Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מערכת-Kenwood KDC-MP735U

מגבר-alpine mrp-f600

מונו-alpine mrp-m500

סאב-alpine swr-1222d

קומפוננט קדמי בתקווה שזו המידה הנכונה ליונדאי גטס 2003-alpine spr-17s 6.5-inch

קומפוננט אחורי בתקווה שזו המידה מורל פולס 6.5

פורסם

את האמת אין הערות, אחלה רכיבים.

אולי משהו קטן: אתה (הנהג) לא צריך רמקולים מאחורה, עדיף לשדרג את הסט הקדמי על חשבון הסט האחורי.

מה המחיר של כל זה? וכמה כל רכיב הציעו לך? ואיפה?

פורסם

למה לא רמקולים מאוחורה? תאמין לי זה משפר את כל הסאונד ברכב עם רמקולים מאחורה.

בלי רמקולים מאחורה אתה תרגיש שכאילו קצת משהו חסר.

למרות שאפשר גם לשים רמקולים ב 300 שקל , אבל הבחירה שלך היא טובה כי ההפרש בינה לבין רמקולים רגילים היא שווה השקעה.

רכיבים טובים , חברה טובה. תתחדש.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

נודע לי כי כדאי לי לשים "קבל מייצב מתח" בארץ ראיתי שמוכרי אחד עם 1.6 farad שאין לי מושג מה זה "farad"? ואני יכול לקנות מהאדם שמוכר לי את המערכת קבל עם 4 farad

פורסם
למה לא רמקולים מאוחורה? תאמין לי זה משפר את כל הסאונד ברכב עם רמקולים מאחורה.

בלי רמקולים מאחורה אתה תרגיש שכאילו קצת משהו חסר.

לא שמים רמקולים מאחורה,זה רק הורס,אם תשים קומפוננת קקא אז תרגיש שחסר משהו

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

מסכים לגבי זה שמאחורה מיותר..

לגבי הרכיבים - אין הרבה מה ליפול עם אלפיין.. יש להם איכות מעולה לפי דעתי.. בעיקר ב HU..

אבל לא חושב שהייתי הולך על רמקולים שלהם.. לא חושב שזה התחום החזק שלהם..

שוב - אני בטוח שהם לא רעים.. אבל אני גם בטוח שיש יותר טובים במחיר שלהם..

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

פורסם

דווקא בHU הלכת על קנווד? לך על אלפיין. אם כבר.

מחזק את קודמיי שאת סכום ההשקעה ברמקולים אחוריים הוסף לסט הקדמי. כלומר, וותר על האחוריים לטובת סט קדמי איכותי יותר.

ואם אתה רוצה הערה בונה ולא בציניות אלא ברצינות:

א. מה זה גודל הפונט הזה? גרמת לי לצאת מהבית ולקרוא מבחוץ כי זה גדול מדי..

ב. מה נסגר עם הכותרות שאתה נותן להודעותיך? [לא זו]

ג. תתחדש!

פורסם

מה זה hu? אם אתם מתכוונים למערכת אז אני קונה קנווד כי לא מצאתי אלפיין בארה"ב שיעבוד בתדים הזוגיים בארץ אשמח אם תאירו את עיניי. קבלתי את ההמלצה לגבי הקומפוננט של אלפיין אולי אני יקנה של אינפיניטי.

ואני לא מבין מה רוצים ממני לגבי הכותרות

פורסם

חברה חברה חברה למה אתם לא מקשיבים לבן אדם הוא אמר שיש לו כבר את הפולס אז על איזה הוצאה מיותרת אתם מדברים

תשמע תוסיף את הפולס לאחורה זה ממש אבל ממש לא הורס את השמיע להפך זה רק מוסיף.

אחלה רכיבים.

HU:sony CDMX7815

PRONT:morel pulse 6.5.REAR:JBL GT5963

SUB:pioneer TSW307D2

AMP:audiobahn A4004T

פורסם

עדיף אם כבר רדיו דיסק אז של אלפיין או קלריון

רמקולים עדיף ללכת על הפוקל תחפש קומפוננט שלהם מדגם K2P

סט אחד מקדימה והמורל שיש לך מאחורה והסאונד יצא מדהים

לגבי הסאב יש חברות יותר טובות שמעתי סאב משולש רק שאני לא זוכר את השם של החברה

זה הסאב הכי מדוייק ששמעתי בחיים שלי

ומגברים תבדוק לגבי הסאב למונו של פוקאל גם הסאב שלהם מעולה

ומגבר לרמקולים אם תצליח למתוח את התקציב תחפש נקאמיצ'י

אם כבר אתה מתכוון לקנות מערכת איכותית לפחות תמתח עכשיו את התקציב ותקנה משהוא ברמה הכי גבוהה

וגם אל תשכח שההתקנה לא תהיה זולה

לפחות 600 שקל בשביל כבלים איכותיים שלא יהרסו את כל האיכות של המערכת (כולל התקנה כמובן).

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אז לגבי הפאנל(HU)

אני הייתי הול ך על אלפיין בלי שום קשר לרכיבים שלך, ויש לך רכיבים טובים.

לך על יד שנייה פה בפורום 9885,9887,9883 כל אילו מכשירים מעולים, ואתה חייב פאנל טוב זה לא כול כך ישנה לך עם יהיה לך ציוד באלפי שקלים עם פאנל לא איכותי.

הפאנל זה הראש של המערכת ולכן עם הראש דפוק כל הגוף סובל.:wink:

תחשוב על מה שאמרתי לך פה, כי חבל להשקיע הרבה כסף בדברים לא נחוצים. (רמקולים אחוריים למשל)

תשקיע בקומפוננט ובפאנל, שאר הרכיבים שלך מעולים אין מה להגיד.

בקשר לכבלים, לי יש את האקספרט שהוא אמור להיות הכי טוב מהסדרות הכי גבוהות של סטינגר,:| אבל את האמת אני שומע חרא אז אני אישית לא הייתי מתקרב.

אבל לעומת זאת יש לי את הכבל של מונסטר, (שכחתי את הדגם המדוייק) אבל הוא עבה כמו כבל מתח 0G.

הוא ממש טוב, אני מרוצה ממנו מאוד והמחיר הוא סביר.

עוד המלצה אחת,את הכבל תקנה הכי קצר שאתה יכול, וזה אומר שעם אתה מרכיב את המגברים מתחת למושבים אז לך על כבל של 2 מטר ולא 5 מטר למשל.

וגם רוב הרכבים הם קטנים, אז גם עם אתה שם את המגברים בבאג'ז אולי יספיק לך רק 4 מטר.

אני ממליץ לך על זה כי אמרת שאתה הולך להביא מחו"ל, ושם אין בעייה של אורכים כמו בארץ.

בהצלחה.

פורסם

שמעת בכלל את הרכיבים לפני שאתה קונה אותם?

הדבר היחידי שהופך כאן את הנושא להימור יותר בטוח הוא שכבר יש לך מורל פולס - אם אתה אוהב את הסאונד שלהם, אלפיין זה אכן בשבילך.

הייתי גם משתדל להתאפק קצת יותר והייתי הולך על HU של חברות כמו אלפיין קלריון או אקליפס, לפחות אם כבר אז משהו מסדרת PRS של פיוניר.

לקנות אלפיין יד שניה או פיוניר יד שניה עם טיים קורקשיין זו המלצה נהדרת - תחשוב על זה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...