Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במפות/GPS תנחת על ברוך-רם 1 , נתניה

משם אתה כבר תראה את הבודקה עם השער ירידה לים עם הרכב

כשתגיע לקצה הירידה איפה שהכביש מתאזן תראה את ה DECK שנימצא משמאלך לכיוון הים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

במרינה בהרצליה יש איזה חוף שניתן להיכנס בו עד לקו המים עם הרכב, נמצא ממש ליד החלק עם היכטות

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

בהרצליה יש שביל צר (דק) שמוביל לתוך הים. הכניסה אליו היא דרך המרינה (תחנה בקניון ארנה ומשם ברגל).

באותו חוף יש גישה עם רכב די קרוב אל החוף (כ100-150 מטר), ולנכים הגישה ממש "על" החוף. בגלל זה קוראים לו חוף הנכים.

עריכה: נזכרתי גם בהמלצה למקום כזה שאגדת האוף-טופיק תומראלי רשם פה פעם - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=260815&postcount=22

172

פורסם
לא חובה כניסה עם רכב, חובה כניסה על קביים או כסא גלגלים (מה שחול לא מאפשר)

כאשר אם יהיה לי מרחק של 20 מטר, אני מאמין שאצליח לקפץ את זה על רגל אחת לכיון המים, אבל נראה לי שאני אבדוק קודם את ההצעה של אביעד על החוף באשקלון.

באשקלון יש לך כ 25 מטרים בחול כדי להגיע למים אבל מניסיון אין שום בעיה עם קביים וחול ים. אני דידיתי עם הקביים 3 פעמים בשבוע 4 ק"מ כל פעם על החוף בלי בעיה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בחוף באשקלון. אפשר ללכת על השובר עד איזה 100 מטר בתוך המים. הכל מרוצף. אני מדבר על החוף שליד המרינה.

ואם אתם אוהבים מוזיקה מזרחית - תקבלו חינם ובשפע מרכבים חולפים :lol:

בכלל חוף יפה יש באשקלון. בכלל עיר יפה :) (אני חי בת"א (רמת-אביב) כל השבוע - ואין כמו אשקלון. :)

והיום בפינת הידעת: הידעת שפנטהוז 5 חדרים חדש על קו המים, עם מרפסת בצד של הים כמובן, עולה פחות מדירת 3 חדרים ברמת-אביב החדשה?

אביעד

ראיתי בהומלס קוטג' 6 חדרים בלוד עם בריכה ב200 אלף דולר.

היית גר שם?

הכל בנדל"ן זה LOCATION LOCATION LOCATION

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
כן, לשחות עם הקאסם בבריכה זו איכות חיים מעולה.

אני גר באשקלון כבר 11 שנים אחרי שעברתי מראשון (ואשתי הגיעה מחיפה). כשהתחילו הקסאמים מיד הוצאתי את הבית שלי למכירה בכוונה לברוח מהם כי יש לי שתי ילדות קטנות שאני לא רוצה שיחיו תחת איום כמו בשדרות (ויש לי עדיין אופציה למכירה במחיר לא רע) אבל עם הזמן נוכחנו לדעת שהאיום על אשקלון שונה לחלוטין ממה שקורה בשדרות ומדובר באזעקה פעם בכמה שבועות שלרוב לא מלווה בשום נפילה.

נכון להיום אשקלון ממשיכה בשגרה הרגילה ללא הפרעה או חרדה ורוב הפאניקה נמצאת בתקשורת. עוד לא הרבה זמן כשיתחילו לעוף טילים מיו"ש אשקלון תהפוך לאיזור שקט יחסית למרכז הארץ.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...