Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אתמול ידידה שלי נתפסה על ידי ניידת בכביש 443 לכיוון ירושלים על 140. המשפט בספטמבר. נראה לי שהיא הודתה שנסעה מהר, אך לא אמרה מהירות מפורשת.

בכל מקרה, אני רוצה למצוא לה עו"ד שיוציא אותה במינימום נזק.

אם יש למישהו המלצה, אשמח לשמוע – במיוחד על בסיס ניסיון אישי. עדיפות לאחד באיזור ירושלים-מודיעין, אך אם יש מישהו מצויין באיזור אחר, זה גם יהיה בסדר.

תודה רבה.

פורסם
לא, עבר נקי. יש לה 3.5 שנים רישיון.

כמה מותר לנסוע שם?

אין לי נסיון רב בתחום, למעט פעם אחת שתפסו אותי על מהירות. נסעתי כ115 או 110 במקום 70...

אני קיבלתי קנס ועל תנאי.

אם יש לה עבר נקי, אני חושב שהיא יכולה לטעון שהיא נסעה פחות מ140 והיא תקבל גם קנס ועל תנאי.

לדעתי חבל להוציא כסף על עו"ד במקרה הזה, אלא אם היום כבר יותר מחמירים.

פורסם

היום הרבה יותר מחמירים מפעם.. בהחלט כדאי לקחת עו"ד.

מדובר על 50 קמ"ש מעל המהירות המותרת :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אם אפשר לדעת באיזה קטע היא נתפסה, אני מרבה לנסוע שם, וכמעט תמיד במהירות גבוהה מהמותר (במהירויות שאני אפילו לא רוצה לציין)

תודה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

סביר להניח שקצת לפני/אחרי המנהרה שמחברת את הכביש לכביש לת"א-ירושלים (1).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אין לי מושג באיזה קטע. בפעם הבאה שאדבר איתה, אפרסם.

עדיין לא עניתם לי.. מישהו מכיר עו"ד טוב?

אפילו אם היא לא תעסיק אותו, אני עדיין מעדיף שתתייעץ איתו.

פורסם

היי, אני יודע איפה הם עומדים בכיון מודיעין - ת"א, אבל מעולם לא ראיתי אותם עומדים בכיון ת"א - מודיעין ולכן אני שואל.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מה אמצעי בו נלכדה?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

במקרה אתמול בבוקר-צהריים נסעתי לכיוון ירושלים וראיתי ניידת קצת אחרי המחסום של מכבים (לכיוון ירושלים כמובן) באמצע הירידה הגדולה (זאת שבסופה עיקול שמאלה) במיקום ממל"ז קלאסי (בערך 300 מטר מהפסגה שממנה אתה מגיע) אבל הוא בדיוק היה עם רכב שהוא כבר עצר ולא יכולתי לוודא שמדובר בממל"ז ומאוד סקרן אותי.

אז האם זה שם באמת ?

עריכה: טוב, אני רואה שזה לא שם. עדיין מעניין אם מה שראיתי היה באמת מלכודת ממל"ז.

ניר

פורסם

עוד דבר,

המשפט שלה הוא בספטמבר, אבל היא קיבלה למחר זימון ליחידת התנועה להחלטה בדבר פסילת רישיון הנהיגה.

מישהו יכול לתת עצה, מה לעשות? מה לא לעשות? מה זה אומר בכלל?

• תוכן חדש...