Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה טועה בגדול, זו התמונה שלי , לפני שהיא התחתנה איתי...

טושה. אז עכשיו נותר לי לתהות אם אתה זה שלמעלה או זה שלמטה...

ל_BMW - ראשית, כמי שעבד פעם בתחום, היו לו כבר אי-אלו מכוניות ו"מכור" קשות למכוניות, אני חושב שאני אמנם לא ה-מומחה, אבל בהחלט מבין משהו. והמינימום שאני מבין הוא שהבטיחות, ולא לצערי, צריכה תמיד להיות הפרמטר הראשון ובמיוחד כשהמדובר ברכב לאשה+תינוק. שאלות כדוגמת סחירות, צריכת דלק, אמינות וכו' הינן טובות וחשובות, אבל משניות לחלוטין לסוגיית הבטיחות. ואגב, למיטב הבנתי גם בהן הפרייד לא מצטיינת במיוחד...

ויודגש - בעד שום הון שבעולם אני לא מוכן לשבת בתוך פחנוע יפני בן 7-8 שנים בזמן תאונה. בתקציב של פותח השרשור הוא בהחלט יכול למצוא רכב אירופאי סביר (קליאו/206/קורסה/פונטו/פולו) שיהיה יותר נוח, יותר מהנה, יותר איכותי והכי חשוב - בטוח בהרבה. אתה באמת מאמין שפרייד (למעשה - מאזדה 121 עתיקה) תעשה את העבודה טוב יותר? אני בספק.

נ.ב. - שמתי לב שכל הגברים כאן נוסעים ברכב ישן ומסוכן והנשים שלהם ברכב חדש ובטוח. ואח"כ לא מבינים למה תוחלת החיים שלנו קצרה יותר...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

msigal ידידי,

למיטב הבנתך הפרייד אינה מצטיינת בסחירות, צריכת דלק, אמינות וכו' אבל מנסיוני היא כן!

אז בוא נשים בצד במה כל אחד מאיתנו מתעסק או יודע, כי שנינו (אני מאמין) יודעים שניסיון אישי קודם לשמועות והבנות.

יופי, אחרי שסגרנו את השאלה הזאת (הקאיה כן עונה למה שרשמתי ולדרישות שציינו בתחילת השרשור) אפשר להמשיך הלאה.

כמוך כמוני, עניין הבטיחות הוא נושא חשוב מאין כמוהו וצר לי בדיוק כמוך שהוא יורד אי שם בסדר העדפות האישי של הרבה נהגים בארץ (נתעלם משיקולים כלכליים)

א-ב-ל, וזה אבל גדול, השוואה בין מכוניות באותו ה-level של הקאיה לא מניבה פלאים ודעה רווחת שהמתחרות מאירופה יצילו את חייה של האשה והתינוק ואילו הקאיה היא זאת שתקבע את מותם.

רוצה לאמר, שכרכב שני במשפחה שיענה על הדרישות שציין המשורר, בטווח המחיר שצויין (להוציא את הפולו) אין לנו בנמצא מכונית מיני בעלת 5 כוכבי בטיחות, ESP,ABS,EBD שהיא עדיפה מבחינה בטיחותית, והקאיה מצליחה להתברג כאן כאפשרות לרכישה.

אגב, לא אמרתי שהקאיה היא האפשרות הטובה והכדאית ביותר לכן הפיסקה האחרונה שלך שמדרגת את הקאיה מול רכבים אחרים לא רלוונטית.

אם אני עכשיו מחפש לאמא שלי רכב נוסף למאזדה 6 שכבר קיימת במשפחה והדרישה היא לרכב אוטמטי קטן לתוך המושב שיספק נסיעה תקופה לסופר השכונתי+ אפשרות חניה נוחה+ אמינות, הקאיה תמלא את הדרישה כראוי לא פחות (ואפילו טוב יותר) מהמתחרות שציינת או שאייל הגאון שלפניך ציין. (ובמחיר מגוחך למי שקצר בכסף).

וזה, ע"פ מה שרשם פותח השרשור, מה שהוא מחפש (הוא ציין שזה רכב שני ויש רכב עיקרי שכנראה חדש ובטוח יותר).

פורסם

יש לי שאלה, בהמשך לשאלה המקורית - אם מגדילים את התקציב ל50,000 והדגש הוא על רכב חסכוני (דלק, תחזוקה, סחירות) ובטיחותי, מה דעתכם? הפעם, הרכב הוא עבורי (שואל השאלה) לא בת זוג, ולא - אין לי עדיין ילדים.

אני רוצה להדגיש את הנקודה - יש לי כ-50,000 שקל להוציא כרגע, אבל חשוב לי שבטווח הארוך ההוצאה תהיה מינימלית. לא חשובים לי איכות הנסיעה, חווית הכביש, או עיצוב המרחב הפנימי. לתומי חשבתי על רכב מיני 1.2-1.4 אבל אתם המומחים. כ"כ האם מבחינה כספית כדאי יותר אוטומטי (סחירות?) או ידני (חסכני?) - הנסיעות מעורבות, גם עירוני וגם בינעירוני.

המון תודה!

נפרד לשלום מהפונטו הידנית 2006.

פרטים כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=305171

פורסם

הפונטו ספייס בחירה מצויינת, גם נוחה גם לא זוללת הרבה דלק,(ואם אפשר להגיד , גם די מתאימה לנשים אבל זה בגדר דעה).

פורסם
הפונטו ספייס בחירה מצויינת, גם נוחה גם לא זוללת הרבה דלק,(ואם אפשר להגיד , גם די מתאימה לנשים אבל זה בגדר דעה).

אתה רוצה לפתוח עכשיו בדיון "מי גבר"? חבל... 8)

בכל אופן, נראה לי שהתבלבלת עם פג'ו 206 (שהרוב המוחץ של בעלי הרכב הזה מגלח רגליים).

פורסם

חופשת הלידה כיום עומדת על 14 שבועות.

לפרק זמן הזה לרכוש רכב בתקציב יחסית נמוך - לא סביר.

עדיף כל יום לקחת מונית מכל הבחינות.

• תוכן חדש...