Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בתור אחד שיש לו את המכשיר הזה אני ממליץ ללכת יותר לכיוון של ה7950 כי הוא יותר מקצועי

והדגם הזה לא כל כך מוצלח כמו שחושבים

זאת רק דיעה שלי בתור אחד שיש לו את המכשיר הנ"ל

HU: pioneer 7000bt-- AMP1: mbquart pba 4100 F.COMP: morel hybrid SUB:mb quart

פורסם

פאנל נופל - זה הפאנל הרגיל שאתה מכיר.. כשהוא "נופל" מראש המכשיר ע"י שני צירים בתחתית. ולאחר מכן אתה יכול לשלוף אותו.

הוצאתו מתבצעת ע"י ניתוקו משני הצירים שבתחתית המכשיר.

פאנל חשמלי (=פאנל גולש), זהו בעצם פאנל שנופל חשמלי (או גולש חשמלי אם תירצה),

ויוצא באמצעות שליפה ממסילה.

קבל המחשה של פאנל גולש לפני שליפה:

IMG_0660.jpg

לגבי אילו שהמליצו נחרצות על 6050.. כל אחד מתלהב מהמכשיר שיש ברשותו, לגיטימי :-).

מנגד, אני מבסוט רצח מ7950 שלי, אבל לא לכל אחד זה מה שהוא מחפש, לכן יש מבחר רב בשוק היום.

אך אל תטעו, אני הבאתי לו את ההבדלים שקיימים בין המכשירים, אנא מכם ספקו לו חו"ד אישית למי שיש ותתנו לו לבחור לבד.

שוב, נחזור על מה שנאמר, כל אחד ומה שהוא מחפש במכשיר.

אם הייתי צריך לשים לסבתא שלי HU ברכב הייתי הולך על משהו זול ולא משהו שיחזיק 3 מגברים+קומפוננט+סאב... וכו'..זה מיותר !

פורסם
שלום לכולם

בתור אחד שיש לו את המכשיר הזה אני ממליץ ללכת יותר לכיוון של ה7950 כי הוא יותר מקצועי

והדגם הזה לא כל כך מוצלח כמו שחושבים

זאת רק דיעה שלי בתור אחד שיש לו את המכשיר הנ"ל

הינה דוגמא לחו"ד אמיתית.

אני רק יכול להגיד לך מה אני חושב על 7950 הוא נתן לך דיעה כדי ש"לא תיפול".. משהו בסגנון..

פורסם
פאנל נופל - זה הפאנל הרגיל שאתה מכיר.. כשהוא "נופל" מראש המכשיר ע"י שני צירים בתחתית. ולאחר מכן אתה יכול לשלוף אותו.

הוצאתו מתבצעת ע"י ניתוקו משני הצירים שבתחתית המכשיר.

פאנל חשמלי (=פאנל גולש), זהו בעצם פאנל שנופל חשמלי (או גולש חשמלי אם תירצה),

ויוצא באמצעות שליפה ממסילה.

קבל המחשה של פאנל גולש לפני שליפה:

[ATTACH]118592[/ATTACH]

אז לא ברור לי מה עוזר החשמלי הזה אם בסופו של דבר צריך לשלוף אותו :?

אין מכשירים שהפאנל מתהפך מתי שמכבים את האוטו או שנכנסים כמו מסך של dvd לרכב? שזה יראה בכאילו שלפתי, אבל לא באמת

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
חבל שאתה "סתם" ממליץ לאנשים על מכשיר שהוא ברשותך

הרי לא היה בבעלותך 7950, אז לפי מה החלטת שה 6050 "זה המכשיר"?

טוב אז ככה אני לא "סתם" ממליץ אלא אני באמת!!! ממליץ על הדגם הזה כי אני אישית ממש נהנה ממנו אז אנא אל תנסה לקטול פה כל אחד שלא חושב כמוך כי הדעות חלוקות ואני חושב שגם לך הרי לא היה באמת את ה 6050

דבר שני ...DOR12 אני לא באמת יודע לאיזה ציפצופים מהרמקולים אתה מתכוון אבל מה שכן יש צלילים של כאילו צרצרים בזמן שמגבירים וממניכים ולא את הצלילים הרגילים שיש למערכות פיוניר בזמן שעושים את פעולת ההגברה וההמנכה...

אם אתה מתכוון למעין שריקות תמדיות כאלו בזמן נסיעה,לפי מה שאני יודע זה נוצר מכיוון שהמתקין שהתקין לך את המגבר העביר את הRCA ואת הכבל + באותו צד של הרכב ולא מופרדים זה מזה.... בדוק זאת!!!.. בנוסף אני גם יודע שכבל ה RCA צריך להיות בצד הנגדי של המצבר של הרכב...

• תוכן חדש...