Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן...

לפני כשבוע התחילה לי תופעה של באמצע נסיעה האוטו פתאום חזק לא מושך, אפילו עם גז ואז נכבה באמצע נסיעה...

(מפחיד... אין הגה וברקסים!)

עוצרים בצד, מתניעים, ואחרי פעם אחת או שתיים מניע ונוסעים. אחרי שעה שעתיים - שוב קורה... :(

חשבתי אולי דלק מלוכלך כי באותו יום שהתחיל היינו בנסיה חזרה מאילת עם האוטו הזה ומילאנו דלק בתחנת אלון בקיבוץ אילות (לא מזייפים דלק לפי מרד התשתיות...).

ניסיתי לשים תוסף ולמלא מיכל חדש אולי יתנקה, אבל כנראה לא קשור....

לפני יומיים הגעתי למצב שכל כמה דקות נכבה ואז כבר לא מניע. אחרי כמה דקות רק אז מסכים להניע....

הלכתי למוסך של מישהו, הוא בדק אולי משאבת דלק, אולי פה אולי שם...

אמר לי שחשמלאי בדק וצריך להחליף את הקויל (מה שזה לא יהיה)...

אולי אחרי זה גם את החיישן שלו כי זה הורס גם אותו לרוב.

מה אתם אומרים על זה? נשמע הגיוני לעומת תיאור הבעיה?....

אני מחכה לתשובה שהחליף במהלך היום ונראה....

פורסם
אמר לי שחשמלאי בדק וצריך להחליף את הקויל (מה שזה לא יהיה)...

כפי שאני מבין מדובר על סליל הצתה. בעייה שאתה מתאר יכולה להיות בגלל בעיית הצתה. האם האוטו שלך שורף שמן? מה מצב הפלאגים ומתי החלפת אותם?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא מציע לך לחזור למוסך/חשמלאי שהיית אצלו.

הוא עובד בשיטת "מצליח" הוא אמר לך להחליף משאבת דלק ואם לא יעזור אז בנוסף גם חיישן.

מציע לך ללכת למוסך יותר מקצועי שיתחבר לסורק תקלות ויאתר את הבעיה.

• תוכן חדש...