Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון אני מצטער אם זה נוגד החוקים למרות שקראתי אותם ואני לא בטוח.

עכשיו יש לי כמה שאלת שאין לי מאף אחד מענה אליהם אז אני פונה אליכם בתקווה לעזרה..

1) האם מותר לשנות את צבע האור שיוצא ממנורות לוחית הרישוי? (כמו בלקסוס למשל שזה כחול בהיר, רק לרכבים ישנים יותר)

2) האם כותר ג'אנט 4 ברגים מקורי מהחברה של LANCER 2005 מתאים לכותר של סופר לנסר 96?

3) כמה עולה צבעית ג'אנט ללבן?

4) האם בעיה לכוון טורים עצמאית על סופר לנסר בעייתי ויוצר בעיות? (הרכב קצת רועד על סרק)

5) מזגן בסופר לנסר 96 אינו מקרר, מאיזה סיבות וכמה עולה תיקון?

6) כמה עולה תיקון רצועת מנוע בסופר לנסר 96?

7) כמה עולה הרכבת בולמי זעזועים בסופר לנסר 96? (אמרו לי שיש דגם שצריך לפרק את המושבים)

תודה לכול מגיב!

פורסם

1. התאורה צריכה להיות לבנה. גם בלקסוס התאורה הינה לבנה על בסיס "כחול" במקום התאורה הלבנה על בסיס "צהוב".

2. כן.

3. ?

4. אם המנוע רועד, יש לבדוק לעומק הסיבה לכך ולא "סתם" להרים טורים.

5. רבות ומגוונות. החל מחוסר גז ו/או ואקום לא תקין, שסתום התפשטות לקוי ועוד...

6. רצועה לא מתקנים אלא מחליפים. עלות של עשרות ש"ח בודדים.

7. קדמיים או אחוריים? פירוק מושבים?! נשמע הזוי לחלוטין, אולי בדגם הסטיישן...

פורסם

רק עניין קטן בקשר לג'אנטים

לכל רכב יש מידות צמיגים שמאושרות לו, ולא ניתן להרכיב מידות אחרות (אלא אם כן אתה מקומבן).

ללאנסר יש ג'אנט 15 אינץ', לסופר לאנסר שלך יש 14.

אתה צריך לבדוק האם תוכל לאשר את ה15, והאם קיימות מידות צמיגים בקוטר 15" לרכב שלך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...