Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש תחליף למדחס מזגן של גי אמ סי ספארי מודל 93 כי נאמר לי מבעל מקצוע שהוא הולך כל ארבע שנים בערך כי הלגרים שלו בפנים נאכלים כי הם עשויים מפלסטיק

שאלתי לגבי הצעת מחיר למדחס חדש +פילטר שנקרא אקומולטור וניקוי מערכת כולל עבודה יצא 2800 ש"ח.

יש למישהו הצעה יותר זולה ואם כן איפה ?

תודה.

פורסם

אקומולטור זה לא משהו שקשור באגירת אנרגיה?!?... (אי שם בשנה ב' בהרצאה פיזיקה 2... זכרון מעורפל..)

אינני מכיר את מדחס המזגן בספארי, אבל לנו יש סונומה משנתון זהה

אני יכול אולי לנחש שהמדחסים דומים ואולי אף זהים.

לא החלפנו את המדחס במזגן... לפחות ל ב 7 שנים האחרונות.

ועל פניו לא סביר שמחליפים מדחס כל 4 שנים.

באופן כללי גם נישמע לי טיפה מוזר לשים מיסב מפלסטיק במדחס מזגן...

בקיצור- במקומך הייתי ניגש למזגניסט אחר ומתייעץ איתו.

אם תיתן לך את מיקומך בארץ, אני בטוח שחברים ידעו להמליץ לך על בעל מקצוע.

בהצלחה!

פורסם

ברכבי ג'נרל מוטורס, שיטת המזגנים הנה קצת שונה ונקראת "השיטה המוצפת" שמקררת חזק יותר וחלקיה קצת שונים.

במקום קולט מייבש יש משהוא דומה הנקרא "אקומולטור" ובמקום שסתום התפשטות יש "מיצד" או "שפופרת התפשטות".

זה היה קצת תאור כללי בלבד.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

הדבר קורה בדכ עקב בעיית לחצים גבוהה יחסית , ועדיין לכאורה בתקן (לכן אין ניתוק של המערכת עקב לחץ גבוה, על אף שהוא יחסית גבוה).

יש לבדוק לחץ גבוה שאינו עולה על 300PSI , רצוי מתחת לכך, מעבר לכך, גם אם זה בגבולות ה"תקין" של המערכת, זה גבוה וגורם לבלאי מואץ כדוגמת התקלה שלך.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

כן. חובה

לאחר בדיקת המע' בהנחה שהמדחס סיים את חייו ממולץ ואף רצוי לבצע שטיפה באמצעות נוזל שטיפה תיקני מסוג 141A ולאחר מכן שטיפה בחנקן יבש + החלפת מייבש / אקמולטור ושסתום התפשטות (בהתאמה לסוג המע' המותקנת) בכדי לשלול אפשרות שיהיו שבבים בתוך המע' העלולים לגרום לסתימה. סתימה עלולה לגרום לעליית לחץ בדחיסה ו"לדפוק" מדחס במקרה הגרוע או להוריד בתפוקת הקרור במקרה הפחות גרוע.

[החתימה הוסרה כיוון שלא עמדה בכללי הפורום. אנא קרא את הכללים.]

• תוכן חדש...