Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסבה לגז, GMC סאפרי - אפשרי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים !

אנחנו מעוניינים להסב את הרכב לגז (ספארי מודל 92). האם זה אפשרי?

איזו מערכת מומלצת להתקין ברכב הנ"ל? הבנתי שיש כמה סוגי מערכות, דגמים וכו'.

האם יש צורך במשמנת ברכב זה?

מהי העלות הכוללת של המערכת+התקנה?

תודה רבה לעוזרים :)

Girls Like It When I Hit It Sideways

פורסם

זה לא בדיוק הרכב לפרוייקטים כאלו, גם כך הוא צורך הרבה דלק ומן הסתם גם יצרוך יותר גז.

בדוק את הנושא מול מתקיני מערכות הגז השונים.

פורסם

הסבת רכב לגז מאושרת (וגם לא תמיד) רק לרכבים משנת 95 ומעלה.

כך אמרו לנו כשהתעניינו בהסבה.

עריכה: דברי הקודמים הם בלילת שטויות לא מעודכנת. לפי האתר של ניר-גז , כל רכב בעל הזרקה וממיר קטליטי יכול לעבור הסבה לגז.

לעניין הצעות מחיר , הכי טוב זה לשאול את החברות שמתעסקות בזה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
זה לא בדיוק הרכב לפרוייקטים כאלו, גם כך הוא צורך הרבה דלק ומן הסתם גם יצרוך יותר גז.

בדוק את הנושא מול מתקיני מערכות הגז השונים.

אדרבה, דווקא לכן זה בדיוק הרכבב לפרוייקטים כאלה, כדי ליהנות מיתרונות רכב גדול ועלויות דלק הגיוניות. (אם כי עדיף לדעתי פריוויה, MPV, או וויאגר. אגב, תא ה"מטען" בספארי לא גדול. בשנים שאח"כ הוארך.)

פורסם
הסבת רכב לגז מאושרת (וגם לא תמיד) רק לרכבים משנת 95 ומעלה.

כך אמרו לנו כשהתעניינו בהסבה.

עריכה: דברי הקודמים הם בלילת שטויות לא מעודכנת. לפי האתר של ניר-גז , כל רכב בעל הזרקה וממיר קטליטי יכול לעבור הסבה לגז.

לעניין הצעות מחיר , הכי טוב זה לשאול את החברות שמתעסקות בזה.

אני חושב שאין לרכב הזה ממיר קטליטי כך שמדבריך הדיון בנושא לא רלוונטי.

פורסם

ממיר קטליטי יכל להיות מותקן לרוב ברכב שיש לו חיישן חמצן. חוששני שלספארי במודלים האלו אין אפילו את האחרון.

פורסם

סליחה שאני שואל פה, אבל היום אני ודוד שלי דיברנו על הסבה לגז והוא מעוניין להסב את הניסאן פיק-אפ טנדר מנוע 2.5 דיזל שנת 98 ברכב הזה אין מחשב ניהול.

האם ניתן להתקין ברכב הזה מערכת גפ"מ?

פורסם
ממיר קטליטי יכל להיות מותקן לרוב ברכב שיש לו חיישן חמצן. חוששני שלספארי במודלים האלו אין אפילו את האחרון.

הן הספארי/אסטרו והן הוונדורה יצאו ממפעלי GM עם ממיר וחיישן חמצן. בדרך אל הארץ המובטחת, הממיר הוסר אך החיישן נשאר על כנו. אי לכך ניתן להרכיב ממיר לרכב ולבצע התקנת גפ"מ.

• תוכן חדש...