Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחרונה התחילה תופעה מעצבנת. אחת מתיקיות התמונות במחשב תוקעת אותו לכמה שניות טובות כל פעם שאני פותח אותה. ה CPU נשאר עומד על 50% ולא ניתן לבצע כל פעולה אחרת במחשב עד שהעסק משתחרר.

התיקייה מכילה תמונות בלבד והיא בגודל 360 מגה. יש לי עוד תיקיות רבות אחרות, אף גדולות יותר ואין איתן כל בעייה.

מה הולך כאן?

תודה,

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כמה תמונות יש באותה תיקייה? אם מדובר בכמות גדולה מאוד של תמונות קטנות זה הגיוני מאוד שיקח זמן עד שהווינדוס יתחיל לזוז.

אני מניח שהתמונות מאוכסנות על כונן קשיח ולא על אמצעי נייד כלשהוא. אם כן, נסה להריץ איחוי (Defrag) לכונן המדובר. יתכן גם שיש סקטור פגום שנפל בדיוק על אחד הקבצים בתיקייה הזאת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני עושה איחוי דיסק כל שבוע. גם הסורק דיסק לא איתר שום דבר, כולל בדיקה מעמיקה.

שוב, יש לי תיקיות עם יותר תמונות ותמונות גדולות יותר, והן עולות בלי שום בעייה. הבעייה היא בתיקייה הספציפית הזאת.

עוד עצות?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר שלום,

ייתכן שבתיקייה זו קיים קובץ פגום ולכן קיימת השהייה.

1. נקה את זיכרון המטמון של התיקייה+צור תיקייה חדשה והעבר אליה את כול התמונות.

2. כמו כן מחק את הקובץ thumbs.db בתיקייה הבעייתית (הקובץ הינו נסתר).

איזה כייף לי :)

פורסם

1. איך מוחקים את המטמון של התיקייה?

2. אני רואה אותו. מוחק.

תודה,

איתמר.

עריכה: מחקתי את קובץ ה thumbs והעתקתי את כל הקבצים לתיקייה חדשה. התיקייה החדשה נפתחת אחלה, המקורית לא :screwy:

למרות שהבעייה נפתרה, מעניין אותי למה היא מתרחשת.

פורסם

ייתכן שהקובץ thumbs.db היה פגום לכן הייתה השהייה.

הקובץ שומר תמונת 'בול' של כול קבצי התמונה בתיקייה ובכול פתיחה של התיקיה מערכת ההפעלה מבצעת עידכון של הקובץ.

העיקר שהבעיה נפתרה.

פורסם

אם מחקתי אותו מהתיקייה המקורית, ה windows לא יוצר עותק חדש ורענן? למה אחרי מחיקת הקובץ בתיקייה המקורית היא עדיין נתקעת בפתיחה?

סליחה על ההטרדה, פשוט מעניין אותי למה זה קרה.

איתמר.

פורסם

אכן אתה צודק , אחרי מחיקת הקובץ מהתיקייה המקורית WIN יוצרת עותק חדש של הקובץ.

ייתכן שהבעיה נפתרה בגלל פתיחת תיקייה חדשה והעתקה של הקבצים אליה .

אולי איזה קובץ היה שמור בסקטור פגום בדיסק וההעתקה מחדש פתרה את הבעיה ??

פורסם

שוב וסליחה אם זה לא היה מובן, הבעייה עדיין קיימת בתיקייה המקורית, בתיקייה המעותקת היא לא.

האם הסורק של windows שאמור לאתר bad sectors מפספס? יש המלצה לתוכנה אמינה יותר?

איתמר.

פורסם

המלצה שלי...

התחל--הפעלה- תרשום CMD ובחלון של DOS תרשום את הפקודה

CHKDSK /F

אשר ב-"Y"

לאחר אתחול המחשב תתחיל פעולת בדיקה ותיקון ארוכה מאוד (תלוי בגודל הדיסק הקשיח).

• תוכן חדש...