Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בצג הדיגטלי שמראה צריכת דלק וכו' פיאט דובלו

idan_gal
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פיאט דובלו 2003

אני מדבר על הצג הדיגיטלי שנמצא בלוח שעונים

שמראה צריכת דלק, ק"מ וכו.

הוא מראה לי מספרים של צריכת דלק שזה לא הגיוני. השאלה שלי איך זה עובד כל העסק? איפה יכולה להיות הבעיה? במחשב? חיישן?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנתונים שאתה רואה הם בליטרים ל 100 קילומטר, כנהוג באיורפה, ולא בקילומטרים לליטר, כנהוג בארץ.

דוגמה - 7 ליטר ל 100 קילומטר זה בערך 1 ל-14.

עכשיו יותר הגיוני ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הנתונים שהוא היה מציג לי תמיד היו נכונים והגיוניים. למשל בתוך העיר 13-14.5, מחוץ לעיר 16-18 (זו באמת הצריכה שלו לפי הנתונים)

עכשיו לפעמיים הוא מציג לי בתוך העיר 1 ל-19 אבל אחרי שאני מאפס אותו הוא חוזר לעצמו, (לא תמיד)

בחיים הוא לא הציג לי מספר מתחת ל12 חוץ מההתחלה של האיפוס. אז ככה שלא נראה לי שעובד איך שנהוג באירופה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...