Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם התקלה מופיעה היא יכולה להיחלש תוך כדי נסיעה ולהיות פחות מורגשת.

אם מנתקים את החיישן הMAF המנוע אחרי כמה שניות מתכבה(כמובן אני מכבה את המנוע מנתק ואז מתניע ללא החיישן, ולא תוך כדי עבודה)..

ואם אני מנתק את החיישן ונותן גז המנוע לא מתכבה אבל הדוושה בקושי מגיבה לגז.

החיישן MAF גם אחראי בלהחליף את ההילוכים, פעם שהתקנתי פילטר פתוח ההילוכים לא התחלפו, וניתקעו עד שההילוך נימשך ל6K סל"ד גם אם בקושי לוחצים על הגז, שהחזרתי את הפילטר המקורי הכל הסתדר, ולקח לי זמן עד שעליתי על זה, שהפילטר הפתוח משבש את קריאת החיישן MAF, אבל לא נכנס לזה.

האם חלקו החיצוני של חיישן החמצן חשוב וגם לו יש השפעה על קריאת כמות החמצן, כמו שהזכיר פולו,גולף?

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האם חלקו החיצוני של חיישן החמצן חשוב וגם לו יש השפעה על קריאת כמות החמצן, כמו שהזכיר פולו,גולף?

אני התכוונתי לחלק שלא רואים, החלק שנמצא בתוך האגזוז

http://www.ledico.com/parts/?did=354

אתה צריך לפתוח את החיישן, כמו שפותחים בורג,

ואז לבדוק את המצב שלו מבחינת פיח

פורסם

ביצעתי בדיקת מתח של החיישן:

נסעתי כ2 ק"מ כדי שהמנוע יתחמם לטמפ' עבודה ואז בדקתי את המתח בסרק והוא נע בין 0.1-0.5 והמתח משתנה מהר.

פורסם

החיישן היה מחובר כרגיל.

וחיברתי את הרב מודד על החוט הכחול בחיישן לבין גוף הרכב.(קיבלתי את ההסבר הזה מחיים יוד בעל מכון להזרקות).

מחר אני עושה נסיעה קצת ארוכה, ואני אקח איתי רב מודד ומידי פעם אני יעצור בצד ויבדוק את המתח מהחיישן כאשר הבעיה מופיעה.

• תוכן חדש...