Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך להביא 307 מ -138 ל 180 כ"ס ???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפיג'ו 307 CC יש שני מנועים אחד 138 כ"ס ( כמו שלי ) ואחד 180 כ"ס

אני שואל איזה שינוי הם עשו באוטו ?

ואיך אני מביא את הפיג'ו שלי לאותו כוח בערך ? ( אפילו קצת יותר עם אפשר :D )

תודה לכולם

פורסם

חחח אני כבר מזמן לא בא ליבואן ואני יודע שזה כרוך בלשנות ולאבד את האחריות

בשביל זה יש מוסכים אחרים :D

ועכשיו לתשובה

פורסם

מדובר בראש מנוע שונה לגמרי , תוכנן ביחד עם מהנדסים של לוטוס.

בנוסף לשינוי בראש, יש שינוי גדול גם במחשב נהיהול ובמערכת הקירור של המנוע.

לא נראה לי שתוכל לעשות את זה לבד.

פורסם

לגרסת ה-180 יש תזמון שסתומים משתנה. א-ב-ל קראתי ב-EVO לא מזמן על 206GTI (מנוע 138 כ"ס) שבשינויים לא גדולים (אבל די יקרים) הגיעו איתה ל-190 כ"ס, ללא שינוי משמעותי במנוע.

אני אחפש את הכתבה בבית.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לגרסת ה-180 יש תזמון שסתומים משתנה. א-ב-ל קראתי ב-EVO לא מזמן על 206GTI (מנוע 138 כ"ס) שבשינויים לא גדולים (אבל די יקרים) הגיעו איתה ל-190 כ"ס, ללא שינוי משמעותי במנוע.

אני אחפש את הכתבה בבית.

רוני

השינויים התבצעו באמצעות סט מצערות Jenvey, מערכת ניהול מנוע חדשה ושינויים פנימיים במנוע (קמשפט,ראש מנוע,שסתומים)

בשורה התחתונה, יותר זול לרכוש מראש גירסת RC כי השינויים כפי הידוע לא מסתכמים במנוע.

וזה מבלי להזכיר צריכת דלק שעורייריתית, מנוע לא גמיש, אמינות פחותה ואינספור שעות בדיינו של השכן

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

אני אחפש את הכתבה בבית.

רוני

השינויים התבצעו באמצעות סט מצערות Jenvey, מערכת ניהול מנוע חדשה ושינויים פנימיים במנוע (קמשפט,ראש מנוע,שסתומים)

בשורה התחתונה, יותר זול לרכוש מראש גירסת RC כי השינויים כפי הידוע לא מסתכמים במנוע.

וזה מבלי להזכיר צריכת דלק שעורייריתית, מנוע לא גמיש, אמינות פחותה ואינספור שעות בדיינו של השכן

טוב, טוב, אז הזכרון בגילי כבר לא משהו :oops:

משום מה זכרתי שעשו פחות דברים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ההבדל בין המנוע של ה-206RC עם 180 כ"ס לבין המנוע של ה-GTI הסטנדרטית עם ה-138 כ"ס הוא כמו ההבדל בין אימפרזה WRX (היום זה 225 כ"ס אני חושב) לבין ה-STI (עם 265). הרבה חלקים מהמנוע עשויים מחומרים חזקים יותר, כך שלא מדובר באיזה טורבו או צ'יפ. לא דברים שאפשר לעשות בבית.

אגב, מה קורה עם ה-206RC (יש פה מישהו מלובינסקי?), היו אמורים להתחיל לייבא אותה לפני שלושה חודשים.

פורסם

307 CC? כבר מוכרים אותה? כבר יש למישהו? והוא כבר מזמן לא הולך למורשה, אז כמה יש לו אותה לעזאזל? נשמע לי חשוד.... אבל אולי פיספסתי משהו... :?:

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
307 CC? כבר מוכרים אותה? כבר יש למישהו? והוא כבר מזמן לא הולך למורשה, אז כמה יש לו אותה לעזאזל? נשמע לי חשוד.... אבל אולי פיספסתי משהו... :?:

בטח יש לו XSI 2.0.

פורסם

טוב אז הבנתי שזה לא ממש אפשרי ושעדיף להביא כבר מנוע או אוטו חדש ...

עכשיו מה אני יכול לעשות בלי קשר למנוע "180" כ"ס ?

כלומר מה אני יכול להוסיף למנוע ( עם אפשר בסדר עולה ) שהיא תוכל להיות ברמה ...

יובל

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני אחפש את הכתבה בבית.

רוני

עם צ'יפ, קיט INTAKE של K&N 57i וחלקים משופרים במערכת פלטה אפשר להגיע לסביבות ה160כ"ס עם 206GTI.

וזה בסופו של דבר יוצא יחסית ממש זול לשיפורים אחרים..

Some days your the bug; Some days your the windshield

פורסם

אני אחפש את הכתבה בבית.

רוני

עם צ'יפ, קיט INTAKE של K&N 57i וחלקים משופרים במערכת פלטה אפשר להגיע לסביבות ה160כ"ס עם 206GTI.

וזה בסופו של דבר יוצא יחסית ממש זול לשיפורים אחרים..

נראה לי נתון קצת דימיוני...

דניאל

• תוכן חדש...