Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לחלוק איתכם חוויה מוטורית חביבה בה הייתי נוכח השבוע.

לפני מספר ימים חזרתי מנסיעת השקה לעיתונות שנערכה לשני דגמי מיצובישי: לנסר ספורטבק ולנסר ראליארט.

הנסיעה נערכה בברצלונה ובכבישים המדהימים בסביבתה. בגלל עודף זמן ביום הראשון (נחתנו מוקדם) סטינו מהמסלול שהמליצו לנו המארגנים ופשוט נסענו בלי כיוון מוגדר באזור ברצלונה. בצורה זו מגיעים לכל מיני מקומות מוזרים, אבל גם לכמה כבישים מדהימים עם פיתולים שלא נגמרים.

מזג האויר היה דומה עד זהה למרק שיש בישראל, ברצלונה עצמה מאוד יפה ומרשימה כולל כבישים רחבים שתוכננו כך לפני עשרות שנים (דוגמא למחשבה ארוכת טווח). חוקי התנועה בספרד אמנם דומים לישראל, אבל כמו בכל עיר גדולה יש שם את הדינמיקות המיוחדות לה (למשל, יש כיכרות שעוברים אותם מצד שמאל ולא מצד ימין)

מה שאהבתי מאוד בספרד זה כמות המכוניות הספורטיביות שם. רוב הלאונים שראיתי היו לאון טורבו. רוב הסקסואים שראיתי היו VTS וראיתי גם לא מעט קליאו'ס כמו שיש לי בבית. לא רואים כמעט מכוניות אמריקאיות וגם לא נרשמה נוכחות של יפניות.

רוב המכוניות שראיתי היו משפחתיות רגילות או משפחתיות סטיישן, מעט מאוד SUV או מכוניות מנהלים גדולות.

פוגשים את בנות הלוויה בשדה התעופה

Picture208.jpg

Picture209.jpg

רודפים אחרי גולף GTI

Picture217.jpg

עוצרים לכמה תמונות ושתיה

Picture220.jpg

גם בספרד משפרים "עונדות"

Picture222.jpg

עוד כמה תמונות באחוזה ספרדית

Picture224.jpg

גם בספרד יש אנשים המזניחים את ילדיהם

Picture226.jpg

לרחוב הזה קוראים Rambla וזה הרחוב אליו מגיעים כל התיירים בברצלונה עם הרבה אמנים וכו', סוג של שיינקין

Picture243.jpg

אחרי לילה של שינה טובה במלון הייטקי ומגניב, המכוניות מחכות לנו

Picture251.jpg

כתום או שחור? כתום!

Picture254.jpg

יש אנשים שיודעים לחיות טוב

Picture260.jpg

אחלה נוף

Picture270.jpg

תעשה כריש!

Picture275.jpg

הפסקת קפה בבוסתן הספרדי

Picture280.jpg

וסתם בצד הדרך

Picture281.jpg

אולי ניתן צ'אנס לבלמים להתקרר?

Picture283.jpg

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אתה גורם לי להתגעגע לגרמניה ושוויץ ממ...

הנוף מדהים - אבל השאלה המתבקשת - איך הלאנסר?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אתה גורם לי להתגעגע לגרמניה ושוויץ ממ...

הנוף מדהים - אבל השאלה המתבקשת - איך הלאנסר?

את דעתי אני אשמור לעצמי כי היא עלולה להתפרש כלא אובייקטיבית.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

זה הייתה נסיעה במסגרת עבודה כאילו?כבר 10 דקות נוזל לי ריר:-)

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

ספרד מדינה מדהימה. לפני הביקור הראשון שלי שם, הייתי נורא סקפטי לגביה. היום אני כבר יודע שאינני יכול לחכות לפעם הבאה שיזדמן לי לבקר שם.

שמח לראות שנהנית :-)

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

קספר - לא ביקשתי דעה אובייקטיבית, אלא את דעתך :)

בגלל שאני מכיר אותך קצת (בעיקר בפורום, אך זכור לי שנפגשנו פעם באחד הMDC'S), מעניין אותי לשמוע מה דעתך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הו אלוהים אני מ ת ג ע ג ע לברצלונה...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...