Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

איך אני יכול לדעת איזה חיישן Oxygen אני צריך בשביל רכב מזדה לאנטיס 323 שנת 98 1.8 ליטר?

הרעיון הוא לדעת מהו החלק הנכון מבלי להגיע למוסך מורשה אלא באינטרנט, כדי לדעת איזה חלק לבקש בכל מקום שניתן לקנות בו ולא מהכרח רק במוסך מורשה.

כי ידוע שחלקי החילוף לא מתאימים בדיוק לדרישות המערכת.

השאלה היא עבור חבר מהעבודה.

תודה רבה.

פורסם

שהחבר שלך יתקשר לחנות "חזי דלאל", יתן מספר רכב וישאל בדיוק כמה, איפה ולמה כזה יקר.

המקורי בעל 4 חוטים תוצרת Denso.

פורסם

ברכב בעל חיישן שני חוטים, סימן שאין את המגנון החימום. אני לא זוכר איזה הולך בדגם הזה, ואין לי שרטוטים ונתונים כרגע שאני בחול, אולם, ניתן להתקין חיישן 4 חוטים, ולא לחבר את שני החוטים של סליל החימום הקיים בזה של ה4 חוטים, זה כל ההבדל, חימום מהיר ותפקוד מהיר יותר של החיישן.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני האם לדעתך ניתן להכין מעגל טיימר שיפעיל את החימום של החיישן לפרק זמן מסויים ואז יתכבה, האם זה יעבוד?

הכוונה היא לרכב עם חיישן בעל 2 חוטים, ולהרכיב לו חיישן עם 4 חוטים + מעגל טיימר כמו שהסברתי

או שצריך משהו מעבר לזה..

פורסם

לא הייתי עושה זאת, אם כי, לא באמת בעיה ליצר מעגל שישלוט, ורצוי (אך לא חייב) שיפעל גם לפי טמפ' מנוע (אין טעם לחמם ולצרוך זרם כאשר מכבים מנוע חם למשל, בתחנת תדלוק, ומניעים מחדש לאחר כמה דקות).

מה שקורה, ללא חימום החיישן, ניהול המנוע יעבוד ב"לולאה פתוחה"-- Open loop למשך זמן ארוך יותר, ולדעתי, זה לא מה שאמור להטריד אותך.

אם השאלה תיאורטית בלבד, אז כן, ניתן, אולם, עת תקלה במעגל החימום של החיישן, מחשב ניהול המנוע לא יידע לרשום על כך תקלה.

בברכה

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לא צריך מק"ט. כל אחד שמתעסק עם דיאגנוסטיקה מחזיק אצלו במלאי חיישנים כאלה. אני כבר לא זוכר מי היבואן, אולם ממילא רשמתי היכן ניתן למצוא, כל שנשאר, לעסוק סקר שוק היכן פחות יקר, ולהחליף, ככל שצריך להחליף.

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מה זאת אומרת "שלא יתאים ב100% "?

חיישן דנסו לסוג המנוע שלך, אמור להיות מעולה, יש להתקין חיישן עם מס' חוטים זהה לחיישן שלך, ולא חיישן למשל עם חוט אחד, באם אצלך החיישן בעל 2 חוטים, כפי שרשמתי, לא יקרה דבר אם יותקן חיישן 4 חוטים, וחוטי ה"חימום" לא יחוברו, אולם, ובאם , יש 2 חוטים, אז שיתקינו 2 חוטים, את החוטים אסור להלחים, אלא לחבר עם לחיצים ומכשיר יעודי.

בברכה

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני שלום

בהמשך לתשובה שלך לגבי חיישן עם 2 חוטים ללא מעגל חימום

אני שואל

האם בחיישן חמצן עם 4 חוטים כגון של סיויק 2002 1.6 במידה ונשרף המעגל חימום אז החיישן עובד ורק לוקח לו יותר זמן להכנס לעבודה כתוצאה מכך שאין חימום.או שהוא לא עובד כלל.

תודה

פורסם

אסור להלחים חוטים של חיישן חמצן. למיטב זכרוני, זה מהחלקים הבודדים עלי אדמה שדווקא אותם בניגוד לאחרים אסור להלחים.

עת ההלחמה עלול לנזול בדיל לכיוון החיישן, והחיישן שממוקם באגזוז ושכולו קולט את החום שלו, עלול להמיס את הבדיל שינזל בתוך החוט, ולגרום נזק לחיישן.

דני

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...