Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני טס שבוע הבא לארה"ב וחשבתי בהזדמנות הזו לשדרג את הסטריאו שלי ברכב.

למי שמכיר (ולמי שלא) יש ב C5 רדיו דיסק אינטגרלי סטנדרטי לחלוטין, ואני לא רוצה להחליף אותו כי הוא יפה.

בגלל שלרדיו דיסק הזה אין יציאת RCA למגבר , אני לא יכול לקנות מגבר עם כניסת RCA , אני צריך להוציא ישירות מהיציאה לרמקולים מה CD למגבר , אני צריך המלצה למגבר כזה (אני מודה שאני לא מכיר כלום, מלבד כמה מותגים: רוקפורד , אלפין , פיוניר וכו) , בתקציב של עד 1500 ש"ח (בערך 200$ בארה"ב)

בנוסף המלצה לסט קומפוננט שיעבוד טוב עם המגבר הזה, בסכום של 150$ ראיתי את הסט הזה : infinity REF65.7CS

וכמו שאמרתי, אני לא מכיר כלום, ולא מצאתי חוות דעת על הדגם הזה שעולה בארץ לפחות 1400 ש"ח.

מה שמנחה אותי זה התקציב , והמחשבה שכל דבר יותר טוב מהרמקול מקרטון שהיצרן שם ברכב שלי.

סאב אני לא אביא לארץ מסיבות מובנות, (גדול מדי וכבד מדי למזוודה) , אני אצטרך לקנות בארץ , אבל בשלב זה אסתפק בהמלצה למגבר וסט קומפוננט.

תודה,

ליאור.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

תקשיב זה שאין לך יצאת אר סי אי זה בעיה נפפוצה בכל מערכות המקוריות של הרכבים מה שעושים פשוט הוא לקנות מתאם אר סי אי ומגבר רגיל אם אתה טס לארהב אני היתי ממליץ לך על המגברים של audiobahn מגברים ברמה גבוה מאוד... שם הם זולים

HU:sony CDMX7815

PRONT:morel pulse 6.5.REAR:JBL GT5963

SUB:pioneer TSW307D2

AMP:audiobahn A4004T

פורסם
תקשיב זה שאין לך יצאת אר סי אי זה בעיה נפפוצה בכל מערכות המקוריות של הרכבים מה שעושים פשוט הוא לקנות מתאם אר סי אי ומגבר רגיל אם אתה טס לארהב אני היתי ממליץ לך על המגברים של audiobahn מגברים ברמה גבוה מאוד... שם הם זולים

אני דוקא יותר חשבתי בכיוון של יעלי :wink: , ועכשיו ברצינות, מה לגבי המגבר הזה : Rockford Fosgate P4002

עולה 200$ (זה אומר פטור ממכס במסלול הירוק בלי דאגות) במקום בערך 1500 ש"ח בארץ.

אני לא כל כך מבין במפרטים טכניים , לכן אני מתייעץ.

תודה .

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

כשאתה כותב "זה מגבר טוב", אתה מתכוון לדגם שאני שאלתי עליו? או לדגם שעולה שאתה צירפת בקישור?

עוד שאלה קצרה, למה אתה מתכוון שהוא טוב לסאב או לקומפוננט, אי אפשר גם וגם? (הוא חלש?)

פורסם

התכוונתי למגבר ששאלת עליו. אי אפשר גם וגם כי הוא מגבר 2 ערוצים שזה אומר או זוכ רמקולים או סאב. והמגבר לא חלש 100RMS לכל צד ב 4 אום ו400 RMS בגישור ב 4 אום! אלה ההצהרות, הוא בטח יוציא יותר :)

פורסם

אם הייתה שומע פעם מערכת שמגברת באודיובאן היתה מבין.....

פורסם
אההה שי, לטוס לארה"ב ולהביא חזרה מגבר של אודיובאן?

:brickwall:

מה זה זילזול בחברה זו.... רואים כמה שאתה מבין הכי קל להיתפס בחברות ידועות ולהמליץ....

אם הייתה שומע פעם מערכת שמגברת באודיובאן היתה מבין.....

אני היתי הולך על זה...

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=13511

ואם זה לא בתקציב שלך אז את זה 135$ בלי כסף....אחלה מגבר לי יש כזה דגם של שנה לפני אין דברים כאלה..

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=17044

אחלה מגברים....

פורסם

תודה שי ועידן. אני אבדוק לפי מה שכתבתם ולפי התקציב שתכננתי להוציא מה עדיף.

ליאור.

פורסם

אף אחד לא זלזל באודיו באן אבל יש מגברים רמקולים וסאבים הרבה יותר טובים מהם ומה גם היא לא איזה חברה סופר איכותית היא חברה סבירה ולא יותר בוא נגיד ככה היא ברמה של JBL דראגסטר וכו'.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

JBL ודראגסטר באותו משפט?

דראגסטר זו חברה מעפנה,אפילו הרמקולים היקרים שלה נשמעים נורא.

אודיובאן חברה ממוצעת והמגברים שלהם לא ברמה גבוהה מאוד כמו שהזכירו פה.

אם אתה רוצה מגברים טובים שיחסית זולים בארצות הברית - זה כל החברות האמריקאיות = רוקפורד MTX קיקר וכו'

כמו שאמרו 1500 שקל זה בערך 400 ומשהו דולר ולא 200 .

בתקציב נכנסת לך המפלצת הזו :

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=15796

עם הקומפוננטים האלה :

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=11756

או אלה :

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=12200

כמובן שלקנות קומפוננטים בלי לשמוע אותם זה הדבר הכי מטומטם שאפשר לעשות,אז אני מציע לך לשמוע בארץ כמה סטים ורק אז להחליט.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כן באותו משפט למה JBL הפכה לחברת הי אנד ולא ידעתי על זה?

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

שמע שי, אני אחד שדי מחבב את אודיובאן ובזמנו היה לי סאב שלהם והייתי מבסוט ממנו מאוד. אבל!

כשאתה טס לארה"ב אתה מביא איתך משהו טוב באמת. אני לא אומר שאודיובאן לא טובים אבל אלה מגברים שלא צריך ליסוע לצד השני של העולם כדי להביא אותם מכיוון שהם ממוצעים. לפותח השרשור, אם אתה רוצה לשמוע מערכת שהיא כולה רוקפורד דבר איתי בפרטי.

ואורן גם מצחיק וגם צודק!

פורסם

אמרתי שJBL היא חברת הי אנד? ממש לא.

פשוט מנסיון שלי המוצרים שלהם לא שווים את הכסף,במיוחד הרמקולים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...