Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאז שקניתי את הרכב מופיע לי לאחר מספר ימים חומר שמנוני שנראה כמו אדים על השמשות. יש לציין כי החומר מופיע בכמות גדולה יותר על השמשה האחורית וזוג החלונות האחוריים ובחלונות מקדימה הוא מופיע אבל בכמות פחותה, ובחלון הקידמי כמעט ובכלל לא.

נמאס לי לנקות את הדבר הזה כל הזמן שכן זה מאד מציק, האם יש חומר מיוחד נגד זה ? מה יכול להיות הגורם להופעת החומר על השמשות ? החומר מופיע בצד הפנימי.

אשמח לכל רעיון\עזרה.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

תנקה את הכל ולאחר מכן תתחיל להשתמש בסוכך שמש!

מה שקורה זה שחומר הסקאי מתחיל להתאדות וגורם לשכבה הזאת על החלונות

או שאולי אתה לא מנקה טוב את החלונות!

תשתמש פעם אחת בנוזל המכיל אלכוהול,או שתעשה נקיון יסודי באמצעות סוג של ממיס(טרמפנטין -ספירט כוהל,)עדיפות לחומר שממיס ולא מתאדה במהירות,שמור על צבע הרכב ועל הגומיות המקיפות את החלון בעת ביצוע העבודה

פורסם

יש דווקא זוג סוככי שמש אחד אחורי שחור ענקי ואחד קידמי כסוף, ואני לא חושב שחומר הסקאי מתאדה הוא במצב טוב מאד ולא מוריד שום חומר על הידיים.

אני דווקא דיי חושד בסוכך האחורי שמפיץ את האדים בחום גבוה של המכונית, מה דעתכם ? יש עוד כיוון ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

חיפוש לא הניב לי מידע חדש כלשהו (האמת לא מצאתי הודעה בנושא עם הצעות).

ואכן האדים השמנוניים בחלק הפנימי.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם
תנקה את הכל ולאחר מכן תתחיל להשתמש בסוכך שמש!

מה שקורה זה שחומר הסקאי מתחיל להתאדות וגורם לשכבה הזאת על החלונות

או שאולי אתה לא מנקה טוב את החלונות!

תשתמש פעם אחת בנוזל המכיל אלכוהול,או שתעשה נקיון יסודי באמצעות סוג של ממיס(טרמפנטין -ספירט כוהל,)עדיפות לחומר שממיס ולא מתאדה במהירות,שמור על צבע הרכב ועל הגומיות המקיפות את החלון בעת ביצוע העבודה

זאת בדיוק הסיבה. היה לי גם ברכב של ההורים כאשר אבא השתמש בסקאי מחברה עלומת שם.

לקח לי הרבה זמן להבין מאיפה זה מגיע, כי גם הרבה זמן אחרי שהוא הפסיק להשתמש באותו סקאי עדיין היתה הצטברות של אדים על השמשה.

פורסם

בדרך כלל שיש נזילה קטנה של נוזל קירור אל תוך תא הנוסעים, למשל מהרדיאטור החימום, אז הנוזל מתעבה והאדים השמנוניים מופיעים על השמשות.

פורסם

אין לי איבוד מים בכלל ברכב, אפילו לא של מיליגרם.

איפה לחפש ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

האם יש ברכב מפיץ ריח מבושם שמותקן על פתחי האוורור, או משהו בסגנון? היה שימוש לאחרונה בחומרי ניקוי ריפודים או כל חומר אחר לעבודת נקיון יסודית?

האם מערכת המיזוג עברה ניקוי נגד ריח? האם אתה מכין פיש&צ'יפס ברכב?

פורסם

לא :? חשבתי גם אני על כל אלה, האוטו חוץ מאולי סוככי השמש נקי מהדברים שהוזכרו כאן.

אנסה אולי להוציא את הסוכך האחורי, אני חושד בו, אם כי לא יודע, יש עוד רעיונות ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

אתה רוצה להגיד שווילון אחורי יכול לעשות שכבה שמנונית על כל חלונות הרכב? כי ברכבי הקודם גם היה לי ווילון ולא היה זכר לשכבה הנ"ל.

אצלי יש אותה הבעיה ופתחתי שרשור לכך אבל לא היתה שם שום עצה פרקטית בשבילי.

לגבי נוזל הרדיאטור אז יש אצלי עיבוד מים קל מאוד כלומר פעם באיזה חודש וחצי המפלס יורד עד האמצע בין ה מינימום למקסימום ואז אני מוסיף עד המקסימום זה כמות של איזה 150 מ"ל לחודשיים כמות קטנה מאוד בשביל להשאיר כמות כזאת של החומר הנ"ל על החלונות. אני מדבר שכל 3 ימים צריך לנקות חלונות.

אני אנסה להוציא את הוילון האחורי ולראות אם יש שיפור.

פורסם

האם מערכת המיזוג עברה ניקוי נגד ריח?

אם כבר הזכרת את - אשמח אם תרחיב :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יכול להיות שהוילון האחורי קשור, יכול להיות שלא, אני יודע שאצלי כשהורדתי אותו, הבעיה נפתרה.

תלוי מאיזה סוג הוא, אני יודע שהאוטו שלי היה בצבע אדום בוהק שתפס שמש חזקה והיה ממש ממש מתחמם, והוילון היה ממש מגומי.. אי אפשר לדעת, אצלי זה עבד.

• תוכן חדש...