Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום,

יש לי כרגע בפיאסטה 98 רדיו טייפ (כן יש דבר כזה) ישן ומעפן, שמיותר לציין שאין בו קליטה בכלל...

קניתי את האוטו במצב הזה, ואני רוצה להחליף את הרדיו כדי שאני אוכל לשמוע משהו שם בכלל, כי כרגע אין כמעט קליטה.

סרקתי קצת את הפורום בחודש האחרון, חיפשתי הודעות דומות אז אני אשתדל לא לחזור על מה שאחרים לא רשמו.

התקציב שלי כרגע הוא בערך 500-600 לרדיו דיסק ובמה שנשאר להשלים ל-1000 סה"כ כדי להחליף גם את הרמקולים.

השימושים שלי הם בעיקר לרדיו ולMP3, לא יהיה מגבר או סאב בעתיד ברכב הזה כך שזה לא שיקול, עדיפות ליציאת AUX (נראה לי שזה סטדנרטי לא?). הנסיעות שלי הן קצרות יומיומיות, ואין לי שום רצון שכשאשר אני נוסע בפרויד בחיפה ישמעו את הרדיו עד קריית מוצקין, כך שאני גם לא מחפש משהו חזק במיוחד.

כרגע אני מסתכל קצת באינטרנט ורואה את הפשוטים של פיוניר וזה נראה לי הכיוון. אך כל אחד שרשם הודעה כזו לפניי קיבל תגובות כמו "לחסוך למשהו יותר טוב", "יד שניה".. (אגב איך יודעים ביד שניה שזה לא גנוב?) ורציתי לדעת (מכייון שזו מערכת ראשונה שאני קונה) האם לצרכים שלי כפי שתיארתי כאן משהו פשוט יספיק?

כמו כן אני אשמח להבין מה ההבדל בין רמקולים קדמיים פשוטים לבין קומפוננט, כי עד עכשיו ניסיתי ולא מצאתי, והאם תמיד קומפוננט עדיף מרמקולים קדמיים פשוטים?

תודה רבה,

אגב - אחלה פורום

פורסם

תיראה אני גם בראש שלך ..אבל בוא נגיד יש מצב לשיפור עתידי להרכיב מערכת יותר נחמדה...אני התחלתי ברמקולים אחוריים ואח''כ לקדמיים ובסוף הבנתי שהאיכות ניקבעת לפי הרדיו דיסק אז העדפתי להשקיע באיכות ..קניתי רדיו דיסק ב800 כולל התקנה..ממליץpioneer 390mp כמובן שתוכל למצוא דגמים יותר טובים השאלה אם כ''כ חשוב לך האיכות..(כמובן שהמערכת שלי לא נחשבת לאחת הגבוהות אבל בסדר גודל של המחיר שלה היא ממש איכותית) תיראה ההבדלים בין קומפוננט לרמקולים רגילים זה שברמקולים רגילים הצליל יוצא מנקודה אחת הוופר והטוויטר מחוברים ולהצליל יוצא מנקודה אחת ובסט קומפוננט שנחשב יותר איכותי ויותר נציל(מבחינת עוצמות) אתה מקבלל צליל מכמה נקודות כי הוופר והטוויטר לא מחובר ואתה בוחר את הנקודות בהם תתקין אותם..מקווה שעזרתי

מצא אישה מצא טוב, לא מצא?! יותר טוב

• תוכן חדש...