Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אני עומד לפני התקנה של אזעקת ביפר (עוד לא החלטתי אם זה יהיה רב בריח או גארד, תלוי במקום שבו אני אתקין).

סיננתי את המתקינים ל-2 מועמדים סופיים.

1. עדי התקנות - שמאוד מאוד קרוב למקום מגורי ומציע לי את הגארד בעלות של 1000 ש"ח + 18 חודשי אחריות.

2. רדיו השרון - שמציע את הMVP החדשה באותה עלות עם יתרון לשלט ביפר נוסף.

עכשיו, ההעדפה היא להתקין אצל עדי התקנות שכן המקום מאוד קרוב למקום מגורי ולא יצריך לקחת יום חופש מהעבודה וכל בעיה קטנה שתצוץ תמצא מענה קרוב. עם חיפוש בפורום אני רואה המלצות חמות יותר על ברק מרדיו השרון שנימצא כשעה נסיעה מינימום לכל כיוון.

אשמח לשמוע חוות דעת על המקום (עדי התקנות) ולדעת אם יש בינהם הבדלים שאמורים להעדיף משמעותית אחד על השני.

הרכב: ZX16V

תודה מראש.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

גם עם מחיר הדלק הנוסק לשחקים (6.73) לא נראה לי שתרצה כ"כ לשרוף דלק על סתם...

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אם תעשה התקנה כמו שצריך - אין סיבה שתצטרך לחזור לשם שוב.

כשאני הייתי אצל "רדיו השרון", ברק עשה עלי רושם טוב מאוד כבעל מקצוע.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

יש ברכבי , את האזעקה הנ"ל - לדעתי האישית מאוד יעילה .

בקשר לבחירת מתקין תבחר - בזה שקרוב לביתך , יש סיכוי למרות שהמתקין טוב שיצוצו בעיות .

אגב לגבי "ברק" - מתקין סביר , אם "אף בשמים" - עושה הרבה רעש וצילצולים .

אני אוהב בעל מקצוע שלא מעיד על עצמו שהוא מקצוען , וטופח לעצמו כל רגע על השכם .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

חברה אל תישכחו ששלט ביפר עולה 300 שקל,אולי זה כן שווה.

עדי התקנות הם בסדר כעיקרון למרות שעשו לי כמה טעויות.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אגב לגבי "ברק" - מתקין סביר , אם "אף בשמים" - עושה הרבה רעש וצילצולים .

אני אוהב בעל מקצוע שלא מעיד על עצמו שהוא מקצוען , וטופח לעצמו כל רגע על השכם .

מראש אני אספר שאני מכיר את ברק אישית.

לפני שיצא לי להכיר אותו לעומק , הוא התקין לי את האזעקה הנ"ל + אחרי טיפל גם באחי והתקין גם לו את האזעקה הנ"ל במקצועיות ופדנטיות שתענוג לראות, ועל הדרך שם לב והראה לי עוד כמה דברים קטנים שאנשי מקצוע אחרים פשוט פיספסו / חיפפו.

בקשר לברק, שוב לפי היכרותי האישית איתו - הבחור צנוע, נחמד מאוד ועוזר תמיד מעל ומעבר.

בחור פשוט ומהאנשים הטובים יותר שנתקלתי בהם בתחום הרכב.

לא סתם הלקוחות שלו אפילו קופצים הרבה פעמים לשבת לדסקס איתו ולהעביר את הזמן אצלו בכיף.

החסרון היחידי בלהתקין אצלו משהו זה העובדה שחייבים! לקבוע תור מראש ולבוא עם זמן וסבלנות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תוסיף לשיקולים שלך שרב בריח - החברה האם נמצאת במצב של הקפאת הליכים בצו בית משפט ואם לא יימצא לה קונה תוך כשבועיים היא תפורק. רב בריח מוטורס היא חברת בת ודינה זהה.

כלומר לא בטוח שיהיה מי שייתן לך אחריות למוצרים שלהם אם יתקלקלו בעתיד. תבדוק מי נותן אחריות בפועל.

פורסם

נקודה טובה שלא הייתי ער אלייה.

רק להבהיר משהו, אין לי ספק שברק מקצועי מאוד ובחור נחמד בנוסף.

השאלה העיקרית שלי היא על עדי התקנות, מה איכות העבודה שלו והאם אני יכול ללכת להתקנה בראש שקט ובטוח.

בנוסף הוא נותן אחריות ל18 חודשים. ולדעתי זה מעיד משהו על איכות ההתקנה.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

מניסיון שלי עם שתי האזעקות עדיף לך ללכת על האזעקה של גארד,מכיוון שהאזעקה החדשה של רב בריח שמגיעה עם שני שלטי ביפר היא פשוט על הפנים! בקושי יש קליטה! השלטים נשברים מהר בצורה מטורפת,נפילה קטנה וישר נשבר שם המסך. פשוט גועל נפש של אזעקה. תלך על בטוח ותקנה גארד או שתקנה את הביפר של רב בריח הדגם הישן 625.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

לא טעויות רציניות,חיבור RCA הפוך כשהתקינו לי מגבר,כיוונים מהת*ת,אבל זה לא רציני.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...