Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי.

החברה היא חברה תורכית (מה שכנראה מסביר את השם הגאוני סיירה = מכונית בערבית, וכידוע יש בתורכיה מוסלמי או שניים).

אם זה עושה למישהו טוב לדעת שהמגבר שלו תוכנן (כנראה, אי אפשר באמת לדעת) בתורכיה ויוצר בקוריאה שיהיה לו לבריאות.

עדיין, מדובר בחברה זולה, לא ממותגת ולא שום דבר. סדרות גבוהות? לא ממש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חברים תודה רבה לכולם על התגובות,אבל בבקשה אני צריך עזרה, לרדת מהמגבר הזה או בכל זאת לשים אותו,שוב יש לי מאחורה 290 וואט 9\6 של jvc ואולי אני שם מחר סט פשוט של קומפוננט האים הוא יעשה את העבודה,הא ואולי בעתיד אשים גם סאב המגבר 5 ערוצים 1000 וואט והמתקין שלי דורש 1000 שח כולל סט התקנה,בבקשה אולי מישהו ממכם יודע לומר לי האים כדאי או לו כי מחר אחרי הצהריים אני אצלו ואני לא רוצה להידפק,שוב אולי יש מגבר אחר יותר טוב בפחות כסף התקציב שלי מאד מוגבל.

imprza new age

פורסם

מקסימום תחזיר ויהיה לך זיכוי

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

נתקלתי במגברים האלה כמה וכמה פעמיים, אכן מגבר בלי אבא ובלי אמא, זה רק אני או שיש דמיון אדיר בניהם לבין Clif Designs? (בעיצוב...)

פורסם

והמתקין שלי דורש 1000 שח כולל סט התקנה,

.

ב-1K ש"ח עדיף לקנות JBL 75.4 מיד שנייה בפורום ולא לקנות סיארה ,

למה לשלם כסף על מגבר שתוכנן ע"י חברה טורקית ומיוצר בסין?!

תקנה יד 2 ותיהנה מWFM מצויין.

ZZR

פורסם

לי יש סיירה כרגע דור 3 4 ערוצים נורא מרוצה אחרי שבדקתי את הרמקולים שלי HI ENRGY על מגברים שונים שעולים פי 2-3 מחברות אם "אבא+אמא" וכל מה שתרצה . אם היה הבדל כלשהו הוא לא היה מורגש אולי אולי הצליל היה טיפ טיפה נקי ב90% עד 100%מכל מהספק וגם זה נראה לי פסיכולוגי. מכיוון שאתה אומר חרא של מגברים אני יכול להוכיח לך שדווקא אם אתה מביא לי מגבר של עד 2000 ש"ח הוא לא ינגן לי יותר טוב ממה שיש לי עכשיו. קניתי לפני איזה חצי שנה ואני מרוצה אף פעם לא מתחמם אף פעם כלום. לא היו עיוותים. תראה מן הסתם מגבר מעל 2000 כמובן יהיה יותר טוב אך משהו באזור עד 2000 פשוט לא שווה את ההפרש במחיר. של 750 VS 2K

פורסם

היצרן ומתכנן המגברים הוא קוריאני ולא טורקי , יש לכם כאן המצאות שלא קשורות למציאות , היצרן הנ"ל מייצר מגברים להרבה מאוד מותגים בנייהם CLIF.

פורסם

הגלובליזציה השתלטה על רוב תחום האלקטרוניקה בעולם.

גם אם המגבר קוראני ולא סיני (כאילו שזה משנה משהו) הוא זול ביותר ונמכר באריזה זו או אחרת לכל חברה שתשלם מספיק בקשיש כדי שיטביעו את הלוגו שלה עליה. "סיירה" לא שונה בשום דבר משאר חברות הקש בעולם.

אני מאמין שמי שמחפש מגבר זול ופשוט - סיירה היא מענה לא רע בשבילו, בדיוק כמו כל שאר המגברים הבינוניים-נמוכים בשוק (ע"ע פולס אודיו, קליף, יואל'ס אלקטרוניקס, אמנון'ס סאונד.)

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
על מה הוויכוח שיהיה מיוצר גם בגרמניה מה אתם מצפים ממגבר ב400 שקל?!

האמת היא ש-400 שקל זה לא מעט כסף.

ונכון שזה לא בארץ, אבל ב-400-450 שקל יש לך בארה"ב מבחר מגברים לא רעים בכלל.

כמו:

JBL - 4*80RMS

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=19893

CERWIN VEGA -75*4RMS

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=18514

וכן, גם בארה"ב משלמים מיסים, וגם בארה"ב משלמים חשמל וארנונה ומשכורת לעובדים.

מישהו גוזר עלינו כאן קופון ממש ענק.

אז 400 שקל זה לא מעט כסף.

ואם ניקח עלות ייצור נטו, כלומר מחיר רכישה ממפעל. אני לא אתפלא אם ב-400-500 ש"ח נגיע לרמת HIGH END

• תוכן חדש...