Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אלעד, יופי של עבודה עשו לך, היא ממש נוצצת ונראית כמו חדשה :)

אגב, אם כבר השקעת בטישטוש המספר, תשתדל לטשטש גם את התמונה הראשונה :wink:

פורסם

האמת היא שעניין הטישטוש ממש לא מעניין אותי. פשוט כך קיבלתי את התמונות במקור, ואין לי בעיה להשאיר אותן במצבן. בכל מקרה, תודה על ההערה ועל המחמאות.

לוי: ברשותך, אני מעדיף להשאיר את עניין המחיר ביני לבין אלברט.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לדעתי האישית כל שנותר זה לטפל בחישוקי הרכב ולהחליפם במשהו יותר נוצץ שיתאים לצבע המחודש.

האם הפגושים עברו צבע, נקיון או ליטוש?

פורסם

תתחדשו.

עבודת הצבע נראית טובה מאוד, לא ניכר שיש גלים כלשהם בצבע,

לפחות מהתמונות.

רק חבל שהוא לא טרח לעטוף את קצה האגזוז ועכשיו גם הוא בצבע הרכב.

בכל מקרה, כדאי לנסות לצבוע (שוב?) את הפגושים והחלקים השחורים ברכב,

ניתן לראות כל מיני פינות עם גוונים שונים.

לסיום, נקה קצת את הצמיגים, הם זועקים אליך מרוב לכלוך ;)

הכי חשוב - תהנו.

פורסם

רציתי להצטרף לשאר המברכים ולברך את אלעד על כל ההשקעה הרגשית והכלכלית שהשקיע באוטוביאנקי שלו שיצאה מדהימה :rolleyes:

דניאל, החישוקים והטסות נצבעו ונראים דווקא לא רע. בעיקרון, עד כמה שידוע לי, אין חישוקי מגנזיום בדגמים של אוטוביאנקי למעט האבארת'. בין החישוקים האלו (שקשה מאוד להשיגם) ובין שאר הדוגמאות של טסות בדגמי אוטוביאנקי, אני חושבת שהטסות הנוכחיות של הרכב הכי מוצלחות לטעמי.

וכן, הפגושים נצבעו.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

יצא ממש מדהים :)

איזה צביעה, רואים את המכוניות שחונות ליד, מרוב שהצבע מבריק ובוהק :)

תתחדשו!

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

חזיתי בויני אתמול במו עיני.....והתוצאה הסופית מצויינת.

היא גם בטח נוסעת יותר טוב:-P

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• אחראי פורום
פורסם

נראה מצויין, עוד קצת פינישים והיא תהיה יפהפייה!

מצטער שלא יכולתי להגיע.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הרכב נראה פשוט יפהפה, תהנו. הוא פשוט חוויה לעיניים

אגב,

.....

סלחו לי שאני אומר את זה ככה, אבל לצערי זוהי המציאות שבה אנו חיים: אנשים במדינה הזאת הם חרא, חסרי כבוד ומתנהגים לרוב כבהמות חסרות חינוך.

לא שאתה לא צודק ותסלח לי שאני אומר את זה, אבל נראה לי שהרכב חונה באדום לבן.. והמבין יבין

דבר נוסף,

התאמצתם לטשטש את מס. הרכב בכל התמונות, פרט לראשונה. ובתמונה הראשונה, אי אפשר לפספס אותו

פורסם
לא שאתה לא צודק ותסלח לי שאני אומר את זה, אבל נראה לי שהרכב חונה באדום לבן.. והמבין יבין

דבר נוסף,

התאמצתם לטשטש את מס. הרכב בכל התמונות, פרט לראשונה. ובתמונה הראשונה, אי אפשר לפספס אותו

התמונות האלה צולמו במפגש מועדון אלפא רומיאו, אשר מתקיים בכל יום שישי בחניון שמול בית הקפה מצדה בהרצליה פיתוח (רח' גלגלי הפלדה פינת יוחנן הסנדלר, אם אתה רוצה להיות יותר ספציפי). המקום הוא חניון מוסדר, ומה שאתה רואה הוא אינו סימון אדום-לבן. אתה מוזמן לגשת למקום ולהיווכח בעצמך. מעבר לכך, כנראה שאם היית מכיר אותי בצורה יותר טובה, היית יודע שלעולם אינני מחנה באדום-לבן.

לגבי טישטוש המספר: קרא היטב בשרשור, כבר התייחסתי לזה.

פיקה: THANKS :wink:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מהממת! פשוט יפה להחריד!

כל הכבוד על ההשקעה, אלעד!

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

הסיפור עם הבחור שנשען לך על האוטו מזכיר לי את מה שעשו לרכב שהיה לי יום אחרי שיצא מתיקון צבע.

אמצע הלילה ושני ילדים יושבים לי על האוטו,וכשאני אומר יושבים אני מתכוון שהם שוכבים כשהגב שלהם על השמשה הקדמית והרגליים על המכסה מנוע.

ירדתי בריצה עם פטיש,אמנם הייתה סצנה אבל לא ראיתי אותם יותר.:evil:

(יצא אחלה צבע דרך אגב)

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• תוכן חדש...