בעמותת נהגי המרוצים, טענתי כי סכסוכים פנימיים בתוך עמותות ובין עמותות לא ממש תרמו לתחושה השיתופית והספורטיבית אליה התכנסנו כאן הערב...

אני כבר מזמן לא מוציא קיטור.... עברתי לדלק עשיר באוקטן כבר מזמן :wink:

מה הלאה? שאלה טובה, בימים אלו אין באפשרותי להוביל את העמותה משיקולי זמן (חולק את הזמן שלי בין המשפחה, חו"ל ופרויקט רכב), אך כמו שאמרתי לכל אלו שפנו אליי לאחרונה, אשמח לעזור ולתרום בכל מה שקשור לידע והניסיון שצברתי בתחום, לרבות התקנות והנהלים שכתבתי.

הכפפה מונחת בכל מה שקשור למיאוץ, העמותה קיימת, הנהלים כתובים, מישהו צריך להרים אותה.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...