Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אולי בקרוב אני יהיה בעניין של העברת בעלות רכב. דואר בשביתה ולא נותן שירות של העברת בעלות.

האם יש אפשרות להעביר את הבעלות במשרד הרישוי כמו שהיה פעם?

לאחר קריאה באתר משרד הרישוי עדיין לא ברור לי הדבר.

קראתי בלינק הזה:

http://www.mot.gov.il/wps/portal/!ut/p/_s.7_0_A/7_0_52H/.cmd/ad/.ar/sa.subject/.c/6_0_341/.ce/7_0_52Q/.p/5_0_4FS/.d/1?PC_7_0_52Q_subject=HE_RISHUI_INFO_14&actionType=browse#7_0_52Q

תודה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מה לא ברור ?

בלינק שצירפת כתוב במפורש שהעברת בעלות מתבצעת בדואר.

וכך כתוב באתר שבקישור הנ"ל לגבי אלה המבצעים העברת בעלות במשרד הרישוי:

העברת בעלות המתבצעות במשרד הרישוי בלבד

לנכה המשלם אגרת נכה, לרכב מירושה, מוניות, דיפלומטים, מעולה לעולה עם הגבלת מכס, רכב סיור ותיור, לרכב מדברי, קטינים, תיירים, למנהל עיזבון, העברות על-פי צו בית משפט, תבוצע העברת הבעלות בכל סניפי משרד הרישוי + ביטול שותף.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

זה ברור.

לא ברור האם ניתן להעביר בעלות במשרד הרישוי לרכבים רגילים (לא מוניות, רכב נכה וכד')?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אי אפשר.

כתוב באתר הנ"ל:

האחריות על רישום שינוי הבעלות מוטלת על בעל הרכב הרשום והיא מתבצעת בכל אחד מסניפי בנק הדואר המקוונים למחשב משרד הרישוי.

לא כתוב שאפשר במשרד הרישוי.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

OK, תודה אמיר, הבהרת לי נקודה מאוד חשובה.

פורסם

תודה noone, זה עוזר.

איפה אני יכול לקבל רשימה של סניפים כאלה באיזור הצפון (חיפה, קריות, עפולה)?

פורסם

תודה, עזרת לי מאוד.

פורסם

תנחשו מה? עכישו חזרתי בעצבים מזיע כועס ומה רק לא - בגלל פקידה מעפנה בדואר - היא אמרה שבשום סניף אי אפשר להעביר - ותראו מה - התקשרתי 171 ואמרו לי עוד 3 סניפים בעיר שלי שאפשר..למרות שהפקידה כמעט ולא נשבעה בילדיה שאי אפשר...עוד יום אחד + עו ד עצבים...הלכתי להתקלח.:|

🤔

פורסם

אקסטרה,

הפקידה לא הטעתה אותך, היא דייקה בלשונה ואתה נפלת לתוך תרגיל המונחים.

יש סניפים ויש סוכנויות. בשום סניף אי אפשר.

ולמה דקות הלשון מקבלת משמעות? כי עובדי דואר ישראל נמצאים בשביתה/עיצומים, ואין להם אינטרס להצביע על אלטרנטיבות.

סוכניות מופעלות ע"י גורמים פרטיים עבור דואר ישראל.

בד"כ במקום שיש סוכנות - משמע מדובר ביחידת רווח לא כלכלית לתיפעול ע"י דואר ישראל עצמו, וכך יוצא שיש גורם פרטי שמעשית "שכרו" הרבה פחות משכר מינימום, אבל היות והוא עצמאי, זה הופך את הענין לחוקי.

אם עובדי הסניפים ימליצו על סוכנויות, זה עלול להעלות את רווחי הסוכנות - ודואר ישראל ממש לא רוצה בזה.

.

פורסם

חברים יקרים. באתר של דואר יש רשימת סניפים, אבל לא מצאתי שם כתוב שהם פרטיים או לא.

אם משהו יכול בבקשה, לתת לי כתובת של סניף דואר פרטי בחיפה/קריות/עפולה שאפשר להעביר בעלות בו אשמח מאוד.

תודה.

פורסם

אלפא,

אומנם השביתה הסתיימה, אבל כדאי לדעת להבא:

יש פירוט באתר דואר ישראל.

כאשר אתה בוחר עיר (נניח עפולה, כבקשתך), אתה מקבל רשימה של 4 מקומות.

לחיצה על שם המקום פותחת חלון ושם כתוב בין היתר אם זה סניף או סוכנות.

בדוגמה הנ"ל יש סוכניות ב:

מ.א. גלבוע

גבעת המורה

.

פורסם

תודה רבה על התגובות.

פשוט לא הבנתי שסוכנות שונה מסניף רגיל. :oops:

• תוכן חדש...