Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו נגד הגה

ali-g
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלה שני המגזינים הטובים בישראל לדעתי, רציתי לשאול את דעתכם איזה מגזין עדיף כי אני וצה לעשות מנוי לאחד מהם ובבקשה לכתוב למה מבחינת סקירות, מקצועיות, ענייניות, וכדומה.

יש לי נטייה לאוטו אבל אני רוה להיות בטוח.

היום אני דופק 100 אולי 150 בחורות ליום!

מי שטרח בערב שבת, יכול להספיק לאפטר פרטי באומן 17

אל תוסיף שמן למדורה = אל תוסיף פנקייקס למחבת

מה אמרו השיחים לגנן? הגזמת

http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=C23D8F905E2C45C591A28AC1EF5D235B&alid=29894

פורסם
אם אתה יודע לקרוא באנגלית ויש לך תקציב, תעשה לעצמך טובה ותעשה מנוי לEVO\CAR

איפה עושים מנוי להם וכמה זה עולה?

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
הגה זה עיתון לילדים מתלהבים אין שם כתבות מעמיקות ועושה רושם לפעמים שהם לא נהגו ברכב עליו הם כותבים

נסחפת קצת...

אמנם "הגה" לא ברמה האיכותית של "אוטו", אבל הוא גם עיתון טוב ויודע להפתיע לפעמים בכתבות מצויינות.

בנוסף מנויי "הגה" מקבלים את מוסף השטח בחינם, לעומת "אוטו" שצריכים להוסיף סכום כלשהו (לא זוכר כמה).

אני מנוי ל"הגה" ואחי ל"אוטו" - ואנחנו עושים החלפות, חוסך המון... :p

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
אם אתה יודע לקרוא באנגלית ויש לך תקציב, תעשה לעצמך טובה ותעשה מנוי לEVO\CAR

איפה עושים מנוי להם וכמה זה עולה?

דניאל.

ל EVOניתן מכאן: https://secure.widearea.co.uk/dennis/campaigns/1189/Opening.html

ולCAR אין לי מושג מאיפה

אבל עוד אופציה זה ללכת פעם בחודש ולקנות סטימצקי את היעתון (EVI או CAR) אבל זה יצא יקר יותר (מהפעם האחרונה שאני זוכר גיליון של CAR עלה משהו כמו +-50 ש"ח)

פורסם

.ROAD&TRACKS גם טובים ..

ויש עוד הרבה באנגלית ...

ההעדפה האישית שלי זה מגזינים באנגלית .. לא משהו מיוחד .. בט לחנות מסתכל אם זה מעניין ומושקע אז סבבה

יש כאלה מגזינים ששכחתי איך קוראים להם שמצאתי רק בתל אביב .. מזמן לא נסעתי לשם והזכרון שלי מאכזב אותי :wink:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
.ROAD&TRACKS גם טובים ..

קודם כל, זה Road&Track. דבר שני, הייתי מנוי. (הם היו שולחים לי את העיתון לארץ). פשוט חרא של עיתון. הדבר היחיד שהם סוקרים שם זה סופר מכוניות. הכל אצלהם זה פרארי ומכוניות שרירים אמריקאיות למיניהם. לא היתה שם אף כתבה טובה על מכוניות שהן באמת פוטנציאליות לפחות לשוק האמריקאי ! אפילו לא אחת ! בקיצור, ממש לא מומלץ.

כיום אני מנוי על "רכב" ונהנה ממחיר של 10 שקל לגיליון כולל משלוח. העיתון עצמו דיי בסדר, בטח ששווה את ה10 ש"ח בחודש. פי 3 יותר זול מ"אוטו" למשל.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

1. "אוטו" - עיתון וותיק, ומיקצועי במיוחד, והנפשות הפועלות הינם אנשים מיקצועיים ורציניים,הכתבות נערכות וכתובות בצורה עיניינית ומרתקת כאחד

המון מידע מרוכז וערוך לתפארת,והמבחנים נעשים ומובאים בצורה בה הלקוח הפוטציאלי היה רוצה לקרוא ולהבין דרך המגזין את התחושות והרשמים.

הצילומים יפהפיים תודות לתומר פדר ולשאר כתבים המצלמים בעצמם.

18 שנים וזה הטוב ביותר שיש ,ומוכיח את עצמו כל חודש מחדש.

וזכור כי קיים אתר "אוטו" http://www.auto.co.il

מכאן אני רוצה לומר כל הכבוד "אוטו".

2.בקשר ל CAR מחיר גליון CAR בישראל הוא 59 ש"ח,מחירו של מנוי לשנה דרך סטימצקי , השולח לך את הגליון לתיבת הדואר הוא כ 650 ש"ח.

הגליון מגיע בדר"כ בין ה 10-7 לחודש.

צור קשר עם מרכז המנויים של סטימצקי בבני ברק.

זהו לדעתי ירחון מעולה עליו אני מנוי ,ו אני קורא מזה שנים רבות.

בכבוד רב

turbo

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

תודה לכולם אם החלטתם פה אחד אוטו אז זה מה שאני יקח! גם תמיד אהבתי אותו יותר, תודה לכולם על היעוץ אחלה אנשים יש פה.

היום אני דופק 100 אולי 150 בחורות ליום!

מי שטרח בערב שבת, יכול להספיק לאפטר פרטי באומן 17

אל תוסיף שמן למדורה = אל תוסיף פנקייקס למחבת

מה אמרו השיחים לגנן? הגזמת

http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=C23D8F905E2C45C591A28AC1EF5D235B&alid=29894

פורסם
.ROAD&TRACKS גם טובים ..

קודם כל, זה Road&Track. דבר שני, הייתי מנוי. (הם היו שולחים לי את העיתון לארץ). פשוט חרא של עיתון. הדבר היחיד שהם סוקרים שם זה סופר מכוניות. הכל אצלהם זה פרארי ומכוניות שרירים אמריקאיות למיניהם. לא היתה שם אף כתבה טובה על מכוניות שהן באמת פוטנציאליות לפחות לשוק האמריקאי ! אפילו לא אחת ! בקיצור, ממש לא מומלץ.

כיום אני מנוי על "רכב" ונהנה ממחיר של 10 שקל לגיליון כולל משלוח. העיתון עצמו דיי בסדר, בטח ששווה את ה10 ש"ח בחודש. פי 3 יותר זול מ"אוטו" למשל.

רכב לא שווה אפילו שני שקלים. יצא לי לקרוא כמה פעמים את המגזין שלהם ויש שם ים של טעויות כולל שגיאות כתיב, ממש כאילו הם בחנו את המכוניות רק באולם התצוגה של היבואן.

בקשר להשוואה בין הגה לאוטו, לכל מגזין יש את היתרונות והחסרונות שלו. אני קורא כל חודש את שניהם ואת מכוניות של גלובס.

second is the first looser

פורסם

אוטו

וותיק יותר

אכותי יותר

אני אמרתי ... :lol:

אני מנוי לאוטו כבר כמה שנים... ונהנה מכל רגע... 8)

המשך יום נעים!

פורסם
.ROAD&TRACKS גם טובים ..

קודם כל סליחה על טעות במהירות כתיבה כך שנוספה לי S בסוף משום מה ! וזה לא היה בולט כל כך ...

שנית .. במגזין המדובר לא רק מכוניות סופר אלא גם מכוניות רגילות (ספורטיביות )... זה מה שמעניין אותי ... לפניי מגזין ישן יחסית שמשום מה פתחתי היום .. עם מבחנים מלאים ל CLK320 ולS2000 של הונדה.... ל C70 , לפסאט לבימר 323IS ליגואר XJR... עוד מדברים על ה MR-S .. ועל המיאטה החדשה....

מבחינתי .. כל מה שמאני מבקש מהמגזין ... אני לא קונה מגזינים כדי לקרוא על לאנטיס או על הקורולה ... כל אחד והתחום שמעניין אותו ....

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

• תוכן חדש...