Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכי פשוט יהיה לעשות חיפוש בפורום.

נפתחו פה עשרות אם לא מאות שרשורים בנושא.

וכל פעם יש המלצות על פחות-או-יותר, אותם עורכי דין.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

;1710290]

שלום לכולם!

אתמול ידידה שלי נתפסה על ידי ניידת בכביש 443 לכיוון ירושלים על 140. המשפט בספטמבר. נראה לי שהיא הודתה שנסעה מהר, אך לא אמרה מהירות מפורשת.

בכל מקרה, אני רוצה למצוא לה עו"ד שיוציא אותה במינימום נזק.

אם יש למישהו המלצה, אשמח לשמוע – במיוחד על בסיס ניסיון אישי. עדיפות לאחד באיזור ירושלים-מודיעין, אך אם יש מישהו מצויין באיזור אחר, זה גם יהיה בסדר.

תודה רבה.

אחי אני מקיר אחד ויחיד שיכול לעזור שמו מוני והוא חיפאי הנייד שלו 0523849105 הוא הציל את הבן שלי משלילה של 3 חודשים

במידה ותצטרך אותי הנייד שלי 0546404040 ותוכל להשתמש בשמי כמי שהפנה אותך אלייו

פורסם

למי ששאל על מיקום הניידות, אני לא יודע אם זה עוזר הרבה אבל אני אגיד מה שאני ראיתי:

כשבאים מת"א ויורדים ל-443 בבן שמן, יש ירידה ואז נכנסים למנהרה מתחת לכביש 1. לפני המנהרה, בדיוק איפה שנגמר המעקה בטיחות מימין, ראיתי ניידת עומדת בניצב לכביש ואורבת לנהגים "תמימים".

פורסם

אם היא פונה לעורך דין - שלא תעז מחר להודות במהירות שמיוחסת לה!

כל מילה נרשמת וכול מילה תשמש נגדה

גם לא ביטויים כמו "נסעתי מהר לא זוכרת כמה"

שתתקשר מחר לפני השימוע לעורך דין טוב (אילון אורון במקרה שלי הוא אחד הטובים בארץ)

ותבקש שייצג אותה,שתספר לו כל מה שהיה ומה היא אמרה והוא ינחה אותה מה להגיד בשימוע ואח"כ שיפגשו

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

היא לא קיבלה שלילה מנהלתית ע"י קצין?

140 וזה שזה עבירה ראשונה עורך דין אמור להוציא אותה רק עם קנס כספי

אני יכול להמליץ על אסף שמיר מנסיון אישי שלי ושל עוד 2 חברים שהופנו על ידי (דובר עליו כמה פעמים בפורום אז תעשה חיפוש)

Scooby WRX

• תוכן חדש...